Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Huhuvvvvv benim bacularımm.neduu böyleeee bulgurlu kabak bende yapayim bari ya hiç gelmezdi bulgurla
Hem doyurucu oluyor hem de lezzetli
Ama bugünün menüsü rezalet yazmaya utanırım o derece
Çünkü arkadaşlarla piknik yaptık herkes evinde bir çeşit bir şey yaptı yedik hep birlikte sabah kahvaltı yapmadım akşam yemeği de yemiycem yarından itibaren düzene sokarım inşAllah

Bebisler hemen menü de yazım

Sabah 9 30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık

Ogle 13 00
1 buyuk kase salata
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara 15 00
1 elma
2 galeta

Akşam
Buyuk bir kase tavuklu salata
1 kade yoğurt

Gece yatmadan bir ara yaparım
1 bardak tarçınlı sut içmeyi düşünüyorum

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Beth18

Vaay sende rakimmissin benimm keşke iddialı şeyler diyebilseydim ama hiç kestiremiyorum ne olacam verecek miyim
Mor meneksem sen gerekirse bu hafta da metabolizmayı düzeltmeye feda edeceksin kendini, o yüzden lütfen az yemeye çalışma kuşum

SAbahki piknikler çokgüzel oluyor akşam yememkle iyi ediyorsun ama ins acıkmazsın acıkırsan şöyle zerdeçal zencefil limon pulbiberli yogurt kürü ye hem yağları yaksın hem iştah kapatsın

Kilo verdikce kollarim cok gozume batmaya basladi acayip kötü lömbür lömbür bildiginiz yaptiginiz hareket varmi
Ayyy bana da lazım çünkü lömbürdeyecek gibi
Canım sen spor günlüğü açmıştın ya hani, oranın ilk sayfasına böyle güzel sporların linkini ekleyebilir misin rica etsem. Toplu bir liste gibi olsa nasıl olur
Kızlar ben de bu hafta kilo alanlardan veya veremeyenler den n de rakip istiyorum
Ben bu hafta kilo aldığım için haksızlık olmasın diye öyle
Acaba bir delilik yapıp sana meydan okusam mı ki
Kabagi dilimleyip firinda pisirdim uzerine sarimsakli yogurt sonra kiymali sos dene mutlaka
Karnıbaharla da harika oluyor.
Ya düzene girer mi sence canım menume baktın mı nasıl sence
Bakmadım kuşum, menüleri hızlıca geçiyorum. Etiket yapman mümkün mü.

arke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…