Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim

Gönüllü çalışmaya başlamakla harika bir iş yapmişsin canım. Böyle böyle giriliyor buralarda iş yaşamina. İnşallah herşey çok güzel gider
Canım Allah kolaylık versin. Yabancı memlekette daha da zor bu işler. Ama Sen gayretlisin maşallah. Bu zorluk da inşallah gelip geçer. Allah sağlık sıhhat versin. Ben de bu aralar biraz darlanıyorum. Sonra diyorum çok şükür sağlığımız yerinde. Bunu da aşarız inşallah. :KK200:
Çekmez olur mu hiç canım hem de nasıl çekiyor ama aklıma geldiği an başka düşüncelerle kafamı dağıtıyorum. O şeyi yediğimi veya aldığım hazzı düşünmeye devam edersem çok zorlanirim. Bir de hemen birkaç hurma yiyorum, o benim tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor. Evde hem abur cubur var hem çikolata vs. Ama kendime verdiğim sözü unutmuyorum canım. En sevdiğim karamelli yumuşak şekeri bile dolapta olmasına rağmen yemiyorum çünkü irademize sahip çıkabilecek güce sahibiz bence. Kendimi böyle motive ediyorum canım.
Maşallah canım sana. Gayretin daim olsun. :KK200: Kilo verme süreci kolay değil gerçekten. Sürekli kendimizi motive etmemiz gerekir. Bir de arada kaçamaklar olunca hiç olmamış gibi kaldığımız yerden devam etmek de çok önemli. Ya hep ya hiç kafasından çıkmak gerek. :nazar:
ilk benden gelsin 😍
12 nisan : 71.65
19 nisan 70.80

fark: 0.85 🥳🎉

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin. :nazar:Gerçi boydaş olmaktan baya uzağız sanırım :KK48: Boyun kaçtı canım.
Kızlar yazdıklarınızı okuyamıyorum. Şimdi wifi ile bağlandim bildirim yapip çıkayım. Müsait bir zamanda detaylı okuyacağım .
Geçen cumartesi 76.55
Bugün 75.95
Fark -600 gram
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Tebrik ederim kaptanım. Çok güzel :nazar::KK200:
Kızlar malesef tahmin ettiğim gibi artidayim
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Kusura bakma kaptanim senide tebrik ediyorum bu arada eksin için @sibel_84
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Canım sen şimdi yeme düzenini değiştiriyorsun. Bence çok güzel eksiler göreceksin. Yeterki vaz geçme :KK200:
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.45
Bu hafta 62.10
Fark -350
Oran %0.560
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @sibel_84
Eki Görüntüle 3579108
Canım tebrik ederim. :KK200:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün piknik günümüz erkenden tartilio cikiyorum. Artık farklı şeyler yapmanın zamanı geldi kilo veririm çok az. Bu hafta detokx vs saldiracagim . Bayramda aldığım kilolar yapıştı resmen
Geçen hafta 87.10 Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 @sibel_84
Bugün 86.70
-400grEki Görüntüle 3579102
Tebrik ederim canım. :nazar:
Gecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500 ❣️
Regl olmama ragmen guzel bir eksi 🫠
Ayy maşallah canım sana. Hem de regle rağmen. Daim olsun :nazar: :KK200:

Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
senin sonuca bakmaya gelmiştim
güzelim metabolizmayı toparlayalım sonra bol bol eksiler görürüz şuan biraz artı görmek çok normal sakın ha düzeni değiştireyim az yiyeyim moduna girme. yavaş yavaş, metabolizmayı düzeltmeye çalışalım haftaya eksi olarak gelecek zaten tartıda 🩷🩷

şimdi ben bi babamın yanına gidiyom sonra bakcam mesajlara herkese bol eksiler ve öpücüklerrrr

Üzülme canm 💙 fazla bir artı değil bu hafta daha dikkatli olup 9ları bile görebilirsin 😘😘😘
İnşallah canım 🙏
Üzülme canım çok güzel eksiler göreceğiz inşaAllah sıkma canını💙
İnşallah canım ya 🙏
Gecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500 ❣️
Ayy harika bir eksi maalah sana 👏👏
Canım Allah kolaylık versin. Yabancı memlekette daha da zor bu işler. Ama Sen gayretlisin maşallah. Bu zorluk da inşallah gelip geçer. Allah sağlık sıhhat versin. Ben de bu aralar biraz darlanıyorum. Sonra diyorum çok şükür sağlığımız yerinde. Bunu da aşarız inşallah. :KK200:

Maşallah canım sana. Gayretin daim olsun. :KK200: Kilo verme süreci kolay değil gerçekten. Sürekli kendimizi motive etmemiz gerekir. Bir de arada kaçamaklar olunca hiç olmamış gibi kaldığımız yerden devam etmek de çok önemli. Ya hep ya hiç kafasından çıkmak gerek. :nazar:

Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin. :nazar:Gerçi boydaş olmaktan baya uzağız sanırım :KK48: Boyun kaçtı canım.

