Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın ay moraller bozuk yürüdüm diye şişlik mi oldu ki

Cumartesi 69.45
Salı 69.90 uyandım

+0.45

Ellssa Jou Boncuk2307
Yürüyüş ettiysen hemen şişlik oluyor zaten belli bi 2 3 saat sonra tartılsa daha iyi sonuç olur ama genede çok iyi nevar 45 gramla 15dk leslie yap erir gider

Haftanın zaten pek de beklediğin gibi geçmediğini söylemiştin ama fazla bir artı yok 80lerde beklemek yakışmaz haftaya 70ler Ligi'nde görmek isteriz canm seni
İnşallah canım. Uğraşıyorum ama burda tatil biraz zor oluyor
Ahu filizim filizim yediklerimi bir nevi vicdan muhasebesi niyetine yaptım sporları yoksa bukadar fazla bende hergun yapamıyorum aslında
Olsun en azından telafi yapmaya çalışmak da güzel canım. Eskiden bu bilinçte değildik. Aamaan bu gün de gitti der yemeye devam ederdik
Sabah ben öyle uyanıyorum ki her yanım katır kutur öyle spor yapmaya korkuyorum canım. Ama mesela akşam yemeğinden önce gibi bir zaman belirlesem belki o zaman uyabilirim haklisin. Sabit bir zaman iyi fikir

Tayt üstüne giyilmiş gördüm aldım sporcu sutyenleri daha kısaydı biraz uzun olsun dedim yine de rahat olmadı.
85 kiloya çıkınca önceki atletler böyle oluyordu zaten ben bu hissi taniyorum
Sen giyebiliyorsan bravo , göbeğin pek yok demek ki

ya aslında daha kiloluyken de giyiyordum çünkü ip atlarken koşarken memeler baş kaldırıyor öbür türlü tabiki zayıfladıkça özgüven arttıkça biraz daha cesur seçimler yaptım o kısmı ayrı da hfjkdsf ama aslında olayı işte memeleri bastırması, zaten o yüzde spor sütyeni alırken bir beden küçük alın derler

Kızlar selam . Dün ikindiye kadar iyi iştahımla cebeklestim durdum. Yazılabilir kısmını yazıyorum. Sonraki kısmı yazacak yüzüm yok

Ellssa Boncuk2307 Beth18

Pazartesi

Sabah 9
Ispanak mücver ( 1 kase ıspanak, 2 yumurta,beyaz peynir, kaşar peynir rendesi,3 YK yulaf kepeği)
7 zeytin, 3 YK patlıcan
1 TK stevialı turunç reçeli

Öğlen
1 köfte kadar et
Dünkü fit kekten bir dilim
15 kadar Antep fıstığı

18 ıspanak çorbası 2 tabak
20-21 arası ne bulursam yedim

Spor.
5900 adım
9 dk ağırlık ile jo' ile hafif tempo dans

Cts 74.7
Bugün 76.0
+1.3

valizler hazır

Beth18 Boncuk2307 Ellssa
Canım sebebini biliyorsun ne de olsa. Şimdi ipleri eline alıp olayı tersine çevireceksin. Yaparsın sen.
Ama sen bu aralar yeme konusunda tetiklendin gibi. Bunun nedenini keşfetmek belki iyi gelebilir. Ya da uzun süredir diyetteysen yılgınlık olmuş olabilir. Belki bir iki hafta vermeye değil de korumaya odaklanabilirsin. Psikolojik olarak biraz dinlenmiş olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…