- 31 Ekim 2013
- 21.411
- 71.820
- 798
- 40
Cumartesi menüsü daha iyiymiş. bu arada içli köftenin peynirli olanı ilk defa duydumSelam kızlar dün çok yoğundum
26 nisan
12:00
1,5 ekmekcik
Sürme peynir, küflü peynir, bal
Arada
Muz, çilek
Gofi, çekirdek
19:00
Bikaç tane peynirli, bikaç tane etli içli köfte
Cerry domates
1,5 Lt su
2 kupa kahve
3 kupa çay
Eki Görüntüle 3583202
5.243 adım
Ellssa @Boncuk2307 _Zeze
Akşam menüsü sonrası içeriği şekerli olmuş. Yapmasan daha iyiydi27 Nisan
12:00
2 ekmekcik
Sürme peynir, kaşar peyniri, bal
18:00
3 tavuk but
Köz patlıcan salatası
Köz mısır, bisküvili pasta
Hurma
Lastik şeker
1 Lt üzeri su
3 kupa kahve
3 kupa çay
Eki Görüntüle 3583301
3.470 adım
Ellssa @Boncuk2307 _Zeze
Ayarınca Cumartesi menüsü yapmışsın. Tebrik ediyorum. Ben olsam lokma değil sonu gelene kadar yerdimGunaydinlar
Haftasonu menum
26 nisan cumartesi
12.00
2dlm ekmek
3 catal biber kizartmasi
5 6 tane patates kizartmasi
1 haslanmis yumurta
Ara
2tl dondurma
2yk meyve salatasi
Aksam
Salata
3Yk kadar doner
1lokma ekmek
20 gibi
Yarim waffle
Ellssa @Boncuk2307 _Zeze Eki Görüntüle 3583340
Çok güzel27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi
Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa @Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
Öğretmenleri renklı kıtapların okumayı yavaşlattığını ve artık kullanılmadığını söyledi bu sene kıtaplar renksız o yüzden. Bakarım aşagıda gonderdığın kıtaba hatta alırım yanı. Ay çocuğu çok zorlamak istemıyorum Eylül doğumlu sınıfın kucuklerınden oyun oynamak istiyor devamlı ama ödevler bıtmek bilmiyor sağol destegın ıcın arada sorarım yıne sanahem nasıl çoktu, hala da öyle. bizim okul ödev konusunda çok sıkı, yoğun sınav dönemlerinde bile ödevi asla es geçmiyorlar
büyük kızımın 1. sınıfı pandemiye denk geldi ne yazık ki, bir de işitme engelli olduğu için online derslerden hiç fayda görmedik, üstüne okumayı da seven bir kız olmadığı için 2. sınıfın ortasına doğru söktü okumayı
ama düzeldi diyemem hala ödev yapmayı, okula gitmeyi sevmez ben de artık üstüne düşmüyorum, yapması gerekeni söylüyorum, yapmazsa olacakları anlatıyorum kendisi bazen oturup yapıyor bazen yine babasıyla kavga dövüş zorla yapıyor
ama dediğim gibi bizim birkaç etken vardı ortada, bazı arkadaşlarımın çocukları şimdi çok başarılı, kızımdan küçükler bile kendi sorumluluklarını biliyor
bir süreç, çok da zor bir süreç ama geçecek canım atlatacaksın, azıcık daha sabır gerekiyor
sana naçizane tavsiyem heceleri renkli olarak ayıran kitaplar var onları kızım bile çok sevmişti onlarla daha kolay alışırlar okumaya
Kukla Yayınları Artık Okuyorum Serisi Renkli Heceli 1. Sınıf (10 KİTAP) - Fiyatı, Yorumları
Kukla Yayınları Artık Okuyorum Serisi Renkli Heceli 1. Sınıf (10 KİTAP) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu meselaBeth18
Sen bunkıtabı dırekt aldın mı yoksa örnek olarak mı gonderdın?Kukla Yayınları Artık Okuyorum Serisi Renkli Heceli 1. Sınıf (10 KİTAP) - Fiyatı, Yorumları
Kukla Yayınları Artık Okuyorum Serisi Renkli Heceli 1. Sınıf (10 KİTAP) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
şu meselaBeth18
Sabah 30 dk yurudum yine yuruycem insallahSevgili kırmızı takım haftasonu geldi geçti artık bugünden itibaren yediklerimize içtiklerimize haraketlerimize çok dikkat edelim lütfen. Lütfen artık kaçamaklara elimiz gitmesin kaçamak yaparsanız yalnızca kendinize değil öbür arkadaşlarada haksızlık edeceksiniz çünkü biz bir takımız . Birbirimize destek olalım
Sağlıklı beslenme
Bol su
Çokca egzersiz,spor
Sevgiler...