Canım sen şimdi yeme düzenini değiştiriyorsun. Bence çok güzel eksiler göreceksin. Yeterki vaz geçme :KK200:

🙏🙏 İnşallah canım inşallah
senin sonuca bakmaya gelmiştim
güzelim metabolizmayı toparlayalım sonra bol bol eksiler görürüz şuan biraz artı görmek çok normal sakın ha düzeni değiştireyim az yiyeyim moduna girme. yavaş yavaş, metabolizmayı düzeltmeye çalışalım haftaya eksi olarak gelecek zaten tartıda 🩷🩷

şimdi ben bi babamın yanına gidiyom sonra bakcam mesajlara herkese bol eksiler ve öpücüklerrrr
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten böyle olunca da moralim bozuluyor geri eski yememe dönemine geçiyorum yapmiycam ama öyle artık çok sagol desteğin için
Yürüyüşe çıkmadım 45 dk bunu yaptım💪

Yaa sen harika biseysin ben canım sıkkın ffilan diye yapmıyorum hiç bise sen hiç pes etmiyorsun çok iyisin maşallah

Günaydın kızlarrr 🌺

FB_IMG_1737623128491.webp

Dayanırsın sen papatyam bugün ben de detoks gibi bir şey yapıyorum bakalım akşamı da atlatırsam iyi :KK19:
Cuma menümü yazmamıştım şimdi yaziyorum boncuğum seritim pembe olsun dimi ama 🤩
ilk benden gelsin 😍
12 nisan : 71.65
19 nisan 70.80

fark: 0.85 🥳🎉

Başakkk harikasın tatlım seni cokk tebrik ediyorum 🌸
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Canım benim sen yeni bir duzen yaptın bu hafta zamanla düzene girecek diye düşüyorum sonra gelsin eksiler,🤩🌸
Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.45
Bu hafta 62.10
Fark -350
Oran %0.560
Eki Görüntüle 3579108
Kaptanimm harikasın benden de güzel bir eksi var gibi ama 12 yi bekliyim diyorum 🤣
Gecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500 ❣️
Harikasın zeynepcim🌸

Müthişsin çiçeğim 🤸🤸🤸
Merhaba zayıf hatunlar
Gecen hafta:68.2
Bu hafta:66.4
Fark:-1.8 kg
:KK37: :KK70: :rolleyes: :KK3: :emir_bebek: :KK49: :skandal: :KK68: :KK200: :KK31: :spor: :KK54: :KK37: :KK70: :rolleyes: :KK3: :emir_bebek: :KK49: :skandal: :KK68: :KK200: :KK31: :spor: :KK54:
Bı de dün cezamiz neyse görelim diyordum helal kız sana🏃🏃🏃🌸🌸🌸

Cuma menüm

12//
İki tavuk but fırında
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kase salata

Aksam18.30
5 köfte

Sonra yaşandı ve bitti ama 4 kare Dubai çikolatasi kendim yaptım yaparken de 3 veya4 çay kaşığı fıstık Antep ezmesinden ağzıma attım ama cookk sekerliy iş bida aşkla yapmam eşim bile tatlı düşkünü o bile baydı resmen dedi😱

Su 2 lt spor 15dk Leslie yarım saat yürüyüş yaptım Total 6000 adım olmuştur ama Leslie hariç

Canım benim sen yeni bir duzen yaptın bu hafta zamanla düzene girecek diye düşüyorum sonra gelsin eksiler,🤩🌸

Kaptanimm harikasın benden de güzel bir eksi var gibi ama 12 yi bekliyim diyorum 🤣

Harikasın zeynepcim🌸

Müthişsin çiçeğim 🤸🤸🤸

Evet ya dün çocuklar dondurmalarını bıtırebılselerdı ya da ben çöpe atsaydım belki -2kglar gelirdı olsun bu da büyük bir başarı bır haftada :)
Super bir eksi tebrik ederim canim :sampiyon:
Teşekkür ederim canısı :)

