harikasın kuzum
Tebrik ederim canim cumartesiye cok daha eksi olur
Tebrikler canim
Olsun cumartesiye guzel eksi gelecek birakmak yokGünaydın kızlar eksi de değilim malesef ama artı değilim buna şükür sabitim bugün
102.4
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Tebrikler canim
Supersin canim
VAllahiii kesin öyleeeDi mi ama. O kadar cozutmaya iyi yaniDemek ki pazar telafi yapmasam başıma neler gelecekti
Harika
Acill kendini toparlaman gerekiyor noldu sana azmini niye kaybettin yaz kapida az kaldi montlar hirkalar cikiyor artik fit olmak istemezmisin şu 7 lerden kurtulsan sende goreceksin 6 lar daha kolay gidecek biraz azim sadece
Teşekkürler kaptanımharikasın kuzum
Teşekkürler tatlımTebrik ederim canim cumartesiye cok daha eksi olur
Tebrikler canim
Olsun cumartesiye guzel eksi gelecek birakmak yok
Tebrikler canim
Supersin canim
Sen zaten biliyorsun neden artı olduğunu kuzum acaba ketomu yordu seni normal r mi geçsen bilemedim sen kendini daha iyi bilirsin gerçi bilinclisin
1 haftadır ketoda değilim zaten. Hep böyle bir döngü oluyor ama artık bu döngüyü kırmam lazım. Regl de 3 gün gecikti onun gerginliği mi anlamadım.Sen zaten biliyorsun neden artı olduğunu kuzum acaba ketomu yordu seni normal r mi geçsen bilemedim sen kendini daha iyi bilirsin gerçi bilinclisin
Önümüzdeki maçlara bakacağız artık canımVAllahiii kesin öyleeeama benimde tartı beni üzdü gibi insallah kırmızı benden fazla
Muhtemelen regl den dolayi yeme atakların var canım geçici bir süreç biz biliyoruz senin azmini1 haftadır ketoda değilim zaten. Hep böyle bir döngü oluyor ama artık bu döngüyü kırmam lazım. Regl de 3 gün gecikti onun gerginliği mi anlamadım.
Kesin spordan canım bende öyle biliyorum ağrım olduğunda diyorum kas dan dolayı yoksa çok iyi gidiyorsunKilo bildirimi
Cumartesi 79.5
Bugün 79.6
Fark +100 gr
Bence sebebi geçen hafta boşalan yağ hücreleri su doluyor, ayrıca dün geceki sporlar artı yapmış olabilir, bacaklarım et kesmiş resmen, ağrıyor.
Ellssa Boncuk2307 Jou
Çok geçmiş olsun fezacım, inşallah çabuk toparlanırsın.Kızlar son 1 haftadır hiç iyi değilim, ağrı çok, yürüyüşüm bozuk, haliyle moralde sıfır
Dün başsağlığı için misafirim geldi, evi toparlayıp temizledim, çay yanına kek yaptım, kurabiyelerim vardı, onlardan hazırladım, çay servisine oğlum ve dünürüm baktı
Sonrası aceleyle yemek yap, ye, yat
20 nisan
12:00
3 hurma, badem
16:00
1 dilim kek
19:00
Tavuklu, mantarlı makarna
Bol roka, domates salatası
Havuç tarator
1 dilim kek, bikaç kaşık dondurma
Beth18 kaptanım kızma bugünde halim yok ama açlık yapacağım, belki ödemleri azaltabilirim
1 Lt üzeri su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3580274
3.519 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
yaaaa bu kadar mı olur, bu sabah aklımdan geçtiniz ama yüzüm yok dönmeye diye yazamadım
Çiçeğimmmyaaaa bu kadar mı olur, bu sabah aklımdan geçtiniz ama yüzüm yok dönmeye diye yazamadım
ben de çok özledim sizi ne var ne yok canımm
vallahi karne tatili, Ramazan, bayram vs derken ha bugün ha yarın uzaklaştım iyice ama deli gibi de kilo aldım pek tabii
canımsıınnn yaaaÇiçeğimmmGözlerim hep seni aradı canım
Bende şiştim yeni döndüm gel sende beraber yollayalım artıları
Bende 66,90 la başladım canım cumartesi günü aynı olmuşuzcanımsıınnn yaaa
kaç kilo almışsın sen, ben 5 kilo aldım, bu sabah 67yi gördüm
kaptanlarımız kabul ederse gelsem mi ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?