Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benimde 2 mayis dogumgunum ama yemiycem alma diycem butun ozel gunler temmuz 15 ten sonraya kalacak
Evdede cocuklarima yapip yemiyorum bi tadini alsam gerisi gelir en iyisi hic bulasmamak
Özel günler zorluyor insanı dimi, bizim evlilik yıl dönümü ama pasta almayız muhtemelen (yani inşallah). Yapacağım yemeklerden ölçülü bir şekilde yiyip şekerli bir şey yememeye dikkat edeceğim, eşim ikna olursa cumartesiye erteleyebilirim bile

Geçmiş olsun arkecim. Neyin var canım?

Amiin tesekkur ederim İnsallah pisman olmaktan korkuyorum iki turlude pisman olma ihtimalim var ama bakalim hayirlisi
Canim durumunu cok iyi bilmiyorum ben yazin tiroit ameliyati oldum 55 mllik nodul vardi biyopsi yapildi temiz cikti ama buyuk diye aldilar ameliyattan sonra patolojide 0.4 mllik bir yerde kanser hucresi cikti atom almadim cok kucuk oldugu icin ama alinmasaydi yayilabilirdi
Sendede sıkıntı varsa birkac drdan fikir al dogru karari verirsin ozaman

Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın güzellikler getirsin sana.

Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın güzellikler getirsin sana.
Sağol canım benim
Grip oldum canım ama benim alerjilerim de var. Bahar ayı zaten zor geçiyordu şimdi ikisi bir arada olunca fena yaptı. Ağzım yüzüm birbirine karıştı
Hadi yaa üzüldüm valla geçmiş olsun.. alerji zaten zor bir de hastalık. İnşallah çabucak geçer arkecim

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş şükürler olsun.

Doğum gunun kutlu olsunn filizim nice nice yıllara

Teşekkür ederim o senin tatliş bakışın ablam

Evet zorluyor tabi nisan mayis bizim icin ozelgunler bu sene diyetime denk geldi olsun sıkıntı degil yaza yeni bir Zeynep en guzeli olacak enguzel pastada bile yok kendini begenmek istedigini giymek saglikli olmak
Sekerli seyleri abartmazsan telafisi olur heralde

Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş şükürler olsun.
Cok sukur .Rabbim herkese sifa versin insallah .
Zayiflamak istemememin sekeri yemek istemememin sebebide o aslinda seker bu hastaligi besliyor maalesef bize anlik haz veriyor ama sonrasi vucuda zarar

Wuhuu menüye gel

Boncuk2307 kaptanım boy kilon kaçtı insülin direnci kaç çıktı
Bende de var ve kendimi çok zor tutuyorum tutamıyorum desek daha doğru olur yakın zamanda ölçülmesi pazartesi ölçülecek bakalım merakla bekliyorum kaç çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…