- 30 Aralık 2022
- 3.270
- 13.735
- 138
Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanıyorsun.İnşallah ısınır canım teşekkürler canım. Neyim var. İlaçlardan kaynaklı büyük bir ihtimal ama baş dönmesi değişik bir baş dönmesi idi. 23 Nisan için hazırlık yapıyordum. Kendi etrafimda döndüm daha da toparlayamadim. Etrafim simsiyah oldu. Gidip geldim resmen. Değişikti.
Valla canım stres ve etkinlikler derken bünye de zaten bahaneye bakıyor. Yaktık devreleri. Teşekkür ettim canım
Tek öğün dayanabiliyorsan iyi canım. Benim ilaç dozu ayarlaması var canım. O da ilaç dozu yükseldiği için carpinti. Taşikardi yaptı. Nefes alamadım gücümun bittiğini hissettim resmen
Ay burda da hava pek güzeldi. Sabah kalın montla yürüdüm, yandım sıcaktan. Bi giydim bi çıkarttım yürürken. Akşam da eşimle çıktık, dedim ince mont giyineyim. Bu sefer de dondummotivasyon bombası gelmiş yine okudukça içim açıldı
ay burası da bugün öok güzeldi gaza geldik hemen akşam yemeğini sahilde yiyelim diye çıktık güneş batınca yine hüüüüüsraaaaannnrüzgardan donduk nasıl yedik kalktık bilmiyorum
insan kulaklığı takıp bomboş duvara bakıp müzik dinlemeyi bile özlüyo de miyok mu yaaa çocukları satıp gidecek kimse biraz yarım gün falan, biraz mentali toplardın
ya arke okudukça içimi açan şeyler yazıyorsun bu aralar farkında mısın, güzel haberler daim olsun böyle ohh
yeme atağını tatlı yemek üzerine mi tuzlu yemek üzerine mi? hepsi için alternatifler sunalım fikir yürütelimburda birbirimize bu anlarda destek olmak için varız en çok da
Geçmiş olsun kuzumHastayım kuzum grip oldum oğlumdan yana başımda ağrı var burnum cekiyorum boynahalim yok iştah sıfır(engüzeli iştah sıfır olması )
İyi olur inşallahTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
Bu ara ameliyatlı kemiğimin ağrısı çok canımı yakıyordu kontrol için gittim röntgen sonrası drun ilk dediği uzun yürüyüş veya fiziksel aktivite yapıyor musun oldu.. Ama ben sporsuz veremiyorum kiakşam Mr çektirecem ufaklıktan dolayı ilaçsız istedi çok tümörün cinsi açısından verimli olmayacak ama en azından büyümeye bakıp ameliyat olduğum doktoruma kontrole gıdecem bu süreçte de sporu kaslar için aktifleştirici ama yormayan bişeyler yapmayı planlıyorum yaza da plates var planlarımda
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendineİnşallah ısınır canım teşekkürler canım. Neyim var. İlaçlardan kaynaklı büyük bir ihtimal ama baş dönmesi değişik bir baş dönmesi idi. 23 Nisan için hazırlık yapıyordum. Kendi etrafimda döndüm daha da toparlayamadim. Etrafim simsiyah oldu. Gidip geldim resmen. Değişikti.
Valla canım stres ve etkinlikler derken bünye de zaten bahaneye bakıyor. Yaktık devreleri. Teşekkür ettim canım
Tek öğün dayanabiliyorsan iyi canım. Benim ilaç dozu ayarlaması var canım. O da ilaç dozu yükseldiği için carpinti. Taşikardi yaptı. Nefes alamadım gücümun bittiğini hissettim resmen
Geçmiş olsun canımAy çok fena üsütmüşüm
Sabahki menüm
12.30da yaptım
1 dilin ekşi mayalı ekmek
6 çiçek brokoli
6 kaşık unsuz bakla
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tmo marka fındık krokan
Ara
1 küçük bisküvi
2 hurma
4 badem
8kuru üzüm
Akşam
Yarım tabak işkembe çorbası
6 kaşık kıymalı patates
Çok hastayım ama işim var o yüzden enerjim gelsın dıye eti piko yedim
Bıraz çay içeceğim simdi
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Gezegen dersen kırarım kafanıKızlar retro mudur nedir bu? İştahımız coşmuş, menüler cıvıl cıvılBu işe dur diyelim. Yoksa tombiktolar olarak gireceğiz yaza Ha gayret bacılar. Omuz verelim birbirimize
Beni de durdurun yaaa önce güzel gidiyorum sonra ne oluyorsa oluyorKızlar retro mudur nedir bu? İştahımız coşmuş, menüler cıvıl cıvılBu işe dur diyelim. Yoksa tombiktolar olarak gireceğiz yaza Ha gayret bacılar. Omuz verelim birbirimize
Cok geçmiş olsun canim yaAy çok fena üsütmüşüm
Sabahki menüm
12.30da yaptım
1 dilin ekşi mayalı ekmek
6 çiçek brokoli
6 kaşık unsuz bakla
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tmo marka fındık krokan
Ara
1 küçük bisküvi
2 hurma
4 badem
8kuru üzüm
Akşam
Yarım tabak işkembe çorbası
6 kaşık kıymalı patates
Çok hastayım ama işim var o yüzden enerjim gelsın dıye eti piko yedim
Bıraz çay içeceğim simdi
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Ben de regl öncesindeyim. Yıllarca niye ben diyet uzun süre yapamıyorum diye sorguladım kendimi suçladım. Herkesin reglde iştahı açılır ben reglin birinci günü rahatlarim diyete başlarım. Regl öncesi hafta stresli ve iştah ataklı geçiyor bende. E zaten o hafta ödem tuttuğumuz hafta , tartı zaten diyet yapsak bile artışta oluyor. Tartılıp moralimi bozup zaten açık olan iştahı daha da kırbaçlıyorum. Ve regl döngum de kısa olduğu için bu olayı keşfetmem zor oldu.Beni de durdurun yaaa önce güzel gidiyorum sonra ne oluyorsa oluyor
Regl belirtileri başladı göğüslerim ağrıyor iştahım açıldı iyice helppp
Günaydın profildeki senin illüstrasyonun muGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?