- 5 Ekim 2020
- 2.510
- 9.459
- 108
Canım Allah kolaylık versin. Yabancı memlekette daha da zor bu işler. Ama Sen gayretlisin maşallah. Bu zorluk da inşallah gelip geçer. Allah sağlık sıhhat versin. Ben de bu aralar biraz darlanıyorum. Sonra diyorum çok şükür sağlığımız yerinde. Bunu da aşarız inşallah.Sağol canım benim, evet ingilizce yaygın burda. Hep anadili İngilizce olmayıp da en iyi ingilizce konuşan ülke seçiliyor. İş konusunda kendime nazar degdirdim galiba. Müdür yardımcısı seneye kalıp kalmayacagin kesin değil dedi. Birkaç gündür ağlıyorum bunu duydugumdan beri. Irkçılık mi yaptılar onu bile anlayamadim
Gönüllü çalışmaya başlamakla harika bir iş yapmişsin canım. Böyle böyle giriliyor buralarda iş yaşamina. İnşallah herşey çok güzel gider

Maşallah canım sana. Gayretin daim olsun.Çekmez olur mu hiç canım hem de nasıl çekiyor ama aklıma geldiği an başka düşüncelerle kafamı dağıtıyorum. O şeyi yediğimi veya aldığım hazzı düşünmeye devam edersem çok zorlanirim. Bir de hemen birkaç hurma yiyorum, o benim tatlı isteğimi çok güzel bastırıyor. Evde hem abur cubur var hem çikolata vs. Ama kendime verdiğim sözü unutmuyorum canım. En sevdiğim karamelli yumuşak şekeri bile dolapta olmasına rağmen yemiyorum çünkü irademize sahip çıkabilecek güce sahibiz bence. Kendimi böyle motive ediyorum canım.

Tebrik ederim kilodaşım :)) Süpersin.

Tebrik ederim kaptanım. Çok güzelKızlar yazdıklarınızı okuyamıyorum. Şimdi wifi ile bağlandim bildirim yapip çıkayım. Müsait bir zamanda detaylı okuyacağım .
Geçen cumartesi 76.55
Bugün 75.95
Fark -600 gram
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes

Canım sen şimdi yeme düzenini değiştiriyorsun. Bence çok güzel eksiler göreceksin. Yeterki vaz geçmeKızlar malesef tahmin ettiğim gibi artidayim
Geçen hafta 101.7
Bugun 102.4
Fark +700 gr
Kusura bakma kaptanim senide tebrik ediyorum bu arada eksin için @sibel_84
Ellssa
Boncuk2307

Canım tebrik ederim.Kilo bildirimi
Geçen hafta 62.45
Bu hafta 62.10
Fark -350
Oran %0.560
Ellssa