Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaa suan aklımda tek bir soru o şampuan kimin

Bahar da çok güzel ama ilkbahar tercih ederim. Sen aşırı sıcak sevmiyorsun demek ki çiçeğim
Evet yazın evde 4 defa kıyafet değiştirdiğim oldu. Yaz mevsimi çamaşır yıka as katlayla geçiyor kısın da üşümeyi hiç sevmiyorum. Hem her iki baharda da doğa çok güzel

evet canım. karbonhidrat ağırlıklı yemek istiyorum.
karbonhidrat isteğini magnezyum eksikliği tetikleyebiliyormuş diye bir şey okuduğumu hatırlıyorum bak. bilmiyorum bu bilgi bir işe yarar mı ama sağlıklı karbonhidratlarla bir şeyler yapabilirsin. bulgur gevrekleri, tam buğday poğaçalar. tabii porsiyon kontrolüyle karbonhidrat temel enerji kaynağı vücudumuzun istemesi çok normal de poğaça börek çörek yeme işi maalesef doğduğumuzdan beri içinde olduğumuz kültür. vücut bir günde unutamıyor. ama değiştirebiliriz, zamanla tabii. tekrar edicem kendimi ama sağlıklı karb alternatiflerine yönelmek kısa sürede bi çözüm olabilir belki.

Yarim gun değil 1 saat bile yeter aslında da bu ada havalar çok kötüydü hiç bir yere çıkamadım çok şükürki düzeliyor artık biraz olsun nefes alabilirim
ben dışarı kahve içmeye gitmeyi falan bile bıraktım bu aralar, hava da soğuk olunca full evde kilitlendik anlayabiliyorum seni. bugün azıcık hava güzeldi diye direkt parka attık kendimizi nasılsa bedava diye iki deniz görmek yeşillikte koşmak bile okadar iyi geldi ki. darısı sana hadi bir an önce.

magnezyum içiyorum bu aralar.
evet inşallah toparlarım. ayarlı yemeye çalışacağım.

magnezyum içiyorum bu aralar.
evet inşallah toparlarım. ayarlı yemeye çalışacağım.
Bugün keşfettim. Diyetten ziyade kilo verme sürecinde psikolojiyi yönetmekten bahsetmiş, bu hoşuma gitti
Bir bakın isterseniz

biri sana kendini biraz iyi hissettirmek istemiş ama seçimi çok doğru yapamamış keratin şampuan da hediye mi olur

biri sana kendini biraz iyi hissettirmek istemiş ama seçimi çok doğru yapamamış keratin şampuan da hediye mi olur
Sordum kardeşlerim de değil. Adresin yazılış sekli imla hataları benim kaydettigim şekil muhtemelen kargo isim soyisim söylenince zank diye benim bilgilerimi tikladi. Daha önce ezbere tıklayıp eski adresimi girdikleri oldu ( 3 numaradan 6 numaraya taşınmıştım adresin başını okuyup son nunaraya bakmıyorlar. ) yanlış hatırlamıyorsam aynı ilçede aynı isim soyisim ile ilgili bir diyaligumuz da olmuştu kargoyla

Afiyet olsun bol kahveli menüleri seviyorum

Menum
Sabah 12.00
Lorlu yumurta
Salata
5 badem
5 zaytin

Aksam 18.00
Etli kuru fasulye
3 yk humus
Salata

Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus

Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Yemeği erken bitirmek ve kaçamaksız iki öğün en eksi getiren şeyler diyete güzel adapte olmuşsun
Ne zamandan beri yapıyorsun
afiyet olsun

Doyurucu ve hafif menü afiyetler olsun,

Yemeği erken bitirmek ve kaçamaksız iki öğün en eksi getiren şeyler diyete güzel adapte olmuşsun
Ne zamandan beri yapıyorsun
afiyet olsun
Tesekkur ederim canim gecen cumartesi bu grupta herkesle beraber basladim .
Ama artik kendimde son noktadaydim bikmislik pismanlik kizginlik bunlarin hepsini yasiyordum artik yeter dedim ve artik zayif olmak istiyorum 42 yasindayim sagligim icinde dikkat etmeliyim kan tahlili yaptiriyorum degerlerim bile saglikli beslenmelisin diyo ben niye kendime bu haksizligi yapiyorum diye dusunurken gruba geldim 12 gun oldu galiba ayni zamanda Apaya basladim seviyelere bununda etkisi oldu tabi insallah temmuz 15 e kadar full devam

Gruba girmeden yapmışsın sanki
Başlangıçtan bu yana neredeyse 10 kilo vermissin
Ben de öyle başladım polikistik var bende kilo alınca hemen adet düzenim bozulıyor karman çorman lekeler aldım aldım 15 kilo kadar fazlam vardı baktım daha da alıyorım bikaç kilo verip tekrar al ver al yine olmadı sürekli bozuldu dr da dedi en son vermen lazım bu kez dedim vericem ama tek olmuyo burası geldi aklıma
Hep birlikte veririz önce sağlığımıza sonra güzelliğimize kavuşuruz inşAlllah

Canımmm geçmiş olsun neyin var.

Bence artık. Sizin oralar da ısınır canım.

Acıktım ama dayanılmaz durumda değil, hurma ve ceviz yerim belki.

Amin canim, hedefimize ulaşalım inşallah
İnşallah ısınır canım teşekkürler canım. Neyim var. İlaçlardan kaynaklı büyük bir ihtimal ama baş dönmesi değişik bir baş dönmesi idi. 23 Nisan için hazırlık yapıyordum. Kendi etrafimda döndüm daha da toparlayamadim. Etrafim simsiyah oldu. Gidip geldim resmen. Değişikti.
sibel_84 Sibel im geçmiş olsun ne oldu hayırdır
Valla canım stres ve etkinlikler derken bünye de zaten bahaneye bakıyor. Yaktık devreleri. Teşekkür ettim canım
Teşekkür ederim canım. Normalde iki öğün yiyorum. Bugün böyle oldu :) Senin neyin var. Çok geçmiş olsun
Tek öğün dayanabiliyorsan iyi canım. Benim ilaç dozu ayarlaması var canım. O da ilaç dozu yükseldiği için carpinti. Taşikardi yaptı. Nefes alamadım gücümun bittiğini hissettim resmen

Cok iyi yapmissin buranin motivasyonu cok iyi tek basina yapman gibi olmuyor ben tek basima yapamiyorum mesela biri beni kontrol etmeli hesap vermeliyim yoksa bugun bozdum yarin baslarim derken gunler geciyor
Simdi baktimda yanlismi goruluyor acaba diye 83.2 ile basladim sali gunu 79.8 ildim

gün içinde vaktim yok canım. akşamları rahatlatmaya çalışıyorum. youtube da sevdiğim dizilere ya da videolara bakıyorum. haftasonu ancak birşeyler yapabilirim.
Yeme isteği bastirdiginda kafanı dağıtacak bir şey lazım sana

deneme haftası 7.gün menüsü
Ellssa Boncuk2307

Kahvaltı 12 00
2.5 dilim ekmek (Çavdar)
1 yumurtadan menemen
1 tk peynir
Salatalık

15.30
2 kare bitter

18.00
5 6 çiğ köfte Marulla
5 6 yaprak sarması
4 5 lahana sarma
1 bardak ayran

Su 1 litre içemedim yine

Spor
3500 adım
pek yürüme fırsatım olmadı ama
Gün içinde hep ayaktaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…