Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kabak detoksu 2. Gün
Dün 76.9 ( 6 gün önce 74.7 , 13 gün önce 73.8 dim)
2. Gün 75.7 giden -1.2

Yarina 74.7 nin altına dusmem lazım 😊
Yapabilirsem 3. Gün biraz ilave ile yapmak istiyorum ( mantar 🍄🟫)

Bugün 2. Gün yani
Tarcinli kahve içildi
Kahvaltı yapildi

Günaydın herkese ❤️

23 Nisan
13:00 standart kahvaltı, 1 kaşık patates
19:00 1 kase çorba, 6 köfte, soğan salatası, 1 bardak ayran
Yürüyüş : 3400 adım
Su:1,5 litre

24 Nisan (evde yemek yoktu, biraz rahatsızım, o yüzden çok karbonhidrat beslendim)
12:00 1 etli ekmek, turşu
19:30 1 tabak kremalı makarna, turşu
Yürüyüş : 4600 adım
Su : 1,5 litre

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Bugüne dikkat ederiz genede çok birşey yok🌸😘

Ben bugün tartıldım kızlar mecburen yarın yine yufka yapıcaz sabah erkenden gidicem
Bu artı reglden dolayı bence bayağı şiştiğimi hissediyorum günlerim gecikti çünkü

Geçen cumartesi 67.5
Cuma 68.4 fark +900 Gr

Fotoğraf çekmeyi unuttum

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 takımlara katılmak isterim inşAllah ♥️♥️
Jou Jou kusura bakma canım ♥️

Geçmiş olsun boncukcum. Bu gün nasılsın?

Başın sağolsun Başak'cim. Anlayamam tabi ama derinden hissettim acını 🫂 Allah dayanma gücü versin canım 🙏 Umarım bir daha öyle acılar yaşanmaz artık ülkemizde 🤍

Geçmiş olsun, Gölcük ten bir yakın arkadaşım vardı o depremi yaşamış. Biz yolda yürürken bile hep karşıdan gelenin gözünün içine bakarız, bir umut acaba sevdiğimiz/ailemizden biri mi diye' demişti.. o kadar çok kayıp diye geçen insan olmuş ki, bir umut acaba o mu diye kontrol etmek içinmiş. İçim sizlamisti o bunları söylerken.
Bence de durmayın canım İstanbul'da. Çok yoğun bir şehir orasi. Umarım işinizi gücünüzü ayaralar ve taşinirsiniz.
Ne kadar zor bir tecrübe :( Rabbim kolaylaştırsın.
Kararımızı verdik canım. İşlerimizi de ona göre düzenlemeye çalışıyoruz bir süredir. Hayırlısıyla olsun diyelim :KK200:
En iyisini yaparsınız canım bana İstanbul çok korkutucu görünüyor gezip görülüp gelinecek yermiş gibi hiç yaşayamam sanırım orada. Allah beterinden korusun inşallah
Gerçekten öyle canım. Biz de aynısını düşünüyoruz. Gelir yine gezer hasret gideririz. :) Amin canım.

Doğrudur sürekli savastigim şeylerden biri😍 en son dün y3dim bugün de yemeği düşünmuyorum🤦‍♀️
Seviyorsan demekki
Benimde en sevdiklerimden fındıklı çiko ve ekmeğe sürülenlerden vardı, vazgeçemem zannederdim, şimdi çok aklıma gelmiyor ama onları bıraktımda ne oldu, yerini gofret ve evde yapılanlar aldı 😳

Merhabalar aylar sonra geldim beni de kabul edermisiniz müsaadeniz var mi
Hoş geldin :KK200:
merhabalar ben de zayıflamak istiyorum yeni keşfettim bu başlığı :) 170 boy 76 kiloyum doğumda kilo almayıp doğum sonrası alanlardanım kurtulamadım
Doymadigim için listenin biraz dışına çıkmıştım.
Sonra LGS çalışması gereken uşaklarımin özel ders hocasından bir dizi şikayet aldım 🥳
Biz de biraz bilgisayar tabletten muzdaribiz
Sonra bir posta kavga ettik 🥳
Bir taraftan da Büyük oğlanın okul kermesi için ıslak kek yapıyorum. Eve de yap dedi 2 borcam yapıyorum 🥳
Salvo salvo üstüne 😅
Bugün diyet yapan bir tanıdık da İstanbul'da deprem oldu diye tost söylemiş 😁Onun durumuna düşmemek için uğraşıyorum 🤪
Hunilik bir gün olmuş canım :) Allah kolaylık versin :KK200:
Bide tartıya yansisa :KK14: :cry:
Yansıyacak canım yansıyacak inşallah. Vücudu dinlendirmek de önemli. Dinlenirken sabit kalmak çok çok iyi. Keşke dinlenirken hep sabit kalabilsek :)
08.00
3 YK yulaf, 1 YK silme chia, 1 küçük muz, 200 ml süt ve tarçın ile yulaf lapası

