Geçmiş olsunGünaydın hepimize geçmiş olsunTürkiye sallaniyor bu ara dogusuyla batisiyla Rabbim felaketlerinden korusun hepimizi.
Ben Amasya'da yaşıyorum ve dun burda da deprem oldu çoluk cocuk annemgile ciktik geceyi orda geçirdik
Hoşbuldum :)Hoşgeldiniz
Bugüne dikkat ederiz genede çok birşey yokGünaydın herkese
23 Nisan
13:00 standart kahvaltı, 1 kaşık patates
19:00 1 kase çorba, 6 köfte, soğan salatası, 1 bardak ayran
Yürüyüş : 3400 adım
Su:1,5 litre
24 Nisan (evde yemek yoktu, biraz rahatsızım, o yüzden çok karbonhidrat beslendim)
12:00 1 etli ekmek, turşu
19:30 1 tabak kremalı makarna, turşu
Yürüyüş : 4600 adım
Su : 1,5 litre
Ellssa Boncuk2307 Jou
Doğrudur sürekli savastigim şeylerden biri
Iyim cok sukur canm sen nasilsin ,tarhana sezonu acildi firik tuketiliyor, ama 4mevsim tarhanamiz oluyortomrs geçenlerde aklıma geldin kızçe napıyorsun bak tam aklıma geldi sen geldin tarhana mevsimi geçti mi
Hosbuldum tesekkur ederimHoşgeldin
bende iyiyim şükür canım ama ara vermek daha iyi olacak senin içinde canımIyim cok sukur canm sen nasilsin ,tarhana sezonu acildi firik tuketiliyor, ama 4mevsim tarhanamiz oluyormalesefki
Ne kadar zor bir tecrübeGeçmiş olsun boncukcum. Bu gün nasılsın?
Başın sağolsun Başak'cim. Anlayamam tabi ama derinden hissettim acınıAllah dayanma gücü versin canım Umarım bir daha öyle acılar yaşanmaz artık ülkemizde
Geçmiş olsun, Gölcük ten bir yakın arkadaşım vardı o depremi yaşamış. Biz yolda yürürken bile hep karşıdan gelenin gözünün içine bakarız, bir umut acaba sevdiğimiz/ailemizden biri mi diye' demişti.. o kadar çok kayıp diye geçen insan olmuş ki, bir umut acaba o mu diye kontrol etmek içinmiş. İçim sizlamisti o bunları söylerken.
Bence de durmayın canım İstanbul'da. Çok yoğun bir şehir orasi. Umarım işinizi gücünüzü ayaralar ve taşinirsiniz.
Gerçekten öyle canım. Biz de aynısını düşünüyoruz. Gelir yine gezer hasret gideririz. :) Amin canım.En iyisini yaparsınız canım bana İstanbul çok korkutucu görünüyor gezip görülüp gelinecek yermiş gibi hiç yaşayamam sanırım orada. Allah beterinden korusun inşallah
Amin canımRabbim şifa versin inşallah abla. İnşallah çok daha iyi olursun. Lenf ödem de çok zor ama halledeğiz inşallah
Seviyorsan demekkiDoğrudur sürekli savastigim şeylerden birien son dün y3dim bugün de yemeği düşünmuyorum
Hoş geldinMerhabalar aylar sonra geldim beni de kabul edermisiniz müsaadeniz var mi
Hoş geldinmerhabalar ben de zayıflamak istiyorum yeni keşfettim bu başlığı :) 170 boy 76 kiloyum doğumda kilo almayıp doğum sonrası alanlardanım kurtulamadım
Hunilik bir gün olmuş canım :) Allah kolaylık versinDoymadigim için listenin biraz dışına çıkmıştım.
