Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kız çiçekk ne planı neee yarın cumartesii hahahah

Bi uzmana sordum canim ketojenik diyette vucut ketozise girmismi diye bakilirmis benim vucudum ketozise girmis yani vucutta glukoz olmadigi icin enerji icin yaglari parcalamaya baslamis super bu

Bugun dra gittim idrar tahlilini tekrarlardi keton cikmis dedi bugunku tahlildede keton pozitif+++ cikmis vucudum ketozise girmis yani enerji icin yaglari yakmaya baslamis iyi birsey aslinda ama dr ne diycek bakalim bilgisi olan varmi
Aaa dünku yeşil mercimek ve kisirla mi girdin? Tahlili ne zaman vermiştin? Eğer böyle oluyorsa hiç karbonhidrati kesmek için uğraşmayayım

Aaa dünku yeşil mercimek ve kisirla mi girdin? Tahlili ne zaman vermiştin? Eğer böyle oluyorsa hiç karbonhidrati kesmek için uğraşmayayım
Evt bulgur yiyiyorum haftada 2-3 tahlili dun sabah verdim ama 15 gun once verdigimdede keton pozitif+ idi. Ama sifir seker sifir un sehriye vs yok pirincin hicbir turlusu yok

Evt bulgur yiyiyorum haftada 2-3 tahlili dun sabah verdim ama 15 gun once verdigimdede keton pozitif+ idi. Ama sifir seker sifir un sehriye vs yok pirincin hicbir turlusu yok
Anladım. Şimdi daha çok merak ettim çünkü ketoda net 20-30 g karbonhidrat alınıyor.
Oruçta bu değer esnetilebiliyor 50 grama çıkabilir deniyor. Yani bırak bulguru yoğurt yok ( ev yapımı belki ) 1 kasede 10 g karb var diye. Şimdi heveslendim senin yaptığına kısır severim insan gibi yiyemezsem diye bir ondan korkuyorum.

Kaç gün oldu? 1. Evrede misiniz?

Benim 20 gun oldu grubun 10 .gunu yogurta cok duskun degilim hergun yemiyorum ama bizde yenebiliyor bugun kabak manti yiycem mesela yogurtlu.
1.seviye 40 gun sonra kahvalti kalkacak sanirim
Bugun bi uzman 3.gununden sonra vucut ketozise girmeye basliyor dedi bendede oyle oldu sanirim

Cevap vermişssin şimdi gördüm boy kilon kaç canım
Birde başlarken ki kilon kaç şimdiki kilon nasıl

Tamam bugün dengelersın canım yarın hafıf çıkman lazım tartıda
Oo süper Afıyet olsun
Afıyet olsun canım
Neye başlıyorsun
Spora

Afıyet olsun canım

Arkadaşında yedıklerın çok olmuş canım
Afıyet olsun gayet güzel
Afıyet olsun yarın eksi çıkacaksın mavı katanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…