Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evet son 2,3 gun oek gelememistim canım ama vericem o artıya eksiye gecicem insa

Geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim

Gunluk tartilara takilma bedenine odaklan dun spor yaptin belki kaslarin şişti modunu düşürme devam

Valla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorum geçen hafta da böyle oldu.

Valla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorum geçen hafta da böyle oldu.
Birtane yiyince gerisi geliyor .Tamam suandan sonra git su ic yuruyus yap aksam yemegini hazirla saglikli birsekilde daha yemek yok kendini sartla ne istedigine karar ver

merhaba kızlar

bugün de tartıldım her iki tartıda da (yalnız elime ekstra yük almayı unutmuşum). ama bu sefer de 1400 gr fark çıktı.

eski tartı 82.1
yeni tartı 82.5

dünden bugüne eski tartıda 200 gram eksilmişim. yeni tartıyla 400 gram eksilmişim. anlamadım gitti

Afiyet olsun

Ooo süpermiş bugünde yapsan harika olur

Selam kızlar bugün menümü yazmak istiyorum

Kahvaltı Öncesi
Yeşillik 2 çilekli Shake
(İyi geldi wc biraz çözüldü : )

Kahvaltı 10:00
1/2 simit
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 Galata yaprak galets olandan
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı labne

Öğlen 14:00
1/2 bardak meyve suyu
1/2 simit
3 kaşık sağlıklı tiramisu ( labneli chialı ballı değişik bişey oldu kötü değil )

Ara 16:00
Kahve çok küçük çikolata vs olabilir

Akşam 18:00 gibi
1/2 porsiyon etli pide ( planladığım yemek yok yapmak istemiyorum bugün ya da hazır köfte vs alabilirim değişirse yazarım, pide söylersem yarısını yicem ama söz kendime )
1 bardak ayrsn
Salata

Acıkırsam gece 1 kase pulbiberli yoğurt

Akşam 40 dk bisiklet hedefledim

Ellssa Boncuk2307 _Zeze

Yedikce yiyesin gelecek bunun sonu yok . Elindekileri bırak ve hemen olay yerinden uzaklaş . Bol su yeşil çay yürüyüş yap. sana iyi gelen birşeyler yap. Lütfen emeklerine yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…