Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menunu begendim afiyet olsun canim sporunda guzel

Sen bendende az yiyiyorsun bir suredir tek öğün yapiyorsun degilmi

Afiyet olsun yoldaşım
Kekin tarifi lütfen
4 yumurta
8 hurma( dilimlenip yarım su bardağı suda ıslatılmıştı)
5 YK öğütülmüş çiğ badem
2 ölçek protein tozu ( bu tatlı olduğu için hem protein hem tatlandırıcı olarak kullandım bitince tatlandırıcısız olandan alacağım. Keto ekmekleri tahinle yapmaktan sıkıldım. Yerine bir çay bardağı kadar tahin kullanılabilir )
Vanilya kabartma tozu
3 YK kakao
180 derece fırında 15-20 dk pisir

Sen bendende az yiyiyorsun bir suredir tek öğün yapiyorsun degilmi
Aslında hafta içi genelde iki öğün yapıyorum canım. Hafta sonu geç ve sağlam kahvaltı yapınca tek öğün oluyor genelde ama bugünkü durum dünün telafisi maalesef. Dün nasıl yediysem acıkmadım bile

Menün harika canım doyurucu olmuş
Spor da olsaydı 10/10 olcakmış

Bence vanilya gereksiz kalori
Protein tozu sağlikli mi ki? Bilgim yok ondan soruyorum

Menün harika canım doyurucu olmuş
Spor da olsaydı 10/10 olcakmış
Ya güya spor etkinliğine başlattım herkesi ama ben yapmıyorum ne güzel gidiyordu motivasyonum gidince spor yapasım da gelmiyor du bakalım gelir yine inşallah fırsat buldukça yürüyüşe giderim en azından. Bugün esim yoktu da yarın çıkarım kesin

Çok güzel canım. Hem menü hem adımlarrr

20 Nisan Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık yeşillik, 2 fit poğaça (1 poğaça 1 yemek kaşığı harçla yapıldı)

15.30 ara
1 kaşık sütle granül kahve, 25 gram şekersiz bar.

17.00 akşam
1 kase kuru fasulye, 3 kaşık yoğurtlu semizotu, 3 adet biber turşusu (uzun sarı biberler)

Su 2 litre

Ellssa Boncuk2307 Jou

Teşekkür ederim canım. Bugün tenbellik yapmadım akşam kızı uyutup yürüyüş yaptım. Sabahları yapıyorum ama akşamları tenbellik yapıyordum bugün şeytanın bacağını kırdım
Ne güzel yapmışsın canım. Süpersin. Benim de bugün çok yürüyesim vardı ama yarım saat sonra eşim eve sürükledi Neyse kâr kârdır
Bir güzel menü de burada. Afiyet olsun canım

Bence vanilya gereksiz kalori
Protein tozu sağlikli mi ki? Bilgim yok ondan soruyorum
Şekersiz vanilin aldım. Yumurta tahin kokusunu vs bastırmak için ihtiyaç duyuyorum. Yarım çay kaşığı yetiyor.
Protein tozu da sürekli kullandığım birşey değil. Peynir altı suyundan yapılıyor. İşlem görmüş birşey ama miktara dikkat edilirse ekmek yemekten şu an benim için daha iyi gibi geliyor. Tatlandırıcısız ve aromasızinı buldum bugun ( benim fitness meraklısı oğlan yüzünden sporcu takviyelerin içine dağılmış bulunmaktayım )

Bence menun gayet güzel canım ama sabaha 1 yumurta daha ve zeytin/avokado/ceviz yaglarindan birini eklemelisin. Arada galeta eklemek yerine yine ceviz ya da çiğ badem eklesen güzel olur. Ogunlerde yeterince yoğurt olmasaydı ara ögüne de ekleyebilirdin. Senin kilonda bazen akşam yemeğine bile 1 dilim ekmek eklenebilir ama çok mecbur değil. Sen aşırı kısıtladıkca vücut da vermeyi kısıtlıyor.

Tam telafi günü olmuş çok güzel canım
Harika spor da var
Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…