- 25 Ağustos 2019
- 61.765
- 117.056
- 698
- 31
DImii bende ozledim oğlum gece çok uyanıyoUnutmuşuz resmen deliksiz uyumayı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DImii bende ozledim oğlum gece çok uyanıyoUnutmuşuz resmen deliksiz uyumayı![]()
içeriğini pek hatırlayamamakla beraber eminim ki asla ve kat'a, menünün suçu olamazVaayyy benim menümm suçu yaneeee
Canım ya hahahahaiçeriğini pek hatırlayamamakla beraber eminim ki asla ve kat'a, menünün suçu olamaz![]()
Bizimkiler de öyle de işte bana bi hediye verdi Allah hastasın yat dinlen diyeDImii bende ozledim oğlum gece çok uyanıyo
iyiyim kuzum şükürler olsun, yine az yemeye adapta olmaya çalışıyorum, ipin ucunu feci kaçırdım çünküCanım ya hahahahanasılsın güzelluğim
yap kuzum bunlardan aliyoruz zaten kiloyu yoksa ne yiyoruz yaniBunları dikkate alacağım mesela masanın üstüne bır kaç havuç koysam onları yedım ama ben evde kalan cıkolataları koyuyorum bu sefer onları yıyesım geliyor eve gıdınce yapıcam canım sağol
Gıttığını düşünüyorum akşam güzel uyudum ve çok geç saatlerde bır şey yemedım
Bugün daha aktıfım kaptanım hem işe geldim hem de akşam yıne çocuklar ben de ödev yemek fala derken geçer
Ayy vallaha 2 gundur spor ediyorumm (sonunda gramimı kopardım) şisssttttiyiyim kuzum şükürler olsun, yine az yemeye adapta olmaya çalışıyorum, ipin ucunu feci kaçırdım çünkü
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Eşşeekk sıpasılarrr yaa çocuk büyütmek bana göre kolay amaa uslu huzurlu ve geceleri uyursa mükemmelll olurdu ama nerdeeeeeeBizimkiler de öyle de işte bana bi hediye verdi Allah hastasın yat dinlen diyeyoksa böyle gideceğini sanmam
süper süperrr, devamı da gelsin inşallahAyy vallaha 2 gundur spor ediyorumm (sonunda gramimı kopardım) şissstttt![]()
Gunaydinlar
Haftasonu menum
26 nisan cumartesi
12.00
2dlm ekmek
3 catal biber kizartmasi
5 6 tane patates kizartmasi
1 haslanmis yumurta
Ara
2tl dondurma
2yk meyve salatasi
Aksam
Salata
3Yk kadar doner
1lokma ekmek
20 gibi
Yarim waffle
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze Eki Görüntüle 3583340
Afiyet olsun canım27 nisan Pazar menum
11.30
2 haslanmis yumurta
1 avuc leblebi
Oglen
1 bucuk servis kasigi kuru fasilye
1 bucuk servis kasigi pirinc pilavi
2 2lt
Ellssa
Boncuk2307
@_zezeEki Görüntüle 3583341
Harikaa akşam menünü dört gözle beklicemCumartesi menum cok kotuydu
Dun telefietmeye calistim
Bugunde menume dikkat edip spor yapmaya caliscam oglen cocuklar uyuyunca kaptanim_Zeze
Harika canımBunları dikkate alacağım mesela masanın üstüne bır kaç havuç koysam onları yedım ama ben evde kalan cıkolataları koyuyorum bu sefer onları yıyesım geliyor eve gıdınce yapıcam canım sağol
Gıttığını düşünüyorum akşam güzel uyudum ve çok geç saatlerde bır şey yemedım
Bugün daha aktıfım kaptanım hem işe geldim hem de akşam yıne çocuklar ben de ödev yemek fala derken geçer
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım, afiyet olsun
teşekkürler canım
afiyet olsun canım güzel bir menü
iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsun
güzel menü afiyet olsun canım
Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirim
afiyet olsun
afiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sanki
afiyet olsun, spor şahane
afiyet olsun canım![]()
Ay nasıl yapacağım bılmıyorumçok geçmiş olsun canım, afiyet olsun
teşekkürler canım
afiyet olsun canım güzel bir menü
iki öğünde de biskvili puding çok olmuş sanki, afiyet olsun
güzel menü afiyet olsun canım
Allah yardımcın olsun canım, büyük kızımla ki babamın desteği çoktur, 1. sınıfta ne cebelleştim bir ben bilirim
afiyet olsun
afiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canım, saatleri de yazarsan bir dahaki sefere şahane olur sanki
afiyet olsun, spor şahane
afiyet olsun canım![]()
kaptanım gereken yapıldıSevgili kırmızı takım haftasonu geldi geçti artık bugünden itibaren yediklerimize içtiklerimize haraketlerimize çok dikkat edelim lütfen. Lütfen artık kaçamaklara elimiz gitmesin kaçamak yaparsanız yalnızca kendinize değil öbür arkadaşlarada haksızlık edeceksiniz çünkü biz bir takımız . Birbirimize destek olalım
Sağlıklı beslenme
Bol su
Çokca egzersiz,spor
Sevgiler...
@zeyneppk
@arke
Ellssa
Purple58
Beth18
@tomrs
@Ceeeeeeeeeeee
Tutku44
@Ilyusa
@sibel_84
@gezegenfeza
@Deltavealfa
hay masallahAyy vallaha 2 gundur spor ediyorumm (sonunda gramimı kopardım) şissstttt![]()
Tutkuu harikasın balımm yaa enerjine hayranımm ama ben 20lik bir çekşm hallettirdim kendileri şuan uyuşukluk geçtikçe ağrı yapıyor çeneme çeneme heralde bugün hem bişi yemem hemde ağrı kesici içip akşam direk uyurum
hem nasıl çoktu, hala da öyle. bizim okul ödev konusunda çok sıkı, yoğun sınav dönemlerinde bile ödevi asla es geçmiyorlarAy nasıl yapacağım bılmıyorum
Ödevleri çok mu? Zorlanıyor farkındayım zor okuyor senın nasıldı? Ben okuturken baya vakıt gecıyo çocukta ben de bunalıyoruz. Seninki düzeldi mı sonra?