zeyneppk
@arke
Ellssa
@Purple58
Beth18
@tomrs
@Ceeeeeeeeeeee
Tutku44
@Ilyusa
@sibel_84
@gezegenfeza
@Deltavealfa
Çok güzel menü27 Nisan 2025 pazar menüm
12.00
4 yk bakla
1 kase yoğurt
1 elma
18.00
2 adet kuru patlıcan dolması
2 yk makarna salatası
4 yk pancar salatası
su: 2lt
spor: adımımın fotosunu çekmeyi unutmuşum dünü boş geçiyorum bu yüzden
@Boncuk2307Ellssa @Cicekbocekkaktus
Oluyor bazen malesefdaha bir sürü alıntım vardı ama nasıl olduysa olmamış
Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştımya bu sıkıntıyı ben de çok yaşıyorum alıntıladığım mesaj yerine başka mesaj geliyor bi kısmını almış bi kısmını almamış oluyo vs. çok yorucu oyüzden fazla alıntı yapamıyorum sadece bilgisayardaysam yapıyorum
Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammmEvet kızlar yoğun geçen hafta sonundan sonra yediklerimi yazayım
26 nisan Cumartesi menü
09.30 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6-7 zeytin, çeyrek simit, yeşillik, domates salatalık
15.00 1 kaşık yoğurtlu pancar salatası, 2 tane mercimek köftesi, 3-4 tane ince zeytinyağlı sarma, yarım tuzlu kurabiye
18.00 1 kase ıspanak yemeği, 2 kaşık makarna, 3 kaşık yoğurt, soğan salatası
3 litre su 8.500 adım
27 Nisan Pazar menü
09.00 2 yumurta ile mantarlı biberli kaşarlı omlet, 2 wasa, 7 zeytin
15.30 yarım kase keşkek, yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 3-4 tane zeytinyağlı sarma, yarım dilim peynirli börek
20.30yarım kase yoğurtlu kuskus salatası, 1 dilim börek, çeyrek dilim pasta
2.5 litre su 10.800 adım
Ellssa @Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
Cumartesi ev gezmesi
Pazar gündüz kuzenin aile arası söz merasimi akşamına benim büyük oğlusun doğum günü derken iki gün resmen karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım çok şükür düzenimize döndük yeni haftaya yeni güne başladık da daha dengeli bir şekilde devam ediyoruz
Eki Görüntüle 3583401
Maşallah diyelimGünaydın kızlardün çocuklar yatınca büyük oglanda yuzme dersindeydi babasıyla bi uyumuşum ne hikmetse bebeler de sabaha kadar deliksiz uyumuş bende bi uyumuşum valla gözümü açtığımda sabah olmuştu bu bir ilk neyse az da olsa dinlendim çok şükür
Harika harikasınPazar Menusu ve Sporu
8.30Eki Görüntüle 3583475
detoks suyu 1 bardak
10.00
Eki Görüntüle 3583476
13.00 kefir ve kuruyemisEki Görüntüle 3583477
15.00Eki Görüntüle 3583478
18.00
2 tavuk pirzola, 2 kofte, 2 parca kücük kusbasi et , köz salata , 1 kepce mercimek corba, 2 bardak ayran
1.5 saat orman yürüyüşü 350p
3166 adım 316p
_Zeze
@Boncuk2307
Ellssa
oyy 20 lik diş zor canım cok geçmis olsun dinlen sen baska gün halay cekerizTutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum
harikasın sekerim
Ohh çalışkan öğrencii en sevdiğimkaptanım gereken yapıldı
saat 10.40
detoks suyu içildi
500 ml su içildi
saglıkli bir kahvaltı yapıldı
10 dk halay cekildi daha nolsunnn
Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaAllahTutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum
Harikasın bpyle devam
SüperSabah 30 dk yurudum yine yuruycem insallah
Ayy haklısınnÇok güzel menüadımını yaz lütfen boş geçmesin.
Oluyor bazen malesef
Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştım
Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammm_Zeze
Maşallah diyelim
Afiyet olsun canım10.50
Yarım avokado
2 yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Acayıp tokum akşama doğru salata getırdım yanıma bıraz tuz koyup yerım ama canım tatlı ıster mı bılmıyorum
Akşama da patlıcan ve kabağı airfryer da kızartıp yoğurtlayıp yemek istıyorum çok canım cektı sarımsaklı
Dün akşam yapacaktım bugün yerım dıye ama uyuyakalmışım.
_Zeze
aaa bunu bilmiyordum dikkat edeyim o zaman seneye de küçüğüm 1. sınıf olacak çünküÖğretmenleri renklı kıtapların okumayı yavaşlattığını ve artık kullanılmadığını söyledi bu sene kıtaplar renksız o yüzden. Bakarım aşagıda gonderdığın kıtaba hatta alırım yanı. Ay çocuğu çok zorlamak istemıyorum Eylül doğumlu sınıfın kucuklerınden oyun oynamak istiyor devamlı ama ödevler bıtmek bilmiyor sağol destegın ıcın arada sorarım yıne sana
örnek olarak attım canım, ben kitapçıdan almıştımSen bunkıtabı dırekt aldın mı yoksa örnek olarak mı gonderdın?
teşekkürler kaptanım, tamamdırÇok güzel menüadımını yaz lütfen boş geçmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?