Sonra LGS çalışması gereken uşaklarımin özel ders hocasından bir dizi şikayet aldım
Biz de biraz bilgisayar tabletten muzdaribiz
Sonra bir posta kavga ettik
Bir taraftan da Büyük oğlanın okul kermesi için ıslak kek yapıyorum. Eve de yap dedi 2 borcam yapıyorum
Salvo salvo üstüne
Bugün diyet yapan bir tanıdık da İstanbul'da deprem oldu diye tost söylemişOnun durumuna düşmemek için uğraşıyorum
Yansıyacak canım yansıyacak inşallah. Vücudu dinlendirmek de önemli. Dinlenirken sabit kalmak çok çok iyi. Keşke dinlenirken hep sabit kalabilsek :)Bide tartıya yansisa
Ay ben de öyleyim ya. Kalorili bir şeyse keyif almam lazım. Yoksa iki kat sinir oluyorum :) Neyse olan olmuş. Sen zaten genel anlamda dengelisin. Onu da dengelersin08.00
3 YK yulaf, 1 YK silme chia, 1 küçük muz, 200 ml süt ve tarçın ile yulaf lapası
12.00
Kereviz, kabak, havuç rende kavurması
4 YK yoğurt
1 ÇK hardal
50 gr bonfile
15.00
Şekersiz peanut latte (az fıstık ezmeli, ev yapımı), Vişne kurusu (10 g civarı), Kabak çekirdeği içi (10 g)
19.00
Çiriş kavurması
3 YK pirinç pilavı
Pancarlı yoğurt (100 g)
20.00
chai tea latte (küçük boy)
double choco protein bar (Fellas)
akşam biraz fazla kaçtı arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeyeyim kafein gece uykumu kaçırmasın dün de uyuyamadım zaten diye chai tea latte içtim içmez olaydım şekerli süt içtim resmen. keyif alsam bari içim yanmazdısağlık olsun.
su: 2.5 lt
spor: 5000 adım (bugün ne modum ne halim yoktu, bi gün izin verdim kendime)
Jou Ellssa Boncuk2307
Ben hiç bilmiyorum canım. Bize de bilgi verirsin doktorun yorumuyla ilgili.Bugun dra gittim idrar tahlilini tekrarlardi keton cikmis dedi bugunku tahlildede keton pozitif+++ cikmis vucudum ketozise girmis yani enerji icin yaglari yakmaya baslamis iyi birsey aslinda ama dr ne diycek bakalim bilgisi olan varmi
Sabah biraz fazla gibi geldi ama iki öğün olduğunu görünce süpeeerrrrAç karna : zencefilli zerdeçalli limon sıcak su - tarçınlı su
Kahvaltı 11.00
Kinrit kadar kavurma
2 siyez ekmek
2 haşlanmış yumurta
4zeytin
1 küçük salatalık
Kibritten küçük beyaz peynir
4 küp kalını kaşar peynir
Siyah çay
17.00
2 kepçe taze fasulye
3 kaşık meyhane bulgur pilav
Kefir
Kaşık salata
20.00
Kahve tarçın kakao soğuk kahve
2 Litre su
Beth18 Ellssa Boncuk2307
Hoş geldin
57-58 olsam bırakacam orda koruma yapacam canmBenım de öyle sabredelim bıraz ya valla benım verecegım 6 kilo kaldı tam 60 olursam rahatlayacağım senın kaç kilon var?
Evet 2 öğün ettiğm için bilerek oyle ettimHoş geldin
Hoş geldin
Hunilik bir gün olmuş canım :) Allah kolaylık versin
Yansıyacak canım yansıyacak inşallah. Vücudu dinlendirmek de önemli. Dinlenirken sabit kalmak çok çok iyi. Keşke dinlenirken hep sabit kalabilsek :)
Ay ben de öyleyim ya. Kalorili bir şeyse keyif almam lazım. Yoksa iki kat sinir oluyorum :) Neyse olan olmuş. Sen zaten genel anlamda dengelisin. Onu da dengelersin
Ben hiç bilmiyorum canım. Bize de bilgi verirsin doktorun yorumuyla ilgili.
Sabah biraz fazla gibi geldi ama iki öğün olduğunu görünce süpeeerrrr
Hoş geldin
Nedemek canım regliden dolayıdır şiştin ya çünküBen bugün tartıldım kızlar mecburen yarın yine yufka yapıcaz sabah erkenden gidicem
Bu artı reglden dolayı bence bayağı şiştiğimi hissediyorum günlerim gecikti çünkü
Geçen cumartesi 67.5
Cuma 68.4 fark +900 Gr
Fotoğraf çekmeyi unuttum
Ellssa Boncuk2307 takımlara katılmak isterim inşAllah
Jou kusura bakma canım
Hoşbuldum, teşekkür ederimHoş geldin
Ben bunu övgü olarak algıladımAminn inşallah canım daha iyi olmana sevindim
Cicekbocekkaktus gibi yapacaksan yap kaptanım len bide tost yemiş üstüne abow cumartesi görüşcez sizleee maviş takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?