Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İnişler çıkışlar oluyor canım. Ama maşallah çok güzel kilo vermişsin. Yine yaparsın. Al ver gerçekten bıktıcı bir şey ama sen içinde zarif bir şekilde salınacağın elbiseyi düşün :KK200:

Günaydın canım. Ne güzel bir profil fotosu. Çok tatliş olmuş :KK200:

Hayırlı yolculuklar canım. Bence mantıklı :)

Sana da geçmiş olsun canım. Tiroit olayı zor gerçekten. Allah kolaylık versin :KK200:
inşAllah canımm🤲🏻😘

Selam kızlar, bugün erken kapattım, yazayım menümü.

16 Nisan Çarşamba
12.00: bir dilim kaşar, 4 ceviz
15.00: 1 orta boy kase kısır, 1 dilim elma

Su: iki lt olur
spor: 55 dakika dışarıda yürüyüş.

15 Nisan Salı Spor: 55 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Bu sekilde dayanabiliyormusun

Teşekkür ederim canım. Bugün erken kapattım. Bugün böyle olsun bakalım, yarın normal düzene dönerim. :KK66:
Anladım canm sen vücudunu daha iyi tanırsın 😘
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi gelir 💕
İnşallah canm 🌼
Canım bilinçli yapmadım aslında. Okul yemekhanesindeki her şey karbonhidrattı. İyiki yanıma bunları almışım. Eve dönerken de bir sürü iş çıktı oraya buraya uğra derken eve geç geldim. O yüzden hatta porsiyonu büyük tuttum akşam.
İyi bari en azından yanına aldıkların imdadına yetişmiş 😘
Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum 💃🤩
💃💃💃🥳🥳🥳 o zmaaannn dans 💃💃💃
Yok canım sabah kahvalti yapamayınca atıştırmalık gibi attım ağzıma.
Anladım canm ama sen sabah da pek yemiyorsun acıkırsın haliyle 😘
Afiyet olsun canım. Saliyi atlattik ya sanki azıcık saldık gibimi geldi bana.
Biraz öyle oldu sanırım🥰 toparlanma zamanı artk 🤝
deminden beri düşünüyorum. acaba diyetisyenime mi başlasam cumaya diye. karar veremedim. onunla en son yazışmamıza baktım.
ben yeme atağımın önüne geçemiyorum yazmışım. o da bana anlık haber verseydiniz o günü ve ertesi günü yeniden planlardık demiş. ki bunu en baştan beri kaç kere demişti. ama sanırım bu durumdan biraz utanıyorsunuz o nedenle haber vermiyorsunuz demiş. çok doğru...
yarına kadar bir düşüneyim, olmazsa başlayayım hemen. verdiklerimi geri almak istemiyorum.
Abla zorlanmaya başladıysan hiç kendini yorma destek her zaman iyi geliyor 😘
16 nisan 2025, çarşamba
🍳 8.00 kepekli lavaş arasıba 30gr sürülebilir lor peyniri ve bol yeşillik

☕️ (arada 2 kahve 1 yeşil çay)

🍗 12.00 fırında soslu tavuk baget(pişmiş 80gr kadar), 2yk kadar pirinç pilavı, fırında karışık sebze, 125gr yoğurt

🍌 15.00 bir tane muz ile filtre kahve

🥗 19.00 haşlanmış sonra 1yk zeytinyağında kavrulmul nohut(60-70gr kadar), 2yk lor peyniri, bol salata, hardal&sirke&limon sosu

🧋21.00 latte (yaklaşık 100ml sütle)

su:2 lt
spor: 6100 adım+5dk tempolu koşu
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canm🌼
Ben de tam iştahı duzrlttim derken bu saatte oğlan yeni geldi ve köfteyi pişirirken miss gibi koktu 😵‍💫 camasir katladim , mutfağı terk ettim. Bazı işlerim vardi bu gidişle onları erteleyip yatacam🫣 bir de benim adresime benim telefonuma kod gelerek bir gonderi teslim aldım keratin şampuan ama ben sipariş vermedim😅 oğlanın diye odasına bıraktım onun da değil 😅 bütün alışveriş sitelerine bakıyorum kredi kartı harcamalarımı sipariş ve harcama yok 😅 dedektiflik yaparken de iştah açılıyor demiştim di mi 🤪
Sakince suyunu iç ve kendine gel 🤣🤣🤣
Menümü yazayım
Kahvaltı
1 yumurta tam haşlanmış
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam.bir kepçe kuru fasulye
4 kaşık bulgur pilavı
1 servis kaşığı et kavurma
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım🌼💙
İyi akşamlar menümü yazayım

Öğlen 12
3 YK.tavuk sote
Bir kase kuru cacık
Bir dilim ekmek TB.

