Tebrikler canım
Tesekkur ederim canimTebrikler canım
Yürüyüş ettiysen hemen şişlik oluyor zaten belli bi 2 3 saat sonra tartılsa daha iyi sonuç olur ama genede çok iyi nevar 45 gramlaGünaydın ay moraller bozuk yürüdüm diye şişlik mi oldu ki
Cumartesi 69.45
Salı 69.90 uyandım
+0.45
Ellssa Jou Boncuk2307
Bence muhteşem bir artıGünaydın kızlar.
cumartesi 70.3
salı 70.6
fark +300
Cumartesinin etkisi diye düşünüyorum ama gerçek bir artı da değil bence. Cumartesi eksiyi görürüm inşallah.
Ellssa Boncuk2307 Jou
Kaslar dan dolayı artı olmuştur canim bak ağrıyor mus daGünaydın kızlar
Ellssa Boncuk2307 Beth18
C.tesi 80.0
Bugün 80.2
İki gündür bisiklet sürüyorum, hatta bacak kaslarim ağrıyor ama niye böyle ben de anlamadım.
İnşallah canım. Uğraşıyorum ama burda tatil biraz zor oluyorHaftanın zaten pek de beklediğin gibi geçmediğini söylemiştin ama fazla bir artı yok 80lerde beklemek yakışmaz haftaya 70ler Ligi'nde görmek isteriz canm seni
Olsun en azından telafi yapmaya çalışmak da güzel canım. Eskiden bu bilinçte değildik. Aamaan bu gün de gitti der yemeye devam ederdikAhu filizim filizim yediklerimi bir nevi vicdan muhasebesi niyetine yaptım sporları yoksa bukadar fazla bende hergun yapamıyorum aslında
Sabah ben öyle uyanıyorum ki her yanım katır kutur öyle spor yapmaya korkuyorum canım. Ama mesela akşam yemeğinden önce gibi bir zaman belirlesem belki o zaman uyabilirim haklisin. Sabit bir zaman iyi fikirbana gelince mi açıyosun sadece çirkef modunu acep
spor sütyeni gibi bişe mi kız bu ben tipinden tam çıkaramadım yoksa crop atlet gibi bişey mi?
ben spora giderken spor sütyeni tayt yapıştırıp gidiodum iyi hissettiriyodu
anne göbeği de gidiyooooo düzenli sporlaaaaa evde giymek için al sonra evde spor yap onla mis
bu menü benim içimi açtı resmen lif dolu vücut dostu kabızlık düşmanı çok güzel menü olmuş.
teşekkür ederimmm <3 sizin de çok kutlu olsun canım
hahahhahaha ben de dün eşime sabah farkedince aa takvime bak dedim sen de şimdi farkettin de mi diyo kfjlsdf biz de her sene böyleyiz.
gshdfdsf ya biz normalde de kutlamıyoruz, ilk zamandan beri. ben sadece doğum günlerini fazla önemserim bi de yılbaşını. diğer günler çok takılmam
bak ben sana yapalım dedim diye akşam kalça bacak antrenmanı yaptım 10 dk sen nasıl beni satarsın beni beniiii
teşekkür ederim
filizcim evde spor düzeni oturtmak için biraz zaman ayırmak boşluk yaratmak lazım tempolu bir hayatta çok zor oluyor. ben bu rahatlığı sağladığı için hep salonu tercih ediyordum ama baktım salona gidemeyeceğim sabah 30dk daha erken uyanıp sporumu yapmaya başladım bir 10-15 gündür. tavsiye ederim
Umarım canımKaslar dan dolayı artı olmuştur canim bak ağrıyor mus da
bana gelince mi açıyosun sadece çirkef modunu acep
spor sütyeni gibi bişe mi kız bu ben tipinden tam çıkaramadım yoksa crop atlet gibi bişey mi?
ben spora giderken spor sütyeni tayt yapıştırıp gidiodum iyi hissettiriyodu
anne göbeği de gidiyooooo düzenli sporlaaaaa evde giymek için al sonra evde spor yap onla mis
bu menü benim içimi açtı resmen lif dolu vücut dostu kabızlık düşmanı çok güzel menü olmuş.
teşekkür ederimmm <3 sizin de çok kutlu olsun canım
hahahhahaha ben de dün eşime sabah farkedince aa takvime bak dedim sen de şimdi farkettin de mi diyo kfjlsdf biz de her sene böyleyiz.
gshdfdsf ya biz normalde de kutlamıyoruz, ilk zamandan beri. ben sadece doğum günlerini fazla önemserim bi de yılbaşını. diğer günler çok takılmam
bak ben sana yapalım dedim diye akşam kalça bacak antrenmanı yaptım 10 dk sen nasıl beni satarsın beni beniiii
teşekkür ederim
filizcim evde spor düzeni oturtmak için biraz zaman ayırmak boşluk yaratmak lazım tempolu bir hayatta çok zor oluyor. ben bu rahatlığı sağladığı için hep salonu tercih ediyordum ama baktım salona gidemeyeceğim sabah 30dk daha erken uyanıp sporumu yapmaya başladım bir 10-15 gündür. tavsiye ederim
Di mi ama. O kadar cozutmaya iyi yaniBence muhteşem bir artı
ya aslında daha kiloluyken de giyiyordum çünkü ip atlarken koşarken memeler baş kaldırıyor öbür türlüTayt üstüne giyilmiş gördüm aldımsporcu sutyenleri daha kısaydı biraz uzun olsun dedim yine de rahat olmadı.
85 kiloya çıkınca önceki atletler böyle oluyordu zaten ben bu hissi taniyorum
Sen giyebiliyorsan bravo , göbeğin pek yok demek ki
Eki Görüntüle 3580743
Canım sebebini biliyorsun ne de olsa. Şimdi ipleri eline alıp olayı tersine çevireceksin. Yaparsın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?