Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumartesi menüsü daha iyiymiş. bu arada içli köftenin peynirli olanı ilk defa duydum
Akşam menüsü sonrası içeriği şekerli olmuş. Yapmasan daha iyiydi
Ayarınca Cumartesi menüsü yapmışsın. Tebrik ediyorum. Ben olsam lokma değil sonu gelene kadar yerdim
27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi

Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa @Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
Çok güzel

Öğretmenleri renklı kıtapların okumayı yavaşlattığını ve artık kullanılmadığını söyledi bu sene kıtaplar renksız o yüzden. Bakarım aşagıda gonderdığın kıtaba hatta alırım yanı. Ay çocuğu çok zorlamak istemıyorum Eylül doğumlu sınıfın kucuklerınden oyun oynamak istiyor devamlı ama ödevler bıtmek bilmiyor sağol destegın ıcın arada sorarım yıne sana

Sabah 30 dk yurudum yine yuruycem insallah

Çok güzel menü adımını yaz lütfen boş geçmesin.
daha bir sürü alıntım vardı ama nasıl olduysa olmamış
Oluyor bazen malesef
Ya bir keresinde alıntılarım girmediğim yerlerden bilmediğim insanların mesajlarıydı. Çok şaşırmıştım
Çok beğendim çok güzel Cumartesiye kadar böyle devammm _Zeze
Maşallah diyelim

10.50
Yarım avokado
2 yumurta
1 dilim ekşi mayalı ekmek

Acayıp tokum akşama doğru salata getırdım yanıma bıraz tuz koyup yerım ama canım tatlı ıster mı bılmıyorum

Akşama da patlıcan ve kabağı airfryer da kızartıp yoğurtlayıp yemek istıyorum çok canım cektı sarımsaklı
Dün akşam yapacaktım bugün yerım dıye ama uyuyakalmışım.

_Zeze

oyy 20 lik diş zor canım cok geçmis olsun dinlen sen baska gün halay cekeriz

Afiyet olsun canım
Senin canını yerim tatlı çekmez

aaa bunu bilmiyordum dikkat edeyim o zaman seneye de küçüğüm 1. sınıf olacak çünkü

sana birşey diyeyim mi büyük kızımı doğurduğumdan beri benden yaşça büyük bir arkadaşım var bana hep dedi ki çocuğu hiçbirşey için zorlama, kendinden düşün sen hala altına mı kaçırıyorsun ya da anneni emiyor musun, illaki wc de öğrenecek yürüyecek de yemek yemeyi de öğrenecek ne kendini ne çocuğunu yor bu konuda derdi

okuma konusunda babam çok pimpirikli olduğu için çok gerildim biraz fazla gerdim kızımı da o yüzden biraz rahat olmak gerekiyor sanırım canım, illa ki öğrenecek

tabii ki sor lütfen, yardım edebileceğim birşey olursa seve seve

Sen bunkıtabı dırekt aldın mı yoksa örnek olarak mı gonderdın?
örnek olarak attım canım, ben kitapçıdan almıştım

Çok güzel menü adımını yaz lütfen boş geçmesin.
teşekkürler kaptanım, tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…