Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kabak detoksu 2. Gün
Dün 76.9 ( 6 gün önce 74.7 , 13 gün önce 73.8 dim)
2. Gün 75.7 giden -1.2

Yarina 74.7 nin altına dusmem lazım
Yapabilirsem 3. Gün biraz ilave ile yapmak istiyorum ( mantar )

Bugün 2. Gün yani
Tarcinli kahve içildi
Kahvaltı yapildi

Bugüne dikkat ederiz genede çok birşey yok

Ben bugün tartıldım kızlar mecburen yarın yine yufka yapıcaz sabah erkenden gidicem
Bu artı reglden dolayı bence bayağı şiştiğimi hissediyorum günlerim gecikti çünkü

Geçen cumartesi 67.5
Cuma 68.4 fark +900 Gr

Fotoğraf çekmeyi unuttum

Ellssa Boncuk2307 takımlara katılmak isterim inşAllah
Jou kusura bakma canım

Ne kadar zor bir tecrübe Rabbim kolaylaştırsın.
Kararımızı verdik canım. İşlerimizi de ona göre düzenlemeye çalışıyoruz bir süredir. Hayırlısıyla olsun diyelim
En iyisini yaparsınız canım bana İstanbul çok korkutucu görünüyor gezip görülüp gelinecek yermiş gibi hiç yaşayamam sanırım orada. Allah beterinden korusun inşallah
Gerçekten öyle canım. Biz de aynısını düşünüyoruz. Gelir yine gezer hasret gideririz. :) Amin canım.

Doğrudur sürekli savastigim şeylerden biri en son dün y3dim bugün de yemeği düşünmuyorum
Seviyorsan demekki
Benimde en sevdiklerimden fındıklı çiko ve ekmeğe sürülenlerden vardı, vazgeçemem zannederdim, şimdi çok aklıma gelmiyor ama onları bıraktımda ne oldu, yerini gofret ve evde yapılanlar aldı

Merhabalar aylar sonra geldim beni de kabul edermisiniz müsaadeniz var mi
Hoş geldin
merhabalar ben de zayıflamak istiyorum yeni keşfettim bu başlığı :) 170 boy 76 kiloyum doğumda kilo almayıp doğum sonrası alanlardanım kurtulamadım
Hoş geldin
Hunilik bir gün olmuş canım :) Allah kolaylık versin
Bide tartıya yansisa
Yansıyacak canım yansıyacak inşallah. Vücudu dinlendirmek de önemli. Dinlenirken sabit kalmak çok çok iyi. Keşke dinlenirken hep sabit kalabilsek :)
Ay ben de öyleyim ya. Kalorili bir şeyse keyif almam lazım. Yoksa iki kat sinir oluyorum :) Neyse olan olmuş. Sen zaten genel anlamda dengelisin. Onu da dengelersin
Bugun dra gittim idrar tahlilini tekrarlardi keton cikmis dedi bugunku tahlildede keton pozitif+++ cikmis vucudum ketozise girmis yani enerji icin yaglari yakmaya baslamis iyi birsey aslinda ama dr ne diycek bakalim bilgisi olan varmi
Ben hiç bilmiyorum canım. Bize de bilgi verirsin doktorun yorumuyla ilgili.
Sabah biraz fazla gibi geldi ama iki öğün olduğunu görünce süpeeerrrr
Merhaba ilk sayfayı okudum beni de hazırlığa alır mısınız ?

Ellssa Boncuk2307
Hoş geldin

Evet 2 öğün ettiğm için bilerek oyle ettim

Nedemek canım regliden dolayıdır şiştin ya çünkü

Aminn inşallah canım daha iyi olmana sevindim

Cicekbocekkaktus gibi yapacaksan yap kaptanım len bide tost yemiş üstüne abow cumartesi görüşcez sizleee maviş takım
Ben bunu övgü olarak algıladım
"Bak çiçek ne gadaaa güzel yapiyo aman aç kalma " diye örnek insan hissettim kendimi
Haşlanmış tuzsuz kabakla yapanlar var öyle yapıp da aman halsiz düşme bak ne gada güzel , bi kusuru tambugday lavaş tost yemek
Takılıyoruz birbirimize sorun yok yani pörpilim, bu akşam da doymazsam 18-19 arasını geçmeyecek şekilde hain planlarım var ama şimdi yersem günün başında olmaz, geç yersem de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…