- 14 Şubat 2021
- 2.132
- 12.728
- 158
Haydi bakalım gitsin ödem yağ ne varsaBende yarın yapıyorum kabak detoksu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi bakalım gitsin ödem yağ ne varsaBende yarın yapıyorum kabak detoksu![]()
Kendine bak bebeğimBirkaç kişi daha vardı geçmiş olsun dileğinde bulunan kusura bakmayın canlar gözümden kaçırmışım alıntı yaparken, bakalım geçecek inşallah bir tuttu mu ilaç ne kar etmiyor kendi ne zaman isterse o zaman geçiyor.![]()
Epeydir senin kediyi görmüyoruzHayırlı sabahlar kızlar
Hava hafif serin, güneş ve kuş cıvıltıları var, kedim var, kahve de olursa daha ne isterim![]()
Çiçeğimmm bana küstün mi yoksa dün bise de demedin valla şaka olsun diye dedimEpeydir senin kediyi görmüyoruz
Ben tarçınlı kahvemi içiyorum![]()
Çok haklısın su ve aç kalmak beni etkiliyor aslında kepekli ekmek yemekten korkmamam lazım diyetisyen de veriyor ben onu da azaltayım derken sonra çikolata yiyorum özellikle akşamlarıŞöyle küçük bir ayrıntı verdikten sonra
(Ben normalde çok sık yiyen ve abur cubur beslenen insülin direnci olan biri olarak bazen kendimi tutmaya çalışarak bazen de mecburi uzun süre aç kalıyorum yani 4 -5 saatbu süreçten sonra da insülinim oynuyor hunharca yemek yiyip üstüne hunharca çikolata yemek istiyorum
Gelelim menüye
Sabahları gayet iyi hissediyorum
9.30
2 dilim ekmek Çavdar
2 ince dilim kaşar
4 5 zeytin
Domates çay
14 30 ( bakınız en az 5 saat geçti)
Çok açtım
3 tane biber dolması (bulgur pirinç)
Yoğurt domates yedim açlık gitti
Tatı isteği aşşşırı bu ara da evde çikolata olsa diyet miyet hak getire Allah'tan yoktu
2 küçük parça cevizli pestil yedim (ince olanlardan
Sonra saat 18.00
Arkadaşıma kahveye gittim
Sormadan şekerli yapmış büyük fincan şekerli kahve
4 tane küçük 1 tane büyük lokum
5 6 naneli şeker(pembe beyaz olan)
1 avuç kabak çekirdeği
20.30 da akşam yemeği
8 köfte (tost makinesinde)
Bol salata
1 bardak ayran
Su
1 .5 litreye yakın
Spor
7 bin adım
Ellssa
Boncuk2307
@Beth18
Şuanlık tatlı krizim geçti
Genel olarak şunu tespit ettim kendimde insülinimin oynama ve kriz sebepleri
Çok aç kalınca
Tatlı bir şey yiyince azcık bal bile
Suyu az içince
Ve akşam yemeğinden sonra (alışkanlık biraz da)
Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, en kısa zamanda atlatırsınız inşallahyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Vampir
Yaşınız : 30
Boyunuz : 155
Kilonuz : 84,85
Mesleğiniz : Hemşire
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Lipödem hastasıyım
Hedef Kilonuz : 60
Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Bu hastalık ile savaşmak zor. Önce sağlığım, sonra kızım, sonra da denemeden alışveriş yapabildiğim istediğimi giyebildiğim günler için istiyorum.
Hoşgeldin canımMerhabalar aylar sonra geldim beni de kabul edermisiniz müsaadeniz var mi
gezegen abla sen de burdasın :) nasılsınn? eski cuma yarışlarında aynı takımdaydıkHoşgeldin canım
Teşekkür ederim kaptanım battım ciktim battım çıktım daha iyiyim ve kararliyimTabiki canım hoşgeldin![]()
Çok teşekkür ederim hoş bulduk canmHoşgeldin canım
Hoşgeldin canımmerhabalar ben de zayıflamak istiyorum yeni keşfettim bu başlığı :) 170 boy 76 kiloyum doğumda kilo almayıp doğum sonrası alanlardanım kurtulamadım
gerçekten öyle, çok zor. hayat bi şekilde devam ediyor ama. kendime tek sözüm hayatı iki kişilik mutlu yaşamakKardeş acısı çok zordur canım Allah rahmet eylesin. Bu dünya imtihan dünyası. Kalbimizde olanları dillendirmişsin canım ne karartması![]()
haydi yulaf zamanııııııSenin yulafından bende yapayim hazır malzemeler varken inşallah unutmam![]()
çok teşekkür ederimBaşınız sağolsun canım, çok üzüldüm, en kısa zamanda atlatırsınız inşallah![]()
Aaaa bak iyiki hatırlattın bende ne yapsam neyapsam diyip duruyordum yagerçekten öyle, çok zor. hayat bi şekilde devam ediyor ama. kendime tek sözüm hayatı iki kişilik mutlu yaşamaköyle böyle idare ediyoruz işte.
haydi yulaf zamanıııııı
çok teşekkür ederim![]()
Kedisiz olmazEpeydir senin kediyi görmüyoruz
Ben tarçınlı kahvemi içiyorum![]()