- 30 Aralık 2022
- 3.290
- 13.864
- 138
Bende 68 dik biliyormusun ve artık hareket edemez ağrılarım artmış hale gelmistim vermek zorundaydım artık dedim kendi kendimeAynı boydaki ben 68 kilo(73 e kadar çıkmıştım vermiş hâlim
evet son 2,3 gun oek gelememistim canım ama vericem o artıya eksiye gecicem insaÇok artıda değilsin canım o yüzden ben de sevindim.
Sıvılar da vücutta birikme yapabiliyor canım, dengen şaşmış o yüzdendir.
Sen çok tatlısın yaaa :)
Tebrik ederim canım güzel eksi.
sabit olmak da iyidir canım.
Çok fazla artıda değilsin neyse ki tutkucum. yanlış hatırlamıyorsam pek gelemedin galiba foruma.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar kapıda artık.
Eksin için tebrik ederim canım. Kv için çok geçmiş olsun umarım hafif bir durumdur.
Tebrik ederim canım, 6lar hoş gelmiş.
Tebrik ederim fezacım.
Geçmiş olsun canımÇok tebrik ediyorum canım, gerçekten bir yerden sonra insan alışıyor o kadar da zor gelmiyor.
Ben de başlamıştım ama üç gündür hastayım, dün artık bıraktım. Beyim sağ olsun hastayım diye ben uyurken pasta almış bana seviyorum diye. Onu kırmayıp yedim ben de. 1 Mayısı atlatıp doğum günüme kadar yine yapacağım.
Teşekkür ederimÇok artıda değilsin canım o yüzden ben de sevindim.
Sıvılar da vücutta birikme yapabiliyor canım, dengen şaşmış o yüzdendir.
Sen çok tatlısın yaaa :)
Tebrik ederim canım güzel eksi.
sabit olmak da iyidir canım.
Çok fazla artıda değilsin neyse ki tutkucum. yanlış hatırlamıyorsam pek gelemedin galiba foruma.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar kapıda artık.
Eksin için tebrik ederim canım. Kv için çok geçmiş olsun umarım hafif bir durumdur.
Tebrik ederim canım, 6lar hoş gelmiş.
Tebrik ederim fezacım.
Ben de uykusuz kalınca hemen artı çıkarım. Mesela ben bu hafta daha iyi bir eksi bekliyordum ama depremden beri doğru düzgün uyuyamıyorum. Muhtemelen etkiliyor.
Ben şöyle yapıyorum canım. Mesela dün cısslı yediysem, bugün tartılmıyorum, telafi yapıyorum. Yarın normal düzene dönüyorum, sonraki gün de tartılıyorum. Zaten salı tartısı gelmiş oluyor. Çünkü cıstan sonra eksi de çıksan artı da çıksan motivasyon bozuluyor maalesef.
Gunluk tartilara takilma bedenine odaklan dun spor yaptin belki kaslarin şişti modunu düşürme devam
Birtane yiyince gerisi geliyor .Tamam suandan sonra git su ic yuruyus yap aksam yemegini hazirla saglikli birsekilde daha yemek yok kendini sartla ne istedigine karar verValla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorumgeçen hafta da böyle oldu.
Ben de vermek zorundayımBende 68 dik biliyormusun ve artık hareket edemez ağrılarım artmış hale gelmistim vermek zorundaydım artık dedim kendi kendime
Oldu bitti gecti , bundan sonrasina odaklan.Valla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorumgeçen hafta da böyle oldu.
Kuzum yaaa şeker olduğu için yedikçe yiyesi gdliyo insanınValla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorumgeçen hafta da böyle oldu.
Afiyet olsun26 Nisan Cumartesi menüsü
12.30 kahvaltı
Çeyrek gözleme, 2 kaşık menemen, 2 lokma süzme peynir, birazcık sucuklu yumurta, şekersiz çay.
15.30 ara
1 orta boy muz
18.30 akşam
1 tabak kısır, 2 kaşık patates salatası, birkaç parça turşu.
19.00 çay yanı 1 pankek üzeri nutella.
Su 2 litre
Spor yok (hastayım)
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Doğum günün kutlu olsun26 Nisan
Ellssa Boncuk2307 @Cicekbocekkaktus
10:00 maydanozlu peynirli omlet, taze peynir, bir dilim ekmek
11:00 kahve yanında da bir dilim pasta (doğumgünümdü)
15:30 tabakta az döner yanında salata (ekmek vs yemedim)
18:00 iki avuç cekirdek üstüne de iki domates ve bir muz
Ooo süpermiş bugünde yapsan harika olur25 dak eliptık bisiklet
15 dakika yüzme
Hiç spor yapmayan Beth için büyük bir şey :)
Ayy sağol çocuklara diye aldım onlar yemedı ben kemirdim
Ayy teşekkür ederim canısı
Sağol aşkımsu
Nasıl yaptınız çocuğa ne dedınız? Benımkıler günde 1 saat bır şey izlemeden durmazlar asla
Bana yakın Böyle bir yer olsa eve girmemBu da yürüyüs yolum , keske sesleri de gönderibilsem Eki Görüntüle 3583045
Sıksık tartılmayın moraliniz bozulur haftada 2 defa bile çokGünaydın kızlar
Açıkçası ben bu kilo verme işinden çok sıkıldım ya
Bugün sabah tartıldım hala 67 çıkıyorum dün ne güzel 66 küsür çıkmıştım sporda yaptım ama bana mısın demiyor
Yedikce yiyesin gelecek bunun sonu yok . Elindekileri bırak ve hemen olay yerinden uzaklaş . Bol su yeşil çay yürüyüş yap. sana iyi gelen birşeyler yap. Lütfen emeklerine yazıkValla şu ana kadar bır sürü çikolata ve bisküvi yedım nasıl durdurucam kendımı bılmıyorumgeçen hafta da böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?