Tebrikler canım 💙
Teşekkürler canm 💙
Gecen hafta 80.6
Bugun 79.1
Fark - 1.500 ❣️
Tebrik ederim harika 🧿🥳🥳😘

Teşekkür ederim😘💕
Merhaba zayıf hatunlar
Gecen hafta:68.2
Bu hafta:66.4
Fark:-1.8 kg
:KK37: :KK70: :rolleyes: :KK3: :emir_bebek: :KK49: :skandal: :KK68: :KK200: :KK31: :spor: :KK54: :KK37: :KK70: :rolleyes: :KK3: :emir_bebek: :KK49: :skandal: :KK68: :KK200: :KK31: :spor: :KK54:
🧿🧿🧿🧿🧿🥳🥳🥳🥳💃💃💃💃😘😘😘 tebrik ediyorum harikasın🧿

👏👏👏🧿🧿🧿 süpersin
Abla üzülme Hallederiz beraber 💙😘

Harikasın zeynepcim🌸

Müthişsin çiçeğim 🤸🤸🤸

Ayyy heyecan yaptım bekliyorum sonucu 😘😘
Cuma menüm

12//
İki tavuk but fırında
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir kase salata

Aksam18.30
5 köfte

Sonra yaşandı ve bitti ama 4 kare Dubai çikolatasi kendim yaptım yaparken de 3 veya4 çay kaşığı fıstık Antep ezmesinden ağzıma attım ama cookk sekerliy iş bida aşkla yapmam eşim bile tatlı düşkünü o bile baydı resmen dedi😱

Su 2 lt spor 15dk Leslie yarım saat yürüyüş yaptım Total 6000 adım olmuştur ama Leslie hariç
Dubai çikolatası çok tatlı sevmeyenlere göre değil bence beni de baydı evde yapınca da iç harca hiç şeker atmadım o haliyle daha iyi geldi 😘

Tebrik ediyorum canm karşılığı gelecektir mutlaka 🧿

Canm bu kadar zorlama lütfen kendini 😘

Önce sen iyi ol canm gerisi hallolur 🌼💙

Teşekkürler kaptanım 😘

Afiyet olsun canm 💙🌼 hepimizin aynı dönemleri oluyor canm beraber halledecez 😘

Afiyet olsun 🌼🤣

Geçmiş olsun canm💙

Afiyet olsun canm 💙💙 senin menüler bol sebzeli oluyor canm harikasın 🌼😘

Afiyet olsun canm💙 nazar mı ettik sana yoksa 😘 şaka bir yana çok ana takılı kalma demekki onları yemeye psikolojik olarak ihtiyacın varmış yaşandı ve bitti 🌼

Tebrikler canm haftya 6lardasın 🧿👏👏👏👏

Tebrik ediyorum canm 400 hiç de az değil bence 😘😘💙👏👏

Tebrik ediyorum canm harikasın 🧿🧿👏👏👏

Heyecanla bekliyorum sonucu 😘😘😘😘 ne çıkarsa başımızın üstünde 💙

Tebrik ediyorum kaptanım 😘😘😘👏👏👏
Aslında hiç yiyesım yoktu sadece bisküvileri yıyıp bıraktım. Sadece çocukların dondurmalarını atmaya kıyamadım neyse güzel bır sonuç oldu sağol desteklerin için öpüyorum seni kocaman kaptanım :KK36::KK36::KK36::KK36:
Teşekkürler canm 💙

Teşekkür ederim😘💕

👏👏👏🧿🧿🧿 süpersin

Dubai çikolatası çok tatlı sevmeyenlere göre değil bence beni de baydı evde yapınca da iç harca hiç şeker atmadım o haliyle daha iyi geldi 😘
Sağol kaptanım birtanesin:KK60:

Teşekkürler canm 💙

Teşekkür ederim😘💕

👏👏👏🧿🧿🧿 süpersin

Kaptanım zaten çikolatayı eritiyorsun alt zemini üst zemine çikolata Bir kere o tatlı Antep fıstığı ezmesi marketten aldım o da zaten şeker içinde full yani şekere şeker bulamış gibi bir şey olmuştu Bir daha asla yapar mıyım yapmam sanmam yani

Back
X