12.00
Kereviz, kabak, havuç rende kavurması
4 YK yoğurt
1 ÇK hardal
50 gr bonfile

15.00
Şekersiz peanut latte (az fıstık ezmeli, ev yapımı), Vişne kurusu (10 g civarı), Kabak çekirdeği içi (10 g)

19.00
Çiriş kavurması
3 YK pirinç pilavı
Pancarlı yoğurt (100 g)

20.00
chai tea latte (küçük boy)
double choco protein bar (Fellas)

akşam biraz fazla kaçtı arkadaşımla dışarı çıktık kahve içmeyeyim kafein gece uykumu kaçırmasın dün de uyuyamadım zaten diye chai tea latte içtim içmez olaydım şekerli süt içtim resmen. keyif alsam bari içim yanmazdı 😅😅 sağlık olsun.

su: 2.5 lt
spor: 5000 adım (bugün ne modum ne halim yoktu, bi gün izin verdim kendime)
Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Ay ben de öyleyim ya. Kalorili bir şeyse keyif almam lazım. Yoksa iki kat sinir oluyorum :) Neyse olan olmuş. Sen zaten genel anlamda dengelisin. Onu da dengelersin :KK200:
Bugun dra gittim idrar tahlilini tekrarlardi keton cikmis dedi bugunku tahlildede keton pozitif+++ cikmis vucudum ketozise girmis yani enerji icin yaglari yakmaya baslamis iyi birsey aslinda ama dr ne diycek bakalim bilgisi olan varmi
Ben hiç bilmiyorum canım. Bize de bilgi verirsin doktorun yorumuyla ilgili.
Aç karna : zencefilli zerdeçalli limon sıcak su - tarçınlı su

Kahvaltı 11.00
Kinrit kadar kavurma
2 siyez ekmek
2 haşlanmış yumurta
4zeytin
1 küçük salatalık
Kibritten küçük beyaz peynir
4 küp kalını kaşar peynir
Siyah çay

17.00
2 kepçe taze fasulye
3 kaşık meyhane bulgur pilav
Kefir
Kaşık salata

20.00
Kahve tarçın kakao soğuk kahve
2 Litre su

Beth18 Beth18 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Sabah biraz fazla gibi geldi ama iki öğün olduğunu görünce süpeeerrrr :KK200:
Merhaba ilk sayfayı okudum beni de hazırlığa alır mısınız ? :KK36:

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

24 nisan menü
09.30 2 yumurta ve biberle omlet, 2 dilim peynir, yeşillik, 10 zeytin, 2 warsa
13.00 kapyalı yoğurtlu salata
16.00 1 kahve 1 avuç karışık kuruyemiş
18.30 2 parça fırında somon, salata, 4-5 parmak patates
20.30 1 tane eti puf 🙈
3 litre su 7.400 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18 1000029119.webp

Hunilik bir gün olmuş canım :) Allah kolaylık versin :KK200:

Yansıyacak canım yansıyacak inşallah. Vücudu dinlendirmek de önemli. Dinlenirken sabit kalmak çok çok iyi. Keşke dinlenirken hep sabit kalabilsek :)

Ay ben de öyleyim ya. Kalorili bir şeyse keyif almam lazım. Yoksa iki kat sinir oluyorum :) Neyse olan olmuş. Sen zaten genel anlamda dengelisin. Onu da dengelersin :KK200:

Ben hiç bilmiyorum canım. Bize de bilgi verirsin doktorun yorumuyla ilgili.

Sabah biraz fazla gibi geldi ama iki öğün olduğunu görünce süpeeerrrr :KK200:

Evet 2 öğün ettiğm için bilerek oyle ettim

Ben bugün tartıldım kızlar mecburen yarın yine yufka yapıcaz sabah erkenden gidicem
Bu artı reglden dolayı bence bayağı şiştiğimi hissediyorum günlerim gecikti çünkü

Geçen cumartesi 67.5
Cuma 68.4 fark +900 Gr

Fotoğraf çekmeyi unuttum

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 takımlara katılmak isterim inşAllah ♥️♥️
Jou Jou kusura bakma canım ♥️
Nedemek canım regliden dolayıdır şiştin ya çünkü

Aminn inşallah canım daha iyi olmana sevindim 🥰

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus gibi yapacaksan yap kaptanım 🤣 len bide tost yemiş üstüne abow cumartesi görüşcez sizleee maviş takım
Ben bunu övgü olarak algıladım 😁
"Bak çiçek ne gadaaa güzel yapiyo aman aç kalma " diye örnek insan hissettim kendimi :KK53:
Haşlanmış tuzsuz kabakla yapanlar var öyle yapıp da aman halsiz düşme bak ne gada güzel , bi kusuru tambugday lavaş tost yemek 🤭
Takılıyoruz birbirimize sorun yok yani pörpilim:KK66:, bu akşam da doymazsam 18-19 arasını geçmeyecek şekilde hain planlarım var :olamaz: ama şimdi yersem günün başında olmaz, geç yersem de olmaz:KK12:

Back
X