Özel günler zorluyor insanı dimi, bizim evlilik yıl dönümü ama pasta almayız muhtemelen (yani inşallah). Yapacağım yemeklerden ölçülü bir şekilde yiyip şekerli bir şey yememeye dikkat edeceğim, eşim ikna olursa cumartesiye erteleyebilirim bileBenimde 2 mayis dogumgunum ama yemiycem alma diycem butun ozel gunler temmuz 15 ten sonraya kalacak
Evdede cocuklarima yapip yemiyorum bi tadini alsam gerisi gelir en iyisi hic bulasmamak
Geçmiş olsun arkecim. Neyin var canım?26 Nisan Cumartesi menüsü
12.30 kahvaltı
Çeyrek gözleme, 2 kaşık menemen, 2 lokma süzme peynir, birazcık sucuklu yumurta, şekersiz çay.
15.30 ara
1 orta boy muz
18.30 akşam
1 tabak kısır, 2 kaşık patates salatası, birkaç parça turşu.
19.00 çay yanı 1 pankek üzeri nutella.
Su 2 litre
Spor yok (hastayım)
Ellssa Boncuk2307 @_Zeze
Canim durumunu cok iyi bilmiyorum ben yazin tiroit ameliyati oldum 55 mllik nodul vardi biyopsi yapildi temiz cikti ama buyuk diye aldilar ameliyattan sonra patolojide 0.4 mllik bir yerde kanser hucresi cikti atom almadim cok kucuk oldugu icin ama alinmasaydi yayilabilirdiAmiin tesekkur ederim İnsallah pisman olmaktan korkuyorum iki turlude pisman olma ihtimalim var ama bakalim hayirlisi
Doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın güzellikler getirsin sana.26 Nisan
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
10:00 maydanozlu peynirli omlet, taze peynir, bir dilim ekmek
11:00 kahve yanında da bir dilim pasta (doğumgünümdü)
15:30 tabakta az döner yanında salata (ekmek vs yemedim)
18:00 iki avuç cekirdek üstüne de iki domates ve bir muz
Grip oldum canım ama benim alerjilerim de var. Bahar ayı zaten zor geçiyordu şimdi ikisi bir arada olunca fena yaptı. Ağzım yüzüm birbirine karıştıGeçmiş olsun arkecim. Neyin var canım?
Sağol canım benimDoğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın güzellikler getirsin sana.
Hadi yaa üzüldüm valla geçmiş olsun.. alerji zaten zor bir de hastalık. İnşallah çabucak geçer arkecimGrip oldum canım ama benim alerjilerim de var. Bahar ayı zaten zor geçiyordu şimdi ikisi bir arada olunca fena yaptı. Ağzım yüzüm birbirine karıştı
Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş şükürler olsun.Canim durumunu cok iyi bilmiyorum ben yazin tiroit ameliyati oldum 55 mllik nodul vardi biyopsi yapildi temiz cikti ama buyuk diye aldilar ameliyattan sonra patolojide 0.4 mllik bir yerde kanser hucresi cikti atom almadim cok kucuk oldugu icin ama alinmasaydi yayilabilirdi
Sendede sıkıntı varsa birkac drdan fikir al dogru karari verirsin ozaman
teşekkür ederim kuşum, geçer inşallah. bol bol dinleniyorum.Sağol canım benim
Hadi yaa üzüldüm valla geçmiş olsun.. alerji zaten zor bir de hastalık. İnşallah çabucak geçer arkecim
Doğum gunun kutlu olsunn filizim nice nice yıllara26 Nisan
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
10:00 maydanozlu peynirli omlet, taze peynir, bir dilim ekmek
11:00 kahve yanında da bir dilim pasta (doğumgünümdü)
15:30 tabakta az döner yanında salata (ekmek vs yemedim)
18:00 iki avuç cekirdek üstüne de iki domates ve bir muz
Gorusuruz canımarke için ekran süresinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Benim oğlan dışardan eve geliyor, ben şimdilik kaçar. Hepinizi öpüyorum.
Teşekkür ederim o senin tatliş bakışın ablamÇok artıda değilsin canım o yüzden ben de sevindim.
Sıvılar da vücutta birikme yapabiliyor canım, dengen şaşmış o yüzdendir.
Sen çok tatlısın yaaa :)
Tebrik ederim canım güzel eksi.
sabit olmak da iyidir canım.
Çok fazla artıda değilsin neyse ki tutkucum. yanlış hatırlamıyorsam pek gelemedin galiba foruma.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar kapıda artık.
Eksin için tebrik ederim canım. Kv için çok geçmiş olsun umarım hafif bir durumdur.
Tebrik ederim canım, 6lar hoş gelmiş.
Tebrik ederim fezacım.
Evet zorluyor tabi nisan mayis bizim icin ozelgunler bu sene diyetime denk geldi olsun sıkıntı degil yaza yeni bir Zeynep en guzeli olacak enguzel pastada bile yok kendini begenmek istedigini giymek saglikli olmakÖzel günler zorluyor insanı dimi, bizim evlilik yıl dönümü ama pasta almayız muhtemelen (yani inşallah). Yapacağım yemeklerden ölçülü bir şekilde yiyip şekerli bir şey yememeye dikkat edeceğim, eşim ikna olursa cumartesiye erteleyebilirim bile
Cok sukur .Rabbim herkese sifa versin insallah .Çok geçmiş olsun canım, Allah korumuş şükürler olsun.
Wuhuu menüye gelBoncuk2307 Ellssa @Mthn83
sabah 10.00
1 yumurtadan 40 gr tuzu çıkarılmış tulum peyniriyle madanozlu dereotlu omlet
9 zeytin
domates, salatalık, biber
1,5 pirinç patlağı
şekersiz 2 bardak çay
ara 14.45
1 orta boy havuç
1 kupa filtre kahve
ara 16.45
15 çiğ badem-fındık
1 madensuyu
akşam 19.00
Antep patlıcan kebabından 6 küçük köfte (3 köfteye eşit) ve sebzesinden 6 yk
cipes otu salatası
2 yk ev yoğurdu
1,5 pirinç patlağı
ara 21.30 gibi yerim
2 yk ev yoğurdu (içine 1/2 paket probiyotik)
3 karadut
3 ceviz
birer fincan oolong çayı ve rezene çayı falan içerim.
1,5 lt su
sporumu sonra yazıcam
Bende öyle sabah yaptım yaptım yoksa akşam hiccc halim kalmıyorBoncuk2307 Ellssa Cicekbocekkaktus
Spora ekleme yapma niyetiyle
Su ve sporu sonra yazarım dedim yapamadım spor ya gün sonu yorgunluğu çöktü
Su 1.5 litre
Spor (telefonu evde unutmuşum adımı bilmiyorum 25 30 dk arası yürüyüş )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?