Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllahçok üzüldüm
Basın sagolsun canimm çok üzüldüm inanüzüntünü derinden hissettim Allah im rahmet eylesin
Ahh canım, çok zor, gönlüne ferahlık dilerimBen de 1999 Gölcük depremzedesiyim. Hiç unutulmuyor. 6 Şubat'ta aynı duygular geri geldi. Günlerce ağladım. Dün evden çıkarken bütün şehri yıkılmış bulcağım sandım. Üzerinden 25 yıl geçmiş ben sanki dün gibi her şeyi hatırlıyorum
Zaten İstanbul'dan göç etme kararı almıştık. İyice perçinlendi kararımız. Okullar kapanınca gideceğiz inşallah. En ufak bir sıkıntıda şehir kitleniyor. Dün trafik kitlendiği için eşim eve çok zor ulaştı ki işi de eve 10 km mesafede. Benzin istasyonlarında kuyruklar oluşmuş, millet bidonla benzin alıyormuş. Benzin bile alamadık. Bu çılgınlığa katlanmak çok zor. Allah hepimize kolaylık versin
Kardeşine Allah rahmet eylesin. Geride kalanlar da Allah'a emanetçok sağolun kızlar
belmayne travmalarımız iyileşmiyor maalesef, o kadar basit şeylerden tetikleniyor ki, gerçekten bir deprem yaşanınca tekrardan açığa çıkmaması mümkün değil. sana da çok geçmişler olsun. zaten imkanı olan, gidebilen kalmamalı İstanbul'dan, bu kararı verebilmek de kolay değil ama toplanma alanlarının durumu, insanların sokaklara sığmayışı. gördüğüm her bir fotoğrafta, videoda benzer şeyleri düşündüm. evet istanbul fırsatlar şehri ama bu kalabalığı görmek ruhunu daraltıyor insanın işte... çok geçmiş olsun tekrardan
Iyiyizzz dualarla uyuduk vallahii çok şükür sallanmadım yada olmuşta ben hissetmedim istanbulda gene sabah 7 de sallanmış sanırım bi arkadaşım dedi bizde öyle durum olmadıgece nasıl gecti kuzum iyi misiniz
Kuzenim iyi ama asistanı düşerken bir arabanın üstüne düşmüş kırıkları varmış ama hayatta çok şükürkuzenin nasıl oldu canım büyuk geçmis olsun
Hele yaş ilerledikçe hiç çekilmiyor. Biz gezmeyi çok severiz ama artık kırk defa düşünüyoruz bir yere çıkacakken. Gençler takılsın, biz azıcık taşrada dinlenelim :)çok sağolun kızlar
belmayne travmalarımız iyileşmiyor maalesef, o kadar basit şeylerden tetikleniyor ki, gerçekten bir deprem yaşanınca tekrardan açığa çıkmaması mümkün değil. sana da çok geçmişler olsun. zaten imkanı olan, gidebilen kalmamalı İstanbul'dan, bu kararı verebilmek de kolay değil ama toplanma alanlarının durumu, insanların sokaklara sığmayışı. gördüğüm her bir fotoğrafta, videoda benzer şeyleri düşündüm. evet istanbul fırsatlar şehri ama bu kalabalığı görmek ruhunu daraltıyor insanın işte... çok geçmiş olsun tekrardan
Aslında yedıklerım azdı tek tek yazınca çok gözüküyorOffff iyi yedin kııazzz
Anladım canım nerede yaşıyorsun?buranın dini bayramıydı kaptanım
cumartesi yeniden tartılırım insa
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun canım, çok çok üzüldümyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
saolasın tutkucum Allahım yaşatmasın birdahacanım benim Rabbim yardımcınız olsun insa
başın saolsun başakcım Rabbim esirgesin hepimizi inşallah bende hep yüreğim ağzımda dışarıda dizlerim titreyerek oturdum korka korka eve girdim Allahım yaşatmasın inşallahyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Aynen aynenn oyle oluyooAslında yedıklerım azdı tek tek yazınca çok gözüküyor
Anladım canım nerede yaşıyorsun?
