Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendine bak bebeğim. Sana bir sey dokunuyor olabilir. İstanbuldaysan kardeşimin son durumunu , onun gittiği doktoru öğrenip sana yazabilirim.
Kardeşimin de çeşit çeşit derdi, omurlarinda eğilme şiddetli migreni vardı. Daha önce ayrılıp yeniden evlendi diye bahsetmiştim. Zor bir dönem geçirdi. 2 ay önce İstanbul'a eşi ile gittiğinde tesadüfen hem nöroloji hem alternatif tıp eğitimli bir doktor buldu. Adet düzensizliği vardı.
Gebelik olmaz tüp bebek tedavisine bir an önce başlayın demişti kadın dogumcusu da. Bu gittiği nörolog bütün ilaclari dengeledi. Çünkü kullandığı bazı ilaçlar da migreni tetikliyordu.
İlk zaman çok memnundu sonra bir daha migreni konuşmadık . Bence geçtiği için konuşmadık (tedavisiz hamile de kaldı )

Bir de glutensiz diyet denesen mi acaba hem diyet yapmış olursun

Günaydın hepimize geçmiş olsun Türkiye sallaniyor bu ara dogusuyla batisiyla Rabbim felaketlerinden korusun hepimizi.
Ben Amasya'da yaşıyorum ve dun burda da deprem oldu çoluk cocuk annemgile ciktik geceyi orda geçirdik

24 Nisan perşembe

Sabah 8.30

Yumurta
Domates
1 dilim ekmek
2 kasik yogurt
Çay

Öglen 12.00

Çıtır granola gibi bişey
1 kase sutle karistirdim

Çay
Türk kahvesi
3 tane hurma (şekerim dustu sanirim elim ayagim titreyince yedim)

Akşam 19.00
İspanak corbasi
Cacık
1 buttan baya bi az tavuk attim agzima sadece
(Aksam yemegi gec kaldi biraz ya)

21.00
Çay

Su 2.lt

Jou
Boncuk2307
Ellssa

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-25-08-54-09-385_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 1
Çok haklısın su ve aç kalmak beni etkiliyor aslında kepekli ekmek yemekten korkmamam lazım diyetisyen de veriyor ben onu da azaltayım derken sonra çikolata yiyorum özellikle akşamları

Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, en kısa zamanda atlatırsınız inşallah

Merhaba ilk sayfayı okudum beni de hazırlığa alır mısınız ?

Ellssa Boncuk2307

Kardeş acısı çok zordur canım Allah rahmet eylesin. Bu dünya imtihan dünyası. Kalbimizde olanları dillendirmişsin canım ne karartması
gerçekten öyle, çok zor. hayat bi şekilde devam ediyor ama. kendime tek sözüm hayatı iki kişilik mutlu yaşamak öyle böyle idare ediyoruz işte.
Senin yulafından bende yapayim hazır malzemeler varken inşallah unutmam
haydi yulaf zamanıııııı
Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, en kısa zamanda atlatırsınız inşallah
çok teşekkür ederim

Aaaa bak iyiki hatırlattın bende ne yapsam neyapsam diyip duruyordum ya yumurtadan bezmişimm afferin kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…