Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Başın sağolsun Başak'cim. Anlayamam tabi ama derinden hissettim acını 🫂 Allah dayanma gücü versin canım 🙏 Umarım bir daha öyle acılar yaşanmaz artık ülkemizde 🤍

Kuzum başınız sağolsun 🌼 Allah'ım daha öyle bir acı göstermesin kimseye 🤲🤲
çok sağolun kızlarım <3
Yaa harikasın ben tartilmayacaktim ama dayanamadım yine aynıyım sabit resmen tartı benimle dalga geçiyor. Vazgecmeyecem ama böyle devam edecem napim başka bise gelmiyor elimden
tabiki vazgeçmiceksin toparlıyoruz sabit kalmak bile gayet güzel bişey değil mi, sonra hareket ederek ateşlicez metabolizmayı sonra bi bakmışsın ki 90'lar ligi hoşgeldin sonra 80 70 diye gidecek artık

Amine Busra Amine Busra siz nasılsınız Büşracım?
İyiyiz teşekkür ederim. Bu evde hiç hissetmemiştim baya kötü sallandık. Bana kal geldi dondum kaldım mutfakta. Eşim çocuklara koşunca bende peşinden gidebildim. Sonra gündüz dışardaydık ama akşam eve girdik mecburen

Gün değilde plansız bir gezme işi çıktı kaptanım yoksa magnolia sonrası akşam tavuklu salata veya kabak yapıp kapatacaktım günü evin yolunu bulamayınca işler karıştı biraz 😘
Afıyet olsun o zaman ;)
Önemli olan dengelemek
Bugün dengelersen kilo aldırmaz bence 1 günlük kaçamak ;)

İstanbulda yasayanlara çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.Dun hiç bakamadim buralara malum 23 nisandi benimde 2 kizim gorevliydi sonrasindada bugun bizim gunumuz deyip peslerinde dolandirdilar bizi :KK200: onlarada uydum diyet falan hak getire 🤦 Ama guzel yuruyus yaptim bayadir boyle yurumemistim.

23 nisan menüm

Sabah
Peynir zeytin yumurta cay

15.00 öglen
Patates kizartmasi
Hamburger
Kola

Aksam yemegi yemedim

Çilek 4 tane

Su 1.5 lt

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-24-15-52-07-399_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2025-04-24-15-52-07-399_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba kizlar
Menum
Sabah 13.00
Kiymali yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalik biber
5 badem

Aksam 17.15
6 yk yesil mercimek yemegi
1 tabak kisir

Kisirda dengeyi şaştim cunku yeme atagi yasadim sanki hakkimi kisirdan yana kullandim nefsimi doyurmak icin 🙈

Su 2 lt
Spor 50 dk yuruyus
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18

Boncuğum cokk geçmiş olsun fibromiyji bende de var fizik tedavi bölümünden algolojiye alan açtırıp o bölüme de görünmeni tavsiye ederim bende çok gittim çünkü bu rahatsızlık için
Ben daha fizik tedaviye gidemedim ki fırsat bulup gidemiyorum. Teşekkür ederim ama çiçeğim.

Back
X