Sağol canımCok geçmiş olsun canim ya
çohhh açım yaa inşallah değer yani cumartesiye bu aç kalmalarımzGünaydın zayıf hanımlar :)
O zaman o kadar zayıflayınca da hastamısın dedilerooo ne güzel kilo vermissinyine yaparsın
inşAllah canımmİnişler çıkışlar oluyor canım. Ama maşallah çok güzel kilo vermişsin. Yine yaparsın. Al ver gerçekten bıktıcı bir şey ama sen içinde zarif bir şekilde salınacağın elbiseyi düşün
Günaydın canım. Ne güzel bir profil fotosu. Çok tatliş olmuş
Hayırlı yolculuklar canım. Bence mantıklı :)
Sana da geçmiş olsun canım. Tiroit olayı zor gerçekten. Allah kolaylık versin
Bu sekilde dayanabiliyormusunSelam kızlar, bugün erken kapattım, yazayım menümü.
16 Nisan Çarşamba
12.00: bir dilim kaşar, 4 ceviz
15.00: 1 orta boy kase kısır, 1 dilim elma
Su: iki lt olur
spor: 55 dakika dışarıda yürüyüş.
15 Nisan Salı Spor: 55 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Derler anacim cirkinlesmissin zayiflayinca bile derler sen bakma onlaraO zaman o kadar zayıflayınca da hastamısın dediler
Anladım canm sen vücudunu daha iyi tanırsınTeşekkür ederim canım. Bugün erken kapattım. Bugün böyle olsun bakalım, yarın normal düzene dönerim.
İnşallah canmGeçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi gelir
İyi bari en azından yanına aldıkların imdadına yetişmişCanım bilinçli yapmadım aslında. Okul yemekhanesindeki her şey karbonhidrattı. İyiki yanıma bunları almışım. Eve dönerken de bir sürü iş çıktı oraya buraya uğra derken eve geç geldim. O yüzden hatta porsiyonu büyük tuttum akşam.
Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
Anladım canm ama sen sabah da pek yemiyorsun acıkırsın haliyleYok canım sabah kahvalti yapamayınca atıştırmalık gibi attım ağzıma.
Biraz öyle oldu sanırımAfiyet olsun canım. Saliyi atlattik ya sanki azıcık saldık gibimi geldi bana.
Abla zorlanmaya başladıysan hiç kendini yorma destek her zaman iyi geliyordeminden beri düşünüyorum. acaba diyetisyenime mi başlasam cumaya diye. karar veremedim. onunla en son yazışmamıza baktım.
ben yeme atağımın önüne geçemiyorum yazmışım. o da bana anlık haber verseydiniz o günü ve ertesi günü yeniden planlardık demiş. ki bunu en baştan beri kaç kere demişti. ama sanırım bu durumdan biraz utanıyorsunuz o nedenle haber vermiyorsunuz demiş. çok doğru...
yarına kadar bir düşüneyim, olmazsa başlayayım hemen. verdiklerimi geri almak istemiyorum.
Afiyet olsun canm16 nisan 2025, çarşamba
8.00 kepekli lavaş arasıba 30gr sürülebilir lor peyniri ve bol yeşillik
️ (arada 2 kahve 1 yeşil çay)
12.00 fırında soslu tavuk baget(pişmiş 80gr kadar), 2yk kadar pirinç pilavı, fırında karışık sebze, 125gr yoğurt
15.00 bir tane muz ile filtre kahve
19.00 haşlanmış sonra 1yk zeytinyağında kavrulmul nohut(60-70gr kadar), 2yk lor peyniri, bol salata, hardal&sirke&limon sosu
21.00 latte (yaklaşık 100ml sütle)
su:2 lt
spor: 6100 adım+5dk tempolu koşu
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Sakince suyunu iç ve kendine gelBen de tam iştahı duzrlttim derken bu saatte oğlan yeni geldi ve köfteyi pişirirken miss gibi koktucamasir katladim , mutfağı terk ettim. Bazı işlerim vardi bu gidişle onları erteleyip yatacam bir de benim adresime benim telefonuma kod gelerek bir gonderi teslim aldım keratin şampuan ama ben sipariş vermedim oğlanın diye odasına bıraktım onun da değil bütün alışveriş sitelerine bakıyorum kredi kartı harcamalarımı sipariş ve harcama yok dedektiflik yaparken de iştah açılıyor demiştim di mi
Afiyet olsun kaptanımMenümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta tam haşlanmış
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam.bir kepçe kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 servis kaşığı et kavurma
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsunİyi akşamlar menümü yazayım
Öğlen 12
3 YK.tavuk sote
Bir kase kuru cacık
Bir dilim ekmek TB.
