• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bak aynı menüyü bugün şöyle yiyebilirsin
Sabah yumurtayı arttırıp omlet yapabilirsin ( fazla protein az ekmek yemek için )
Zeytin , ceviz , domates ,salatalık ekle

Öğlen sac böreği degil sac kavurma olur, sebze olur
Yanında yoğurtla

Akşama da Sivas köfte ,salata, çorba

Ekmeksiz , öğünde 1-2 dilim diyet ekmeğe kadar yolu var🩷 pide , yufka da yenir elbet ama bunların kontrolünu yapamak zor.
Canım kahvaltı dışında yatana kadar hep disaridaydim
Sorun orada ne yazikki

Bu da yürüyüs yolum , keske sesleri de gönderibilsem
1000178477.webp

En sonunda sana bakım demiş olamaz değil mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
öyle de bana dedim o da diyor hfhgdgf
Ayy çok tatlış konuşmuş yaa, balım falan diyor ne minnoş. Ben de mi sorsam bugünküleri :KK70:
balım, tatlım, aşkım, canım her şey varrrr 😂😂

26 Nisan
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

10:00 maydanozlu peynirli omlet, taze peynir, bir dilim ekmek

11:00 kahve yanında da bir dilim pasta (doğumgünümdü)

15:30 tabakta az döner yanında salata (ekmek vs yemedim)
18:00 iki avuç cekirdek üstüne de iki domates ve bir muz
canım doğum günün kutlu olsun 🩷 afiyet olsun, önemli günlerde ve kıymetli dostlarla oturulan sofralarda kaloriler sayılmaz🩷
@arke için ekran süresinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Benim oğlan dışardan eve geliyor, ben şimdilik kaçar. Hepinizi öpüyorum.
kısacık ekran süreni bize ayırdığın için teşekkür ederiz ve geçmiş olsun ve love yaa 🩷🩷

Bugünün menüsü

Sabah 9 00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık
5 zeytin

Ogle 13 00
1 kase şehriye çorbası
Salata ve yoğurt

Ara 15 00
2 galeta
3 hurma
Şekersiz Türk kahvesi

Akşam 18 00
2 kaşık bulgur pilavı
1 tane haşlanmış but
Yarim lahmacun
1 barsak ayran

Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş ( saatin şarjı bitmiş yürüyüşe giderken fakr ettim adım sayısı olduğu kadar artık bugün)
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Afiyet olsun canım ❤️

155 nebilim bı heves ettimde buda zormuş yaş🥹
Bki baya düşük kendıne çok yüklenme bence
öyle de bana dedim o da diyor hfhgdgf

balım, tatlım, aşkım, canım her şey varrrr 😂😂

canım doğum günün kutlu olsun 🩷 afiyet olsun, önemli günlerde ve kıymetli dostlarla oturulan sofralarda kaloriler sayılmaz🩷

kısacık ekran süreni bize ayırdığın için teşekkür ederiz ve geçmiş olsun ve love yaa 🩷🩷
:D sen öyle dedin inanamıyorum :D

bugün yediklerimle ilgili chatgpt ile konuşuyordum hemen moralimi yükseltti shdhdhdhdj en iyi diyetisyen chatgpt ya
Senin ChatGpt'nin dilini görünce dedim benim ki niye gudubet acaba. 🤭 Şimdi ben de bir program hazırlattım, ay pek şefkatliydi.☺️ Ben akademik çalışıyordum kendisiyle, o zaman gudubetleşiyor demek ki 😂😂
Günaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor :(
Canım günlük tartılınca öyle dalgalanmalar görülebiliyor. Günlük tartılma bence. Ya da kendini tutamıyorsan da sadece cumartesileri baz al. Diğerlerini sallama. 😂

Senin ChatGpt'nin dilini görünce dedim benim ki niye gudubet acaba. 🤭 Şimdi ben de bir program hazırlattım, ay pek şefkatliydi.☺️ Ben akademik çalışıyordum kendisiyle, o zaman gudubetleşiyor demek ki 😂😂

Canım günlük tartılınca öyle dalgalanmalar görülebiliyor. Günlük tartılma bence. Ya da kendini tutamıyorsan da sadece cumartesileri baz al. Diğerlerini sallama. 😂
Dün gece çok uykusu kaldım buraya yazdıktan sonra da ekmeye labne sürdüm ve üstüne reçel sürüp yedım cıss yemiş oldum yani :(

Dün gece çok uykusu kaldım buraya yazdıktan sonra da ekmeye labne sürdüm ve üstüne reçel sürüp yedım cıss yemiş oldum yani :(
Ben de uykusuz kalınca hemen artı çıkarım. Mesela ben bu hafta daha iyi bir eksi bekliyordum ama depremden beri doğru düzgün uyuyamıyorum. Muhtemelen etkiliyor.
Ben şöyle yapıyorum canım. Mesela dün cısslı yediysem, bugün tartılmıyorum, telafi yapıyorum. Yarın normal düzene dönüyorum, sonraki gün de tartılıyorum. Zaten salı tartısı gelmiş oluyor. Çünkü cıstan sonra eksi de çıksan artı da çıksan motivasyon bozuluyor maalesef.

Günaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor :(
Gunluk tartilara takilma bedenine odaklan dun spor yaptin belki kaslarin şişti modunu düşürme devam 🤗

Şu utanç listesini de yazıp kurtulayım 😬

26 Nisan Cumartesi
11.00: (İnsan gibi güne başlandı): az beyaz peynir, 6 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, domates, bir avuç kuru meyve çiğ badem-fındık karışımı
16.00: ekmeksiz sade döner, salata (hala insan gibi devam ediyor ama sonra kocanın gazına gelinecek 🫠)
arada: (olaylar gelişmeye başlıyor 🔔): siyah ve kabak çekirdeği çitlendi (fazlaca), organik undan ev yapımı pankeke'e çikilat sürmüşlerdi, bir tane yedim, kaşarlı tosta da yaptılar iki parmak büyüklüğünde yedim.
19.00: Et döner dürüm+kaşar+ev yapımı şekersiz üzüm suyu (Valla profiterol söyleyecekti dışarıdan da engel oldum, öyle de iradeliyim 😂)

Spor: 30 dk dışarıda yürüyüş
Su: 1,5 lt

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Back
X