Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Birkaç kişi daha vardı geçmiş olsun dileğinde bulunan kusura bakmayın canlar gözümden kaçırmışım alıntı yaparken, bakalım geçecek inşallah bir tuttu mu ilaç ne kar etmiyor kendi ne zaman isterse o zaman geçiyor. :110:
Kendine bak bebeğim:KK200:. Sana bir sey dokunuyor olabilir. İstanbuldaysan kardeşimin son durumunu , onun gittiği doktoru öğrenip sana yazabilirim.
Kardeşimin de çeşit çeşit derdi, omurlarinda eğilme şiddetli migreni vardı. Daha önce ayrılıp yeniden evlendi diye bahsetmiştim. Zor bir dönem geçirdi. 2 ay önce İstanbul'a eşi ile gittiğinde tesadüfen hem nöroloji hem alternatif tıp eğitimli bir doktor buldu. Adet düzensizliği vardı.
Gebelik olmaz tüp bebek tedavisine bir an önce başlayın demişti kadın dogumcusu da. Bu gittiği nörolog bütün ilaclari dengeledi. Çünkü kullandığı bazı ilaçlar da migreni tetikliyordu.
İlk zaman çok memnundu sonra bir daha migreni konuşmadık . Bence geçtiği için konuşmadık 😅 (tedavisiz hamile de kaldı )

Bir de glutensiz diyet denesen mi acaba hem diyet yapmış olursun😁

Günaydın hepimize geçmiş olsun😔🇹🇷 Türkiye sallaniyor bu ara dogusuyla batisiyla Rabbim felaketlerinden korusun hepimizi.🤲
Ben Amasya'da yaşıyorum ve dun burda da deprem oldu çoluk cocuk annemgile ciktik geceyi orda geçirdik

24 Nisan perşembe

Sabah 8.30

Yumurta
Domates
1 dilim ekmek
2 kasik yogurt
Çay

Öglen 12.00

Çıtır granola gibi bişey
1 kase sutle karistirdim

Çay
Türk kahvesi
3 tane hurma (şekerim dustu sanirim elim ayagim titreyince yedim)

Akşam 19.00
İspanak corbasi
Cacık
1 buttan baya bi az tavuk attim agzima sadece
(Aksam yemegi gec kaldi biraz ya)

21.00
Çay

Su 2.lt

Jou Jou
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-25-08-54-09-385_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2025-04-25-08-54-09-385_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 2
Şöyle küçük bir ayrıntı verdikten sonra
(Ben normalde çok sık yiyen ve abur cubur beslenen insülin direnci olan biri olarak bazen kendimi tutmaya çalışarak bazen de mecburi uzun süre aç kalıyorum yani 4 -5 saat😂 bu süreçten sonra da insülinim oynuyor hunharca yemek yiyip üstüne hunharca çikolata yemek istiyorum 😂

Gelelim menüye
Sabahları gayet iyi hissediyorum
9.30
2 dilim ekmek Çavdar
2 ince dilim kaşar
4 5 zeytin
Domates çay

14 30 ( bakınız en az 5 saat geçti)
Çok açtım
3 tane biber dolması (bulgur pirinç)
Yoğurt domates yedim açlık gitti
Tatı isteği aşşşırı bu ara da evde çikolata olsa diyet miyet hak getire Allah'tan yoktu🤣
2 küçük parça cevizli pestil yedim (ince olanlardan

Sonra saat 18.00
Arkadaşıma kahveye gittim
Sormadan şekerli yapmış büyük fincan şekerli kahve
4 tane küçük 1 tane büyük lokum
5 6 naneli şeker(pembe beyaz olan)
1 avuç kabak çekirdeği

20.30 da akşam yemeği
8 köfte (tost makinesinde)
Bol salata
1 bardak ayran

Su
1 .5 litreye yakın

Spor
7 bin adım

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
@Beth18

Şuanlık tatlı krizim geçti
Genel olarak şunu tespit ettim kendimde insülinimin oynama ve kriz sebepleri

Çok aç kalınca
Tatlı bir şey yiyince azcık bal bile
Suyu az içince
Ve akşam yemeğinden sonra (alışkanlık biraz da)
Çok haklısın su ve aç kalmak beni etkiliyor aslında kepekli ekmek yemekten korkmamam lazım diyetisyen de veriyor ben onu da azaltayım derken sonra çikolata yiyorum özellikle akşamları

yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.

sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, en kısa zamanda atlatırsınız inşallah 🤲🏼

Merhaba ilk sayfayı okudum beni de hazırlığa alır mısınız ? :KK36:

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ): Vampir :KK24:
Yaşınız : 30
Boyunuz : 155
Kilonuz : 84,85
Mesleğiniz : Hemşire
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Kilo Alma Nedeniniz : Lipödem hastasıyım
Hedef Kilonuz : 60

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Bu hastalık ile savaşmak zor. Önce sağlığım, sonra kızım, sonra da denemeden alışveriş yapabildiğim istediğimi giyebildiğim günler için istiyorum.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kardeş acısı çok zordur canım Allah rahmet eylesin. Bu dünya imtihan dünyası. Kalbimizde olanları dillendirmişsin canım ne karartması :KK19:
gerçekten öyle, çok zor. hayat bi şekilde devam ediyor ama. kendime tek sözüm hayatı iki kişilik mutlu yaşamak 🌸 öyle böyle idare ediyoruz işte.
Senin yulafından bende yapayim hazır malzemeler varken inşallah unutmam 🤣
haydi yulaf zamanıııııı
Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm, en kısa zamanda atlatırsınız inşallah 🤲🏼
çok teşekkür ederim 🙏

gerçekten öyle, çok zor. hayat bi şekilde devam ediyor ama. kendime tek sözüm hayatı iki kişilik mutlu yaşamak 🌸 öyle böyle idare ediyoruz işte.

haydi yulaf zamanıııııı

çok teşekkür ederim 🙏
Aaaa bak iyiki hatırlattın bende ne yapsam neyapsam diyip duruyordum ya 🤣🤣🤣 yumurtadan bezmişimm afferin kızz

Back
X