- 30 Mart 2017
- 11.882
- 16.946
- 298
Harika menü afiyet olsunMenum
Sabah 11.15
Yumurta
Beyaz peynir
Domates
5 badem
3 zeytin
Aksam 18.00
Kabak manti ( yalniz cok hosuma gitti manti hissi verdi )
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt
Ellssa Boncuk2307 @Beth18
Menunu begendim afiyet olsun canim sporunda guzelEllssa Boncuk2307
@Beth18 (sen beni unuttun kaptanım beni unutmadım)
Menü
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek (Çavdar)
1 mini dilim ballı kaymaklı (1 tk kaymak 1 çk bal)
Domatesli biber kavurması(yağlı değil)
1/2 kibrit kutusu süzme peynir
15 30
Sütlü (1yk) filtre kahve
Fit kek (1 elma 1 muz 2 yumurta 2 kare bitter biraz dondurulmuş meyveden yaptım 9 dilim çıktı 2 dilim yedim )
19.30
1 tabak kabak yemeği(susuz)
1 kase makarna salatası( 3 kaşık makarna 4 5 kaşık garnitür)
20.30
(sade ) Türk kahvesi
Su
2litre
Spor
7 bin adım + 25 dk spor aletleri (parktakiler)
Sen bendende az yiyiyorsun bir suredir tek öğün yapiyorsun degilmi20 Nisan Pazar
12.00: 1 dilim lor, bir dilim beyaz peynir, yarım dilim kaşar, (üzerlerine z.yağı, kuru domates, kekik karışımı), bol domates, salatalık, bir çk tahin, 2 ceviz
Su: 2 lt
Spor: dışarıda 30dk yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 Jou
Teşekkür ederim aslında makarna diyetime sokmayacaktım eşime yapınca dayanamadım Allah'tan ölçüyü kaçırmadan yiyebildim:)Menunu begendim afiyet olsun canim sporunda guzel
Mayonez varmiydiTeşekkür ederim aslında makarna diyetime sokmayacaktım eşime yapınca dayanamadım Allah'tan ölçüyü kaçırmadan yiyebildim:)
4 yumurtaAfiyet olsun yoldaşım
Kekin tarifi lütfen
Aslında hafta içi genelde iki öğün yapıyorum canım. Hafta sonu geç ve sağlam kahvaltı yapınca tek öğün oluyor genelde ama bugünkü durum dünün telafisi maalesef. Dün nasıl yediysem acıkmadım bileSen bendende az yiyiyorsun bir suredir tek öğün yapiyorsun degilmi
Menün harika canım doyurucu olmuşBebisler hemen menü de yazım
Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ogle 13 00
1 buyuk kase salata
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 15 00
1 elma
2 galeta
Akşam
Buyuk bir kase tavuklu salata
1 kade yoğurt
Gece yatmadan bir ara yaparım
1 bardak tarçınlı sut içmeyi düşünüyorum
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 @Beth18
Bence vanilya gereksiz kalori4 yumurta
8 hurma( dilimlenip yarım su bardağı suda ıslatılmıştı)
5 YK öğütülmüş çiğ badem
2 ölçek protein tozu ( bu tatlı olduğu için hem protein hem tatlandırıcı olarak kullandım bitince tatlandırıcısız olandan alacağım. Keto ekmekleri tahinle yapmaktan sıkıldım. Yerine bir çay bardağı kadar tahin kullanılabilir )
Vanilya kabartma tozu
3 YK kakao
180 derece fırında 15-20 dk pisir
İnşaAllah canımevet bu da güzelmiş. ben zeynepinkinden sipariş ettim. onun da yorumları çok güzeldi. herkes çok memnun. inşallah hepimize güzel bir motivasyon olur.