Ara 3 kare bitter
6 çubuk kraker
Akşam 19.00
6 köfte
Bir kase salata
Yarım kase yarma çorbası ayranlı nohutlu
Aksam 21.00da çay yani 3 ceviz 3 bitter çikolata tatlı krizim fena tuttu bununla bastırmaya çalıştım
Spor 30dk
100sn plank
Leslie 2lt su
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun canmAy çok fena üsütmüşüm
Sabahki menüm
12.30da yaptım
1 dilin ekşi mayalı ekmek
6 çiçek brokoli
6 kaşık unsuz bakla
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tmo marka fındık krokan
Ara
1 küçük bisküvi
2 hurma
4 badem
8kuru üzüm
Akşam
Yarım tabak işkembe çorbası
6 kaşık kıymalı patates
Çok hastayım ama işim var o yüzden enerjim gelsın dıye eti piko yedim
Bıraz çay içeceğim simdi
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Amin ablaİyi olur inşallah
Afiyet olsun canm
Öyle yapacağım olmazsa canimİnişler çıkışlar oluyor canım. Ama maşallah çok güzel kilo vermişsin. Yine yaparsın. Al ver gerçekten bıktıcı bir şey ama sen içinde zarif bir şekilde salınacağın elbiseyi düşün
Günaydın canım. Ne güzel bir profil fotosu. Çok tatliş olmuş
Hayırlı yolculuklar canım. Bence mantıklı :)
Sana da geçmiş olsun canım. Tiroit olayı zor gerçekten. Allah kolaylık versin
Grip değil. Taşikardi canım. Yine vücutta dengesizlik oldu.Vuuu niye kuzumm geçmis olsunn ben hayli hayli hepten grip oldum
Bu rutinim değil aslında canım. Bir günlük bir şeydi. Dayandım ama sürekli yapamam yani. Sinirim bozulur.Bu sekilde dayanabiliyormusun
Ramazan Bayramı'nda 61 yaşındaki yengem 24 yaşında ki gelin bayağı zayıfladığı için benden daha yaşlı duruyorsun demiş pat diyeDerler anacim cirkinlesmissin zayiflayinca bile derler sen bakma onlara
Ya Sitareden haber almana sevindimhadi bakalım mayısa kaldı 15 gün bekliyorummm sitareyi ikna edemiyorum yaa gelmeye yoğunum diyor
Canım bende çok isterim bu ay başlamaya çokta ihtiyacım var. Ama bu ay zor ya aşırı yoğunum. Geçen gün yorgunluktan yatsı namazını kılmayı unutup yatmışımBu sefer bir çılgınlık yap ve Nisan'da basla olmaz mi
Hepsi masaj gibi detoks gibi toksin atımı sonrası tıkanıklık açılıyor kilo vermek kolaylaşıyor, ödem gidiyor.yoksa pilates gibi kas falan uzatıyor. Bir de diyetisyenlerden andulasyon bak istersen.ondan da çok memnunlar.
Ben tiresimli spor aleti aldım. Vibroplate denilenlerden. Hep selülit gitti inceledik, vd demisler, çoğu fizik tedavi gibi dizlerime iyi geldi demiş.
Bayramdan bir hafta önce almıştım bir dizim ağrıyordu 2 dizim birden acımaya başlayınca ara verdim.
Evett senden gördüm
Çok guzel yapiosun bence sagliklida olan bu keske bende yapabilsemBu rutinim değil aslında canım. Bir günlük bir şeydi. Dayandım ama sürekli yapamam yani. Sinirim bozulur.Tek öğün yapacaksam da sağlam bir öğün olması lazım. Ama normalde iki öğün yiyorum. ikisinde de güzelce karnımı doyuruyorum Beşte kapatmaya çalışıyorum günü. Şeker ve un rutinimde yok. Çok nadiren kendimi tutamazsam ya da organikse yiyorum. Yani böyle bir düzende gitmeye çalışıyorum. Amin
soyledigine kendisi de inanıyor mu acabaRamazan Bayramı'nda 61 yaşındaki yengem 24 yaşında ki gelin bayağı zayıfladığı için benden daha yaşlı duruyorsun demiş pat diye
İnanmış demek ki söylediğine göresoyledigine kendisi de inanıyor mu acaba
Tatlı olmuş. Ben ilk yaptığımda yanlış komut vermişim, eşimle oğlanin kahvalti sofrasindaki fotosuydu. Türk dizilerinden 2 kıro karakter ince belli bardakta çay içiyor srklinde bir manzara hazırlamış. Bir de diyor "evet buyrun '
Bu merak başa bela bende yaptım hemenTatlı olmuş. Ben ilk yaptığımda yanlış komut vermişim, eşimle oğlanin kahvalti sofrasindaki fotosuydu. Türk dizilerinden 2 kıro karakter ince belli bardakta çay içiyor srklinde bir manzara hazırlamış. Bir de diyor "evet buyrun '
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?