Ara 3 kare bitter
6 çubuk kraker

Akşam 19.00
6 köfte
Bir kase salata
Yarım kase yarma çorbası ayranlı nohutlu

Aksam 21.00da çay yani 3 ceviz 3 bitter çikolata tatlı krizim fena tuttu bununla bastırmaya çalıştım
Spor 30dk
100sn plank
Leslie 2lt su
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun🌼 spor da harika 👌🥰
Ay çok fena üsütmüşüm
Sabahki menüm
12.30da yaptım
1 dilin ekşi mayalı ekmek
6 çiçek brokoli
6 kaşık unsuz bakla
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tmo marka fındık krokan

Ara
1 küçük bisküvi
2 hurma
4 badem
8kuru üzüm

Akşam
Yarım tabak işkembe çorbası
6 kaşık kıymalı patates

Çok hastayım ama işim var o yüzden enerjim gelsın dıye eti piko yedim
Bıraz çay içeceğim simdi
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun canm🌼
İyi olur inşallah 🤲🏼🤲🏼
Amin abla 🌼
Afiyet olsun canm🌼

Dunki menulerimi yazayim 🤗

Sabah 8.30
Domates biber salatalik
Peynir
Siyah zeytin
Çay

Türk kahvesi

Öglen 12.00
Patlicanli patatesli sulu yemek
Bulgur pilavi
Yayla çorba

Muz

Aksam
Corba
Bulgur pilavi
Köz patlican biber salatasi

Dondurma yedim ama 1 yemek kasigi kadar anca yemisimdir

Su 2 bucuk litre
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-17-11-38-57-852_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2025-04-17-11-38-57-852_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 17
İnişler çıkışlar oluyor canım. Ama maşallah çok güzel kilo vermişsin. Yine yaparsın. Al ver gerçekten bıktıcı bir şey ama sen içinde zarif bir şekilde salınacağın elbiseyi düşün :KK200:

Günaydın canım. Ne güzel bir profil fotosu. Çok tatliş olmuş :KK200:

Hayırlı yolculuklar canım. Bence mantıklı :)

Sana da geçmiş olsun canım. Tiroit olayı zor gerçekten. Allah kolaylık versin :KK200:
Öyle yapacağım olmazsa canim
Vuuu niye kuzumm geçmis olsunn ben hayli hayli hepten grip oldum🥹
Grip değil. Taşikardi canım. Yine vücutta dengesizlik oldu.

Bu sekilde dayanabiliyormusun
Bu rutinim değil aslında canım. Bir günlük bir şeydi. Dayandım ama sürekli yapamam yani. Sinirim bozulur. 😁 Tek öğün yapacaksam da sağlam bir öğün olması lazım. Ama normalde iki öğün yiyorum. ikisinde de güzelce karnımı doyuruyorum ☺️ Beşte kapatmaya çalışıyorum günü. Şeker ve un rutinimde yok. Çok nadiren kendimi tutamazsam ya da organikse yiyorum. Yani böyle bir düzende gitmeye çalışıyorum. Amin 😂

Bu sefer bir çılgınlık yap ve Nisan'da basla olmaz mi:rolleyes:

💃👍🙏

Hepsi masaj gibi detoks gibi toksin atımı sonrası tıkanıklık açılıyor kilo vermek kolaylaşıyor, ödem gidiyor.yoksa pilates gibi kas falan uzatıyor. Bir de diyetisyenlerden andulasyon bak istersen.ondan da çok memnunlar.
Ben tiresimli spor aleti aldım. Vibroplate denilenlerden. Hep selülit gitti inceledik, vd demisler, çoğu fizik tedavi gibi dizlerime iyi geldi demiş.
Bayramdan bir hafta önce almıştım bir dizim ağrıyordu 2 dizim birden acımaya başlayınca ara verdim.
Canım bende çok isterim bu ay başlamaya çokta ihtiyacım var. Ama bu ay zor ya aşırı yoğunum. Geçen gün yorgunluktan yatsı namazını kılmayı unutup yatmışım🫣

Bu rutinim değil aslında canım. Bir günlük bir şeydi. Dayandım ama sürekli yapamam yani. Sinirim bozulur. 😁 Tek öğün yapacaksam da sağlam bir öğün olması lazım. Ama normalde iki öğün yiyorum. ikisinde de güzelce karnımı doyuruyorum ☺️ Beşte kapatmaya çalışıyorum günü. Şeker ve un rutinimde yok. Çok nadiren kendimi tutamazsam ya da organikse yiyorum. Yani böyle bir düzende gitmeye çalışıyorum. Amin 😂
Çok guzel yapiosun bence sagliklida olan bu keske bende yapabilsem 🤲🤗🥰

Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus size mzendim kendimi çizdirdim allahım beni nasıl çizdiğine bakın 😂😂
Tatlı olmuş. Ben ilk yaptığımda yanlış komut vermişim, eşimle oğlanin kahvalti sofrasindaki fotosuydu. Türk dizilerinden 2 kıro karakter ince belli bardakta çay içiyor srklinde bir manzara hazırlamış. Bir de diyor "evet buyrun ' 😃

Tatlı olmuş. Ben ilk yaptığımda yanlış komut vermişim, eşimle oğlanin kahvalti sofrasindaki fotosuydu. Türk dizilerinden 2 kıro karakter ince belli bardakta çay içiyor srklinde bir manzara hazırlamış. Bir de diyor "evet buyrun ' 😃
Bu merak başa bela bende yaptım hemen 😂😂

Back
X