sen hangisini sipariş verdin? link atabilir misin?Bende öyle bi tartı sipariş verdim gelirse ne mutlu bana
Süpersin canim20 dk tüm vücut jo'
9 dk jo kol videosu yapıldı
Hem doyurucu oluyor hem de lezzetliHuhuvvvvv benim bacularımm.neduu böyleeeebulgurlu kabak bende yapayim bari ya hiç gelmezdi bulgurla
Afiyet olsunn canım nasılmış kabak mantiMenum
Sabah 11.15
Yumurta
Beyaz peynir
Domates
5 badem
3 zeytin
Aksam 18.00
Kabak manti ( yalniz cok hosuma gitti manti hissi verdi )
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Kabagi dilimleyip firinda pisirdim uzerine sarimsakli yogurt sonra kiymali sos dene mutlakaAfiyet olsunn canım nasılmış kabak manti
Oh mis ellerine sağlık deneyeceğimKabagi dilimleyip firinda pisirdim uzerine sarimsakli yogurt sonra kiymali sos dene mutlaka
Tesekkur ederim bayagida şişirdiOh mis ellerine sağlık deneyeceğim
Mor meneksem sen gerekirse bu hafta da metabolizmayı düzeltmeye feda edeceksin kendini, o yüzden lütfen az yemeye çalışma kuşumVaay sende rakimmissin benimmkeşke iddialı şeyler diyebilseydim ama hiç kestiremiyorum ne olacam verecek miyim
Ne var o tarihte. Benim mayıs'ta hem evlilik yıl dönümü hem de doğum günüm var canım o yüzden kendime iki kere kaçamak hakkı veriyorum sadece.Benim bitis tarihim temmuz 15 o vakte kadar kacamaksiz devam insallah
Ya düzene girer mi sence canım menume baktın mı nasıl senceMor meneksem sen gerekirse bu hafta da metabolizmayı düzeltmeye feda edeceksin kendini, o yüzden lütfen az yemeye çalışma kuşum
Teşekkür ederim kaptancim, sıfır kacamakla yola devamBenim güzel bacularımm yavvv neettinizz helee ooyyy
Dün olan dünde kalsın bugünden itibariyle hafifliyoruzzzz
Arkemmm şahanesin
HUhuuvvv beybiiii
SAbahki piknikler çokgüzel oluyor akşam yememkle iyi ediyorsun ama ins acıkmazsın acıkırsan şöyle zerdeçal zencefil limon pulbiberli yogurt kürü yeHem doyurucu oluyor hem de lezzetli
Ama bugünün menüsü rezalet yazmaya utanırım o derece
Çünkü arkadaşlarla piknik yaptık herkes evinde bir çeşit bir şey yaptı yedik hep birlikte sabah kahvaltı yapmadım akşam yemeği de yemiycem yarından itibaren düzene sokarım inşAllah
Ayyy bana da lazım çünkü lömbürdeyecek gibiKilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
Canım sen spor günlüğü açmıştın ya hani, oranın ilk sayfasına böyle güzel sporların linkini ekleyebilir misin rica etsem. Toplu bir liste gibi olsa nasıl olurBen de tam bir dahaki sefere şu videoyu da yapalım diyecektim
Biz şu an zaten joo'nun 22 dakikalık challenge'ını yapıyoruz.
Dün bunu da yaptım 9 dakika sen de bir bak istersen
Dizimden sakaylandigim için namazda yerden destek olarak kalkıyorum. Kilom da olduğu için nasıl anlatayım yerden kalkarken karnımda kollarımda namazdan soğutan bir his oluyorşunu fark ettim ki karın hareketleri veya bunu yaparsam kuş gibi kalkıyorum hop hop Allahu Ekber Allahu Ekber
Acaba bir delilik yapıp sana meydan okusam mı kiKızlar ben de bu hafta kilo alanlardan veya veremeyenler den n de rakip istiyorum
Ben bu hafta kilo aldığım için haksızlık olmasın diye öyle
Karnıbaharla da harika oluyor.Kabagi dilimleyip firinda pisirdim uzerine sarimsakli yogurt sonra kiymali sos dene mutlaka
Bakmadım kuşum, menüleri hızlıca geçiyorum. Etiket yapman mümkün mü.Ya düzene girer mi sence canım menume baktın mı nasıl sence
Bebisler hemen menü de yazım
Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık
Ogle 13 00
1 buyuk kase salata
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 15 00
1 elma
2 galeta
Akşam
Buyuk bir kase tavuklu salata
1 kade yoğurt
Gece yatmadan bir ara yaparım
1 bardak tarçınlı sut içmeyi düşünüyorum
Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Beth18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?