- 14 Şubat 2021
- 2.089
- 12.489
- 158
Pilates devam etmeyecek miBen de yürüyüşe başlasam diyorum bugün Pialtes’e gittim güzeldi ama yürüyüş bir başka
Genelde yumurta yerim kahvaltı da . Mesela bugün salata ya nohut kattım mercimek filan eklesem protein olmuş olur demi. Bugünkü menumu daha çok beğeneceksin. Sence akşam yatmadan bir ara ogun yapıyorum ya ne yemeliyim gun kurusu gibi şeyler yiyorum ama yine yoğurt mu yesem ki acaba şu pul biberli olan dan haftanın 2 günü meselabaktım bakmaz olur muyum
senin menülerde bence protein artırmak lazım biraz kahvaltıya yumurta öğünlere yoğurt eklemen lazım bence. et tavuk balık vs de bir öğüne ilave etmek daha güzel olur.
bak en yüksek proteinli düşük kalorili şey mesela çökelek o yoksa lor peyniri. salata mı yaptın içine bir kaşık at. yumurta kır içine 1 kaşık at yulaf yiceksen içine bi kaşık at.
Tenrikler canım. Menü de yürüyüşte harika17 Nisan Perşembe
12.00: 2 haşlanmış yumurta, bir dilim lor peyniri, salatalık, domates, biraz ceviz.
14.00: yarım avuç kuru dut, 1 çilek, 2 dilim elma, biraz fındık ve ceviz
16.00-1700 arası: 2 büyük tabak türlü (içindekiler: soğan, domates, kabak, patlıcan), 2 yk bulgur pilavı, 1 dilim organik ekmek
su: 2 lt olur
spor: 50 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Afiyet olsun cabim.Kısır derken ne kadar canım. Ölçü yazmamışsın. Kısır görünce ben hep korkuyorum. Bana artı olarak döndüğü için herkeste aynı zannediyorum.Menum
Sabah 12.45
Yumurta salatasi
5 zeytin
5 badem
Salata
Beyaz peynir
Aksam 16.15
Kisir
Bugun boyle bir menu oldu
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt
Kisir 1 tabak var sanirim ben apa diyeti yapiyorum bulgur yiyebiliyoruz porsiyon yok herkes pogaca tatli gotururken ben sadece kisir yedim canimAfiyet olsun cabim.Kısır derken ne kadar canım. Ölçü yazmamışsın. Kısır görünce ben hep korkuyorum. Bana artı olarak döndüğü için herkeste aynı zannediyorum.
evet mercimek ve nohut hem proteinden hem karbonhidrattan hem liften zengin besinlerGenelde yumurta yerim kahvaltı da . Mesela bugün salata ya nohut kattım mercimek filan eklesem protein olmuş olur demi. Bugünkü menumu daha çok beğeneceksin. Sence akşam yatmadan bir ara ogun yapıyorum ya ne yemeliyim gun kurusu gibi şeyler yiyorum ama yine yoğurt mu yesem ki acaba şu pul biberli olan dan haftanın 2 günü mesela
et döner ekmeksizdiyse barbunya 4 kaşık falan yiyebilirsin sorun olmaz, gayet dengeli bence günün akşam ara öğün yapmasan da olur acıkırsan yoğurt da olur yoksa ödem şişkinlik atıcı bişeyler de olurAkşam da yediğime göre menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tam buğday lavaş
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
Ogle
1 avuç nohutlu yesil salata
1 kade yoğurt
Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt
Ya barbunya yedim bide onu biraz fazla kaçırdım sanim 5 6 kaşık barbunya zeytinyağlı
Şuan baya sisim yatmadan ara yapar mıyım bilmiyorum yersem yazim
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 94bassuk seni de etiketledim bak diye
sibel_84 sibelim nasıl oldun
Et döner ekmeksiz biraz fazla kaçtı barbunya yaa . Nescafe sut ile hazırladım hazır değil 2 si bi arada değil yani .et döner ekmeksizdiyse barbunya 4 kaşık falan yiyebilirsin sorun olmaz, gayet dengeli bence günün akşam ara öğün yapmasan da olur acıkırsan yoğurt da olur yoksa ödem şişkinlik atıcı bişeyler de olur
sadece sütlü nescafe 2 si bir arada mı sütle mi yaptınn
Bide öncesinde çok az yiyordum şuan sanki dünya kadar yemişim gibi hissediyorum bu şekilde verebilecek miyim gercektenet döner ekmeksizdiyse barbunya 4 kaşık falan yiyebilirsin sorun olmaz, gayet dengeli bence günün akşam ara öğün yapmasan da olur acıkırsan yoğurt da olur yoksa ödem şişkinlik atıcı bişeyler de olur
sadece sütlü nescafe 2 si bir arada mı sütle mi yaptınn
ilk başta biraz vermeyebilirsin belki ama sonradan vereceğine eminim. az yemek değil doğru yemek biraz önemli o yüzden zaten detox vs ile önce kilo veriyoruz sonra geri alıyoruzBide öncesinde çok az yiyordum şuan sanki dünya kadar yemişim gibi hissediyorum bu şekilde verebilecek miyim gercekten
Tamam anlaştıkilk başta biraz vermeyebilirsin belki ama sonradan vereceğine eminim. az yemek değil doğru yemek biraz önemli o yüzden zaten detox vs ile önce kilo veriyoruz sonra geri alıyoruzmetabolizmamızı bozuyoruz bi iki hafta böyle dene doyduysan yeme ama aç da kalma yani
Canım nasıl oldunSlm kızlar bugünkü menüm
Sabah 1.5 yumurta az yağda ,bol may@danoz , 2 wasa, 6 7zeytin 1/2 avakado 1dilim peynir
Ara 1elme
Ara 1/2 züber kahve
Akşam 2 tavuk pirzola fırında bol salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Su 3litre
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa
Menü yakıyor yine (yağları yaniMenum
Sabah 12.45
Yumurta salatasi
5 zeytin
5 badem
Salata
Beyaz peynir
Aksam 16.15
Kisir
Bugun boyle bir menu oldu
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 lt
Genel olarak da beğendim ama Kahvaltı çok doyurucu güzel olmuş afiyet olsunSlm kızlar bugünkü menüm
Sabah 1.5 yumurta az yağda ,bol may@danoz , 2 wasa, 6 7zeytin 1/2 avakado 1dilim peynir
Ara 1elme
Ara 1/2 züber kahve
Akşam 2 tavuk pirzola fırında bol salata 1bardak ayran 1dilim ekmek
Su 3litre
sibel_84 Boncuk2307 Ellssa
Bugün doyurucu ve güzel olmuş bence menü afiyet olsunAkşam da yediğime göre menumu yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Yarim ev yapımı tam buğday lavaş
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
Ogle
1 avuç nohutlu yesil salata
1 kade yoğurt
Ara
3 hurma
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam
Et döner
Salata ve yoğurt
Ya barbunya yedim bide onu biraz fazla kaçırdım sanim 5 6 kaşık barbunya zeytinyağlı
Şuan baya sisim yatmadan ara yapar mıyım bilmiyorum yersem yazim
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 94bassuk seni de etiketledim bak diye
sibel_84 sibelim nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?