- 18 Mart 2018
- 30.979
- 123.561
- 598
- 35
Sizede geçmiş olsun canımGünaydın hepimize geçmiş olsunTürkiye sallaniyor bu ara dogusuyla batisiyla Rabbim felaketlerinden korusun hepimizi.
Ben Amasya'da yaşıyorum ve dun burda da deprem oldu çoluk cocuk annemgile ciktik geceyi orda geçirdik
Hoşgeldin canım
HoşbuldumHoşgeldin canım
Teşekkur ederimSizede geçmiş olsun canım
Acaba bu vampir bizim vampirmi diye düşünüyordumgezegen abla sen de burdasın :) nasılsınn? eski cuma yarışlarında aynı takımdaydık
Evet öyle tabi hayat akıyor her şey değişiyorAcaba bu vampir bizim vampirmi diye düşünüyordum
Hamdolsun canım, iyiyim, çok değişiklikler oldu, sende de olmuş, sanırım bekardın, evlenmişsin, kızın olmuş, Allah bağışlasın
Ellssa İLE MASTERFİT
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): tomrs
Yaşınız : 41
Boyunuz :1,58
Kilonuz :69
Mesleğiniz : ev hanimi
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :3
Kilo Alma Nedeniniz : çerez, ve sık sık atistirmaliklar,düzensiz beslenme
Hedef Kilonuz : 55
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : sağlıklı ve fit olmak
Kızını güle güle büyüt canımEvet öyle tabi hayat akıyor her şey değişiyor5 seneye yakın oldu evlendim. 3,5 yaşında bir kızım var. Geçen zamanda bilmiyordum ama lipödem hastasıymışım. Gebelik ve emzirmek hastalığı ilerletiyormuş ben daha 1 sene oldu öğreneli. Hastalık beni çok yordu çok kilo aldım..
Sende ne var ne yok ablam
hiç ölçüldü mü insülinin boy kilon kaç?Çok haklısın su ve aç kalmak beni etkiliyor aslında kepekli ekmek yemekten korkmamam lazım diyetisyen de veriyor ben onu da azaltayım derken sonra çikolata yiyorum özellikle akşamları
Rabbim şifa versin inşallah abla. İnşallah çok daha iyi olursun. Lenf ödem de çok zor ama halledeğiz inşallahKızını güle güle büyüt canım
Hastalığın için Allah şifa versin
Bende felç geçirdim, çoğu gitti azı kaldı, lenfödem vardı, kısmen azaldı, açlıkların çok faydasını gördüm, ağrılar devam ediyor, yürüyüş hala biraz bozuk,(yürüdüğüme hamdediyorum)
Evde eşim, oğullarım, iki kedim, arada torunlarımla vakit geçiriyorum
Hoşgeldiniz
HoşgeldinÇok teşekkür ederim hoş bulduk canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?