Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar menümü yazayım

Öğlen 12
3 YK.tavuk sote
Bir kase kuru cacık
Bir dilim ekmek TB.

Ara 3 kare bitter
6 çubuk kraker

Akşam 19.00
6 köfte
Bir kase salata
Yarım kase yarma çorbası ayranlı nohutlu

Aksam 21.00da çay yani 3 ceviz 3 bitter çikolata tatlı krizim fena tuttu bununla bastırmaya çalıştım
Spor 30dk
100sn plank
Leslie 2lt su
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes

Ay çok fena üsütmüşüm
Sabahki menüm
12.30da yaptım
1 dilin ekşi mayalı ekmek
6 çiçek brokoli
6 kaşık unsuz bakla
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tmo marka fındık krokan

Ara
1 küçük bisküvi
2 hurma
4 badem
8kuru üzüm

Akşam
Yarım tabak işkembe çorbası
6 kaşık kıymalı patates

Çok hastayım ama işim var o yüzden enerjim gelsın dıye eti piko yedim
Bıraz çay içeceğim simdi
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanıyorsun.

Ben eskiden daha sık tek öğün yerdim ama sonra Ayşegül Çoruhlu'nun bir videosunu izledim. Kadınlar için pek uygun olmadığını, hormon ve adet düzenini bozabildiğini söylüyordu. Bana da mantıklı geldi açıkçası. İki öğün yapmayı da sevdim. Hafta sonu geç ve güçlü bir kahvaltı yaparsak tek öğünle kapatıyorum. Ama çoğunluk iki öğün yapıyorum. Şimdi daha çok günü beşte kapatmaya odaklandım. Bakalım inşallah sürdürebilirim. En kötü 6-6.30'a çekerim. Artık sürdürülebilir şeyler yapmaya çalışıyorum canım. Yaş ilerliyor malum. Zayıflamak kadar vücut dengesini korumak da önemli.

Ay burda da hava pek güzeldi. Sabah kalın montla yürüdüm, yandım sıcaktan. Bi giydim bi çıkarttım yürürken. Akşam da eşimle çıktık, dedim ince mont giyineyim. Bu sefer de dondum Tam bahar maşallah

İyi olur inşallah

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım

Kızlar retro mudur nedir bu? İştahımız coşmuş, menüler cıvıl cıvıl Bu işe dur diyelim. Yoksa tombiktolar olarak gireceğiz yaza Ha gayret bacılar. Omuz verelim birbirimize
Beni de durdurun yaaa önce güzel gidiyorum sonra ne oluyorsa oluyor
Regl belirtileri başladı göğüslerim ağrıyor iştahım açıldı iyice helppp

İyi geceler kızlar

Bugün dünden iyiydim, kızımla kaçamak yaptık, Hollanda ya doğru kaçtık
Büyük bir sera varmış, saksı ve çiçek aldık, koskoca arabayı doldurduk

16 Nisan

13:30

Domates
Küflü peynir
3 hurma, badem
1 sıkım çiğköfte (tadına baktım, pek güzel olmuş)

18:30

Bir porsiyon çiğköfte (arabada yedim)
1 bardak kefir(arabada içtim)

20:00
Bikaç kaşık dondurma

Su az içtim, yolda olduğum için
Bu saatten sonra devam edeceğim

1 Lt su
3 kupa kahve
Yarım kupa çay

Baya adım atmışım, onları toplu olarak cuma akşamı atayım

Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Cok geçmiş olsun canim ya

Beni de durdurun yaaa önce güzel gidiyorum sonra ne oluyorsa oluyor
Regl belirtileri başladı göğüslerim ağrıyor iştahım açıldı iyice helppp
Ben de regl öncesindeyim. Yıllarca niye ben diyet uzun süre yapamıyorum diye sorguladım kendimi suçladım. Herkesin reglde iştahı açılır ben reglin birinci günü rahatlarim diyete başlarım. Regl öncesi hafta stresli ve iştah ataklı geçiyor bende. E zaten o hafta ödem tuttuğumuz hafta , tartı zaten diyet yapsak bile artışta oluyor. Tartılıp moralimi bozup zaten açık olan iştahı daha da kırbaçlıyorum. Ve regl döngum de kısa olduğu için bu olayı keşfetmem zor oldu.
9 gün regl-15 gün temiz- hooooop yine regl.
Yani regl bittikten 2 hafta sonra regl oluyorum
Reglin 9 günü ve sonraki 1 hafta herşey kobtrol altında sadece 16 gün. Sonra başlıyorum ahhh vahhh kilo almışım oyyy çok yedim karb atağım oldu da yedim , yaptığım 2 haftalık diyet boşa gitti falan..
Artik regl öncesi biraz daha relaks bir program olabilir diyirum. Kilo artışına yediklerimin sebep olmadigini sık sık kendime hatirlatmam lazım.
Bir takvim yükledim o benim yerime gün sayıyor. Kalmis 2 gün sismem normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…