Yaaa çok güzel bir hikaye Filizcim. Azmin zaferi, tebrik ederim seni

darısı basima inşallah. Ben de bugün burada bir Kindergartenda gönüllü çalışmaya başladım. Buraya kabul edilmek bile mutlu etti beni. Ön görüşmede karar müdüre bırakılmıştı ve olumlu geçtiğini daha o anda söylemişti zaten. Hedefim bu alanda çalışmak değil ama deneyim adına iyi olacak benim için diye düşünüyorum. Daha sonraki iş basvurularimda buraya ait bir tecrübe olarak sunabilirim. Senin Türkiye'deki tecrübeni saymamalari çok kötü olmuş. Burada da kurumdan kuruma değişiyor malesef bazısı direk Türkiye'deki çalışma yılını sayarak çok yüksek seviye ve maaşla başlatırken bazı yerler en baştan baslatiyor. İş değiştirme durumun olursa tekrar mutlaka gündeme getir Türkiyedeki tecrübeni. Burada ikinci işinde saydırabilenler var.
Hollanda'nın buradan güzel olan yani İngilizcenin de günlük hayatta kullanılıyor olması. Burada malesef İngilizce ile işe de girilmiyor günlük hayattaki basit işler de halledilmiyor. Kardeşim de orada yaşıyor,muhtemelen daha önce soylememisimdir. O da Hollandaca öğrenmeden önce İngilizce ile çok rahat hayatını devam ettiriyordu.
Canım masallah, ne güzel kilo vermişsin. Ben bir türlü moda giremiyorum tekrar. Toparlayamadim ara verdikten sonra. Bu aralar çok stres var hayatımda,onun da etkisi var muhtemelen. Haftaya tekrar sınav var,oğlum da yine hasta oldu ve hastanede yatıp çıktı. Bu hafta Paskalyadan dolayı herkes tatilde biz de ailecek evdeyiz. Muhtemelen tüm bunlar beni zorluyor. Tekrar aynı ivmeyi yakalamak istiyorum,emeklerim boşa gitmesin.