Ya güya spor etkinliğine başlattım herkesi ama ben yapmıyorum ne güzel gidiyordu motivasyonum gidince spor yapasım da gelmiyor du bakalım gelir yine inşallah fırsat buldukça yürüyüşe giderim en azından. Bugün esim yoktu da yarın çıkarım kesinMenün harika canım doyurucu olmuş
Spor da olsaydı 10/10 olcakmış
Çok güzel canım. Hem menü hem adımlarrr9:20 yeşil çay
11:30 1 lt su
12:10 elma sirkeli su
12:45 2 hş yumurta, 2 kaşık süzme peynir, 1 salatalık, 2 dlm çvd ekmek, bolca yeşillik
15:00 1 lt su
15:45 yeşil çay
16:40 500 ml su
17:25 3.5 balık köfte,2 yk p.püre,1 salatalık, bol yeşillik
20:00 1 lt su
21:00 yeşil çay
Spor
Eki Görüntüle 3579868
Ellssa Boncuk2307 Jou
Teşekkür ederim canım.Çok güzel canım. Hem menü hem adımlarrr
Ne güzel yapmışsın canım. Süpersin. Benim de bugün çok yürüyesim vardı ama yarım saat sonra eşim eve sürüklediTeşekkür ederim canım.Bugün tenbellik yapmadım akşam kızı uyutup yürüyüş yaptım. Sabahları yapıyorum ama akşamları tenbellik yapıyordum bugün şeytanın bacağını kırdım
Bir güzel menü de burada. Afiyet olsun canım20 Nisan Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık yeşillik, 2 fit poğaça (1 poğaça 1 yemek kaşığı harçla yapıldı)
15.30 ara
1 kaşık sütle granül kahve, 25 gram şekersiz bar.
17.00 akşam
1 kase kuru fasulye, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, 3 adet biber turşusu (uzun sarı biberler)
Su 2 litre
Ellssa Boncuk2307 Jou
Şekersiz vanilin aldım. Yumurta tahin kokusunu vs bastırmak için ihtiyaç duyuyorum. Yarım çay kaşığı yetiyor.Bence vanilya gereksiz kalori
Protein tozu sağlikli mi ki? Bilgim yok ondan soruyorum
Bence menun gayet güzel canım ama sabaha 1 yumurta daha ve zeytin/avokado/ceviz yaglarindan birini eklemelisin. Arada galeta eklemek yerine yine ceviz ya da çiğ badem eklesen güzel olur. Ogunlerde yeterince yoğurt olmasaydı ara ögüne de ekleyebilirdin. Senin kilonda bazen akşam yemeğine bile 1 dilim ekmek eklenebilir ama çok mecbur değil. Sen aşırı kısıtladıkca vücut da vermeyi kısıtlıyor.
Tam telafi günü olmuş çok güzel canım20 Nisan Pazar
12.00: 1 dilim lor, bir dilim beyaz peynir, yarım dilim kaşar, (üzerlerine z.yağı, kuru domates, kekik karışımı), bol domates, salatalık, bir çk tahin, 2 ceviz
Su: 2 lt
Spor: dışarıda 30dk yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 Jou
Harika spor da var9:20 yeşil çay
11:30 1 lt su
12:10 elma sirkeli su
12:45 2 hş yumurta, 2 kaşık süzme peynir, 1 salatalık, 2 dlm çvd ekmek, bolca yeşillik
15:00 1 lt su
15:45 yeşil çay
16:40 500 ml su
17:25 3.5 balık köfte,2 yk p.püre,1 salatalık, bol yeşillik
20:00 1 lt su
21:00 yeşil çay
Spor
Eki Görüntüle 3579868
Ellssa Boncuk2307 Jou
Çok güzel20 Nisan Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık yeşillik, 2 fit poğaça (1 poğaça 1 yemek kaşığı harçla yapıldı)
15.30 ara
1 kaşık sütle granül kahve, 25 gram şekersiz bar.
17.00 akşam
1 kase kuru fasulye, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, 3 adet biber turşusu (uzun sarı biberler)
Su 2 litre
Ellssa Boncuk2307 Jou
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?