Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım. Saliyi atlattik ya sanki azıcık saldık gibimi geldi bana.

Nasıl güzel paylaşım olmuş böyle. Devamını bekleriz

Ohhhh afiyet olsun. Ben bugün hastanelik oldum ne yedin ne yemedim onu bile hatırlamıyorum.
Tek öğün beslenme . Afiyet olsun canım
Menum
Sabah 12.00
Lorlu yumurta
Salata
5 badem
5 zaytin

Aksam 18.00
Etli kuru fasulye
3 yk humus
Salata

Su 2 lt
Spor 20 dk yuruyus

Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Afiyet olsun canım
Bizim buralar bugün gelen bir güncelleme ile yaza girdi, hava şu an 28 derece. Öğle vakti düşünün bir de. Yarın sizlere de sıcak göndeririz bence.
Offf darısı bize nolur inşallah amin.
Menu harika. Afiyet olsun canım
Açılmaz isen menü yakiyor.
Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
Offff darisi bana inşallah. Tebrikler canım.

Kilo verince asıl mutluluk bu oluyor canım. Süper.
Kesinlikle öyle canım, bunyeye mutluluk yükleniyor.
Harikasın ne güzel değil mi artık çark tersine dönüyor
Evet ya harika. Çoktandır beklediğim bir şeydi.
Canimm akşam niye bise yemedin çok aç bırakmışsın kendini çok erken yemişsin
Acikmamistim canım bir de dışarı çıktık. Eve geldiğimizde geç olmuştu, şimdi acıktım ama. Bir kaç parça bir şeyler atarım ağzıma belki.
Yaa harikaa darısı bize inşallah aminn
Amin canım hepimiz istediğimiz kilolara gelelim artık

Yaa Allah kolaylık versin canım keşke her sıkıntı da yemeğe atmasak kendimizi ama biliyorum ki bu mümkün değil
deminden beri düşünüyorum. acaba diyetisyenime mi başlasam cumaya diye. karar veremedim. onunla en son yazışmamıza baktım.
ben yeme atağımın önüne geçemiyorum yazmışım. o da bana anlık haber verseydiniz o günü ve ertesi günü yeniden planlardık demiş. ki bunu en baştan beri kaç kere demişti. ama sanırım bu durumdan biraz utanıyorsunuz o nedenle haber vermiyorsunuz demiş. çok doğru...
yarına kadar bir düşüneyim, olmazsa başlayayım hemen. verdiklerimi geri almak istemiyorum.

Ohhhh afiyet olsun. Ben bugün hastanelik oldum ne yedin ne yemedim onu bile hatırlamıyorum.
Canımmm geçmiş olsun neyin var.
Offf darısı bize nolur inşallah amin.
Bence artık. Sizin oralar da ısınır canım.
Açılmaz isen menü yakiyor.
Acıktım ama dayanılmaz durumda değil, hurma ve ceviz yerim belki.
Offff darisi bana inşallah. Tebrikler canım.
Amin canim, hedefimize ulaşalım inşallah

Canım eğer sana iyi geliyorsa ve bu şekilde anlık destekler verecekse başlaman güzel olur. Bazen tek başımıza yapamıyoruz, arada birinin yardımı güzel olur.

Canım kendini oyalayacak bir şeyler bulsan belki faydası olur. Dışarı çıkma şansın var mı.
gün içinde vaktim yok canım. akşamları rahatlatmaya çalışıyorum. youtube da sevdiğim dizilere ya da videolara bakıyorum. haftasonu ancak birşeyler yapabilirim.

Teşekkür ederim canım. Normalde iki öğün yiyorum. Bugün böyle oldu :) Senin neyin var. Çok geçmiş olsun

motivasyon bombası gelmiş yine okudukça içim açıldı
Bizim buralar bugün gelen bir güncelleme ile yaza girdi, hava şu an 28 derece. Öğle vakti düşünün bir de. Yarın sizlere de sıcak göndeririz bence.
ay burası da bugün öok güzeldi gaza geldik hemen akşam yemeğini sahilde yiyelim diye çıktık güneş batınca yine hüüüüüsraaaaannn rüzgardan donduk nasıl yedik kalktık bilmiyorum
insan kulaklığı takıp bomboş duvara bakıp müzik dinlemeyi bile özlüyo de mi yok mu yaaa çocukları satıp gidecek kimse biraz yarım gün falan, biraz mentali toplardın
Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
ya arke okudukça içimi açan şeyler yazıyorsun bu aralar farkında mısın, güzel haberler daim olsun böyle ohh
kızlar moralim çok bozuk. dizginlemeye çalışıyorum ama çok yeme atağım var
yeme atağını tatlı yemek üzerine mi tuzlu yemek üzerine mi? hepsi için alternatifler sunalım fikir yürütelim burda birbirimize bu anlarda destek olmak için varız en çok da

16 nisan 2025, çarşamba
8.00 kepekli lavaş arasıba 30gr sürülebilir lor peyniri ve bol yeşillik

️ (arada 2 kahve 1 yeşil çay)

12.00 fırında soslu tavuk baget(pişmiş 80gr kadar), 2yk kadar pirinç pilavı, fırında karışık sebze, 125gr yoğurt

15.00 bir tane muz ile filtre kahve

19.00 haşlanmış sonra 1yk zeytinyağında kavrulmul nohut(60-70gr kadar), 2yk lor peyniri, bol salata, hardal&sirke&limon sosu

21.00 latte (yaklaşık 100ml sütle)

su:2 lt
spor: 6100 adım+5dk tempolu koşu
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_8877.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 6

yeme atağını tatlı yemek üzerine mi tuzlu yemek üzerine mi? hepsi için alternatifler sunalım fikir yürütelim burda birbirimize bu anlarda destek olmak için varız en çok da
evet canım. karbonhidrat ağırlıklı yemek istiyorum.

Yarim gun değil 1 saat bile yeter aslında da bu ada havalar çok kötüydü hiç bir yere çıkamadım çok şükürki düzeliyor artık biraz olsun nefes alabilirim

Ben de tam iştahı duzrlttim derken bu saatte oğlan yeni geldi ve köfteyi pişirirken miss gibi koktu camasir katladim , mutfağı terk ettim. Bazı işlerim vardi bu gidişle onları erteleyip yatacam bir de benim adresime benim telefonuma kod gelerek bir gonderi teslim aldım keratin şampuan ama ben sipariş vermedim oğlanın diye odasına bıraktım onun da değil bütün alışveriş sitelerine bakıyorum kredi kartı harcamalarımı sipariş ve harcama yok dedektiflik yaparken de iştah açılıyor demiştim di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…