Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok artıda değilsin canım o yüzden ben de sevindim.

Sıvılar da vücutta birikme yapabiliyor canım, dengen şaşmış o yüzdendir.

Sen çok tatlısın yaaa :)

Tebrik ederim canım güzel eksi.

sabit olmak da iyidir canım.

Çok fazla artıda değilsin neyse ki tutkucum. yanlış hatırlamıyorsam pek gelemedin galiba foruma.

Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar kapıda artık.

Eksin için tebrik ederim canım. Kv için çok geçmiş olsun umarım hafif bir durumdur.

Tebrik ederim canım, 6lar hoş gelmiş.

Tebrik ederim fezacım.
evet son 2,3 gun oek gelememistim canım ama vericem o artıya eksiye gecicem insa 🥳🥳🥳🥳

Çok tebrik ediyorum canım, gerçekten bir yerden sonra insan alışıyor o kadar da zor gelmiyor.

Ben de başlamıştım ama üç gündür hastayım, dün artık bıraktım. Beyim sağ olsun hastayım diye ben uyurken pasta almış bana seviyorum diye. Onu kırmayıp yedim ben de. 1 Mayısı atlatıp doğum günüme kadar yine yapacağım.
Geçmiş olsun canım

Çok artıda değilsin canım o yüzden ben de sevindim.

Sıvılar da vücutta birikme yapabiliyor canım, dengen şaşmış o yüzdendir.

Sen çok tatlısın yaaa :)

Tebrik ederim canım güzel eksi.

sabit olmak da iyidir canım.

Çok fazla artıda değilsin neyse ki tutkucum. yanlış hatırlamıyorsam pek gelemedin galiba foruma.

Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar kapıda artık.

Eksin için tebrik ederim canım. Kv için çok geçmiş olsun umarım hafif bir durumdur.

Tebrik ederim canım, 6lar hoş gelmiş.

Tebrik ederim fezacım.
Teşekkür ederim ❤️

Ben de uykusuz kalınca hemen artı çıkarım. Mesela ben bu hafta daha iyi bir eksi bekliyordum ama depremden beri doğru düzgün uyuyamıyorum. Muhtemelen etkiliyor.
Ben şöyle yapıyorum canım. Mesela dün cısslı yediysem, bugün tartılmıyorum, telafi yapıyorum. Yarın normal düzene dönüyorum, sonraki gün de tartılıyorum. Zaten salı tartısı gelmiş oluyor. Çünkü cıstan sonra eksi de çıksan artı da çıksan motivasyon bozuluyor maalesef.

Gunluk tartilara takilma bedenine odaklan dun spor yaptin belki kaslarin şişti modunu düşürme devam 🤗

Valla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorum :( geçen hafta da böyle oldu.

Valla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorum :( geçen hafta da böyle oldu.
Birtane yiyince gerisi geliyor .Tamam suandan sonra git su ic yuruyus yap aksam yemegini hazirla saglikli birsekilde daha yemek yok kendini sartla ne istedigine karar ver

merhaba kızlar :KK200:

bugün de tartıldım her iki tartıda da (yalnız elime ekstra yük almayı unutmuşum). ama bu sefer de 1400 gr fark çıktı.

eski tartı 82.1
yeni tartı 82.5

dünden bugüne eski tartıda 200 gram eksilmişim. yeni tartıyla 400 gram eksilmişim. anlamadım gitti :KK14:

26 Nisan Cumartesi menüsü

12.30 kahvaltı
Çeyrek gözleme, 2 kaşık menemen, 2 lokma süzme peynir, birazcık sucuklu yumurta, şekersiz çay.

15.30 ara
1 orta boy muz

18.30 akşam
1 tabak kısır, 2 kaşık patates salatası, birkaç parça turşu.

19.00 çay yanı 1 pankek üzeri nutella.

Su 2 litre
Spor yok (hastayım)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze
Afiyet olsun😘

25 dak eliptık bisiklet
15 dakika yüzme
Hiç spor yapmayan Beth için büyük bir şey :)

Ayy sağol çocuklara diye aldım onlar yemedı ben kemirdim :D

Ayy teşekkür ederim canısı ;)

Sağol aşkımsu

Nasıl yaptınız çocuğa ne dedınız? Benımkıler günde 1 saat bır şey izlemeden durmazlar asla
Ooo süpermiş bugünde yapsan harika olur 🤣🤣🤣

Selam kızlar bugün menümü yazmak istiyorum

Kahvaltı Öncesi
Yeşillik 2 çilekli Shake
(İyi geldi wc biraz çözüldü :😆 )

Kahvaltı 10:00
1/2 simit
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 Galata yaprak galets olandan
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne

Öğlen 14:00
1/2 bardak meyve suyu
1/2 simit
3 kaşık sağlıklı tiramisu ( labneli chialı ballı değişik bişey oldu kötü değil )

Ara 16:00
Kahve çok küçük çikolata vs olabilir

Akşam 18:00 gibi
1/2 porsiyon etli pide ( planladığım yemek yok yapmak istemiyorum bugün ya da hazır köfte vs alabilirim değişirse yazarım, pide söylersem yarısını yicem ama söz kendime )
1 bardak ayrsn
Salata

Acıkırsam gece 1 kase pulbiberli yoğurt

Akşam 40 dk bisiklet hedefledim

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 _Zeze _Zeze

Yedikce yiyesin gelecek bunun sonu yok . Elindekileri bırak ve hemen olay yerinden uzaklaş . Bol su yeşil çay yürüyüş yap. sana iyi gelen birşeyler yap. Lütfen emeklerine yazık

Back
X