Tiroit mi, benim de var ama arada yiyorum. Kabaktan tamamen tiksinmisim yiyemiyorum.Ben karnibahar lahana brokoli tuketemiyorum canim nodüllerim var
Olur canım senin için nasıl uygunsa. Güzel videoları orada arşivleriz. Senin yaptığın gibi ortak da yaparız yine.Arkecim o sadece jo' nün 22 dakikalık videosunu ortak yapalım diyeydi. Dediğin icin ayrı bir başlık açabiliriz
Oku bakayım meydan nasıl olecek o iş
Ay sonu hedefi 72 demiştim şaka maja derken 10 gün kaldi
Neden öyle dedin kiÇok yanlış kişiye soruyosun yalnız
Enn sevdiğim kitapBeth18 Ellssa Boncuk2307
Pazar
9:00
2 yumurta
Yarım dilim peynir, 8 zeytin
Airfryda az yağlı patlıcan 5 YK
3 çay kaşığı tahin pekmez
Ara yeşil çay , kahve, maden suyu , normal çay
16
1 Kase yoğurtlu ıspanak çorba
4 kanat
Marul
1 cb meyveli kefir+2 YK keten tohumu
20:30
Proteinli fit kek 1 dilim
Spor
7300 adım
29 dk jo ( tüm vücut artı kol)
Kitap _ şeker portakalı 6syf
BEn de bir zorlandım keto+ oruc düzeni susuzluk derken kilo verdim. Şimdi bayramdi seyrandu derken yenilen karb ile su geri geldi. Hızlıca kilo vermek için tekrar karbonhidrati azaltabilmem lazım ona da hazır değilim ama biraz azalticam. Lif hariç 20 g karb tüketiyordum da bu sefer lif dahil 50 g karb. İle sınırlı kalmaya niyet ediyorum. Dur hatta şimdi sesli niyet edeyimOlur canım senin için nasıl uygunsa. Güzel videoları orada arşivleriz. Senin yaptığın gibi ortak da yaparız yine.
Geçen hafta 2.1 vermiş biri olarak bu hafta ne olacak merak içindeyimbence sen hedefine ulaşırsın da ben hangi şuursuzluk içinde 77.5 demişim acaba
Olsun hiç yoktan iyidirNe güzel yapmışsın canım. Süpersin. Benim de bugün çok yürüyesim vardı ama yarım saat sonra eşim eve sürüklediNeyse kâr kârdır
Bir güzel menü de burada. Afiyet olsun canım
Teşekkür ederimTam telafi günü olmuş çok güzel canım
Harika spor da var
Çok güzel
Canım Arkecim teşekkür ederim düşünüp cevap yazdığın içinCanım ya üzüldüm gidiyor olmana. Takımlara girmesen bile sürekli burada olmak iyi gelirdi sana. Yoğunluk seni zorluyordur eminim ama kopmamani tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım yorumun içinBence menun gayet güzel canım ama sabaha 1 yumurta daha ve zeytin/avokado/ceviz yaglarindan birini eklemelisin. Arada galeta eklemek yerine yine ceviz ya da çiğ badem eklesen güzel olur. Ogunlerde yeterince yoğurt olmasaydı ara ögüne de ekleyebilirdin. Senin kilonda bazen akşam yemeğine bile 1 dilim ekmek eklenebilir ama çok mecbur değil. Sen aşırı kısıtladıkca vücut da vermeyi kısıtlıyor.
Farklı takımdayiz ya ondanNeden öyle dedin ki
Anladım çicekbocekcim afiyet olsunŞekersiz vanilin aldım. Yumurta tahin kokusunu vs bastırmak için ihtiyaç duyuyorum. Yarım çay kaşığı yetiyor.
Protein tozu da sürekli kullandığım birşey değil. Peynir altı suyundan yapılıyor. İşlem görmüş birşey ama miktara dikkat edilirse ekmek yemekten şu an benim için daha iyi gibi geliyor. Tatlandırıcısız ve aromasızinı buldum bugun ( benim fitness meraklısı oğlan yüzünden sporcu takviyelerin içine dağılmış bulunmaktayım)
Teşvik olsun diye yazdım canım bende böyle böyle birbirimize destek olacağızYa güya spor etkinliğine başlattım herkesi ama ben yapmıyorum ne güzel gidiyordu motivasyonum gidince spor yapasım da gelmiyor du bakalım gelir yine inşallah fırsat buldukça yürüyüşe giderim en azından. Bugün esim yoktu da yarın çıkarım kesin
EvetTiroit mi, benim de var ama arada yiyorum. Kabaktan tamamen tiksinmisim yiyemiyorum.
Bende 77 dedim hatta 75 de demis olabilirimOlur canım senin için nasıl uygunsa. Güzel videoları orada arşivleriz. Senin yaptığın gibi ortak da yaparız yine.
Geçen hafta 2.1 vermiş biri olarak bu hafta ne olacak merak içindeyimbence sen hedefine ulaşırsın da ben hangi şuursuzluk içinde 77.5 demişim acaba
Sağol balımAfıyet olsun ama abla göfretler fazla. Genel olarak az yemışsın gün içinde o nedenle 10 üzerinden 9 veriyorum
Minnoşum sen neden takımlarda degılsın ? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
Sonki kuruyemişler bıraz fazla olmuş canısı afıyet olsun :)
5 dk olsun yapYa güya spor etkinliğine başlattım herkesi ama ben yapmıyorum ne güzel gidiyordu motivasyonum gidince spor yapasım da gelmiyor du bakalım gelir yine inşallah fırsat buldukça yürüyüşe giderim en azından. Bugün esim yoktu da yarın çıkarım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?