Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar sabahtan tartimi yazıyım.
Cumartesi 86.70
Bugün 86.40 _300gr
Ellssa Boncuk2307 Jou
Tebrik ederim canim cumartesiye cok daha eksi olur
günaydın çiçeklerim

cumartesi: 70.80
salı: 70.50

Jou Ellssa Boncuk2307
Tebrikler canim
Günaydın kızlar eksi de değilim malesef ama artı değilim buna şükür sabitim bugün
102.4
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Olsun cumartesiye guzel eksi gelecek birakmak yok
Günaydınlar

Cumartesi 91.20
Bugün 90.90

-300 gram

Boncuk2307 Ellssa Jou
Tebrikler canim
Cumartesi 66,90
Bugün 66,20
-700 gr
Jou Boncuk2307 Ellssa
Supersin canim

21 Nisan Pazartesi menüsü
11.30 öğle
2 parça panelenmiş tavuk göğüs, yeşil salata, 1 kepçe çorba, 1 ayran (yemekhane)

16.30 akşam
3 kaşık haşlanmış nohut, 1 kaşık kabak çekirdeği, 120 gr hellim peyniri ile salata.

17.30 ara
Çay yanı züber şekersiz bar.

Su 2 litre

Ellssa Boncuk2307 Jou

Sen zaten biliyorsun neden artı olduğunu kuzum acaba ketomu yordu seni normal r mi geçsen bilemedim sen kendini daha iyi bilirsin gerçi bilinclisin
1 haftadır ketoda değilim zaten. Hep böyle bir döngü oluyor ama artık bu döngüyü kırmam lazım. Regl de 3 gün gecikti onun gerginliği mi anlamadım.

1 haftadır ketoda değilim zaten. Hep böyle bir döngü oluyor ama artık bu döngüyü kırmam lazım. Regl de 3 gün gecikti onun gerginliği mi anlamadım.
Muhtemelen regl den dolayi yeme atakların var canım geçici bir süreç biz biliyoruz senin azmini

Kesin spordan canım bende öyle biliyorum ağrım olduğunda diyorum kas dan dolayı yoksa çok iyi gidiyorsun

Çok geçmiş olsun fezacım, inşallah çabuk toparlanırsın.

Jasminium84 nerelerdesin karne tatili diye gittin daha gelemedin özledik seni
yaaaa bu kadar mı olur, bu sabah aklımdan geçtiniz ama yüzüm yok dönmeye diye yazamadım

ben de çok özledim sizi ne var ne yok canımm

vallahi karne tatili, Ramazan, bayram vs derken ha bugün ha yarın uzaklaştım iyice ama deli gibi de kilo aldım pek tabii

ÇiçeğimmmGözlerim hep seni aradı canım
Bende şiştim yeni döndüm gel sende beraber yollayalım artıları

canımsıınnn yaaa

kaç kilo almışsın sen, ben 5 kilo aldım, bu sabah 67yi gördüm

kaptanlarımız kabul ederse gelsem mi ki ya
Bende 66,90 la başladım canım cumartesi günü aynı olmuşuz hadi gel kuzum yine görelim 59-60 ları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…