Hemde kahvaltı ederken yaa bizde gdc kahvaltı etcektik eşim işyerine gitti elemanlara birsey gostermeye sonra geldi 10da kahvaltı ettik uyudu 2 saat kestireyim dedi nese oglanida uyuttum haberler ebaktim tvde silivri sallandi dedi hic hissetmedik 11 demiydi neydi sallanmış 12den sonra bakıyodum habere bi baktım ufak ufaktan gelmeye başladı koltukta sallantı bianda şiddetlendi baya sallandik ya avize bi oyana bi buyanaKızlar dünkü menümü de yazayım cıslı bir şey yok sayılır ama biraz karman çorman oldu.
23 Nisan Çarşamba
Kahvaltı ederken yakalandık depreme, yarım yamalak bişi oldu. İki haşlanmış yumurta, biraz lor ve domates vardı. Akşam yemeği de normalden geç oldu (sekiz civarı) ama tavuk, fırında patates, az çorba ve salata yedim. Yani gün içinde cıslı bir şey yoktu. Sadece akşam yemekten sonra arkadaşlar tuzsuz çekirdek ikram etti. Bir minik kase kadar yemişimdir.
Ellssa Boncuk2307 Jou
ay çocuk sebebiyle derken kaç yaşında bu çocukkk? çok mantıklı hareket ben de çok elime almamaya çalışıyorum ama ucu kaçıyor maalesef illakiGünaydın arkadaşlar, iki gündür gelemedim kusura bakmayın. Evde telefon kullanmayı bıraktık çocuk sebebiyle. Şimdi okuldayken bakayım dedim. Hem geçmiş yapayım hem de menülerimi yazayım geliyorum.
moral motivasyon yüksek içeriklere ihtiyacımız varrrrr iyi yapıyosunnnn ve detoks herkese lazımKızlar günooooo
Deprem meprem bu ne neşe demeyin
Neşemi paylaşmak istedim
Mesajları okuyunca üzülsem de öncesinde Fatih Altaylı Celal Şengör birazcık da Şener üşümezsoy izlemiş biri olarak olayı kafamda çözdümTedbir alırken Celalci , deprem anında Şenerci olmak lazim
Nasıl böyle Zıt fikirler ortaya atabiliyorlar şaşırıyorum
Neysem bugün de kilomda artış vardiiguzel olan kısım şu kabak detoksuna başlıyorum son 2 günde en az 2 kilo vermem lazim
teşekkür ederim çokKardeşine Allah rahmet eylesin. Geride kalanlar da Allah'a emanet
ya bu manzaranın güzelliğğiiiiii ne pekiiii içim açıldıTarçınlı kahvemi içiyorum
30 dk sonra 2 yumurta, peynir, 5 zeytin, ( varsa 7 badem yoksa 2 ceviz) ve söğüş sebzeleriyle kahvaltı yapacağım
Eki Görüntüle 3581672 Eki Görüntüle 3581673
çok geçmişler olsun <3Kuzenim iyi ama asistanı düşerken bir arabanın üstüne düşmüş kırıkları varmış ama hayatta çok şükür
hahaha di miii, ben istanbula kıyasla köy sayılacak bir yerde yaşıyorum ama küçük yerde yaşamanın avantajlarından çok faydalanıyorum açıkçası. yaşadığım sosyal çevreyi ne kadar sevmesem de valla kafa rahat oluyor ne yalan söyleyeyim.Hele yaş ilerledikçe hiç çekilmiyor. Biz gezmeyi çok severiz ama artık kırk defa düşünüyoruz bir yere çıkacakken. Gençler takılsın, biz azıcık taşrada dinlenelim :)
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun canım, çok çok üzüldüm
çok teşekkür ederim canlarım, düşüncesi bile ruhumuzu kapkara yapıyor inanın. beterinden korusun bununla geçmiş gitmiş olsun inşallah diyelim ama tedbiri de elden bırakmayalımbaşın saolsun başakcım Rabbim esirgesin hepimizi inşallah bende hep yüreğim ağzımda dışarıda dizlerim titreyerek oturdum korka korka eve girdim Allahım yaşatmasın inşallah
Çok iyi ediyorsunuz yaa bi sebepsiz gece kızım şiddetle ağlamaya başladı neymis telefon istiyorum diyo gece gece ergenemi girdin naptın yavv bıraktırsamda birşskilde elimize alıyoruzz zaten 2 sene sonra okullu olcak ozaman unuturGünaydın arkadaşlar, iki gündür gelemedim kusura bakmayın. Evde telefon kullanmayı bıraktık çocuk sebebiyle. Şimdi okuldayken bakayım dedim. Hem geçmiş yapayım hem de menülerimi yazayım geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?