Teşekkür ederim canım. Bugün erken kapattım. Bugün böyle olsun bakalım, yarın normal düzene dönerim.Geriye takılma canm normal düzende devam et çok sıkı tutarsan sonrasında kıtlıktan çikmiş gibi oluyoruz
Bizim buralar bugün gelen bir güncelleme ile yaza girdi, hava şu an 28 derece. Öğle vakti düşünün bir de. Yarın sizlere de sıcak göndeririz bence.Persembeden itibaren isinacakmis. Tabi ne kadar isinirsa.
Hiç orasını demiyor
ya ben bu senenin ocak ayında denize girenler gördüm burda, ocak ayı şuandan daha sıcaktı. ne acayip bi sene oldu yavv 
Kesinlikle öyle canım. Ben ramazan'da tek öğün beslendim vücudum resmen kitledi kendini. Bayramda bolca yedim ve sonra sekersize başladım, vücut hemen kilo vermeye programladı kendini tekrardan.Purple58 kesinlikle benim demek istediğim de buydu. bence listeleri yap, bi hafta alsan ikinci hafta verirsin. çok düşük kalorilerle beslenmek hiç sağlıklı bir şey değil işin gerçeği bu maalesef.
He çiçeğim ya can sıkıntısı ne olacak benim sinir stres işte yoksa sıkılmaya vaktim bilem yokPörpilim mor kelebeğimcan sikintisi derken stresten bahsediyorsun sanırım yoksam ikiz çocuklarla boş zaman çokluğundan değildir arada yapmayabilirsin . Arada canın istemese de yap gitsin. Vakit varsa tabi. Öyle durumlarda 5 dk yapıp birakicam gibi bir karar alıp yapmak bile enerji veriyor.
Dün beni biliyorsun. Kilom biraz artı cikti ( sadece çok yemiştim cıs yememiştim) biraz da erken tartıldım diye öyle olmuştu. Yine de stres yapacak bahane aradım herhalde
Sonra iştahat atağı sonra karbonhidrat nasıl olsa yiyorum diye fazla fazla karbonhidratlar...
Ve bugün de nasıl olsa karbonhidrat yiyorum canımın istediği şunları şunları yiyeyim düşüncesi...
Sonra buralara yazdığım motivasyon cümleleri geldim aklıma. Veya hep diyoruz ya git bir motivasyon videosu izle diye.
Valla motivasyon videosu açtım izledim. Beklediğimden de iyi geldi
Bir de 3-4 gündür bir diziye sardım ismi " High potential" dedektiflik dizisi.
Yahu ondan mı oldudedim ve bugün o diziyi bırakıp motivasyon videosu izledim.
2018de Müge anlı izleyrek kilo aldığımı düşünmustum. O kadar sürükleyiciydu ki elime çayımı böreğimi alıp saatlerce başında oturuyor arkadaşın yürüyüş davetlerine hayır diyordum ve bu şekilde kilo aldım. Bunu fark edince bıraktım.
Geçen yaz da 82'den tekrar 87'ye çıkarken YARGİ dizisine taktım. O FISTIK GİBİ CEYLİN HABİRE DIŞARIDAN DÜRÜM SÖYLÜYOR YİYOR ONA BİR ŞEY OLMUYOR.A olan bana oldu
Normalde de dizi izliyorum bence polisiye diziler farklı. Bu 3 oldu artık daha dikkat edicem.
Diyette bugün daha kontrolluyum . Dün hiç birşey yapmadım disimi bile fırçalamadan yattım. Benim diyetlerim tek başına kötü gitmiyor beraberinde başka öz bakım veya öz şefkat eksiklikleri de oluyor. Yani bu öz şefkat eksikliğinin bir parçası
(İbadetler de özsefkate giriyor. Ruhsal bakım başlığı altında. )
Kendimize bakarak bu kısır döngüden çıkabiliriz. Canin istemiyorsa 5 dk olsun kendin için yemek dışında iyi birşey yap.
Özsefkat özbakim ile kazaniliyor.
Bak bu bilgi için bile onlarca podcast dinledim.
Eki Görüntüle 3577780
Yaaa harika ben yaz insanıyım resmen güneş enerjisi ile çalışıyorumBizim buralar bugün gelen bir güncelleme ile yaza girdi, hava şu an 28 derece. Öğle vakti düşünün bir de. Yarın sizlere de sıcak göndeririz bence.
Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi gelirTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
Bu ara ameliyatlı kemiğimin ağrısı çok canımı yakıyordu kontrol için gittim röntgen sonrası drun ilk dediği uzun yürüyüş veya fiziksel aktivite yapıyor musun oldu.. Ama ben sporsuz veremiyorum kiakşam Mr çektirecem ufaklıktan dolayı ilaçsız istedi çok tümörün cinsi açısından verimli olmayacak ama en azından büyümeye bakıp ameliyat olduğum doktoruma kontrole gıdecem bu süreçte de sporu kaslar için aktifleştirici ama yormayan bişeyler yapmayı planlıyorum yaza da plates var planlarımda
Canım bilinçli yapmadım aslında. Okul yemekhanesindeki her şey karbonhidrattı. İyiki yanıma bunları almışım. Eve dönerken de bir sürü iş çıktı oraya buraya uğra derken eve geç geldim. O yüzden hatta porsiyonu büyük tuttum akşam.Arkedaşım ne yapıyorsun sen aç gezmişssin resmen gün içinde
Arada düşüş çok normal canım yeter ki uzun sürmesin ve kendine zarar verecek şeyler yapma..He çiçeğim ya can sıkıntısı ne olacak benim sinir stres işte yoksa sıkılmaya vaktim bilem yokya bana iyi gelen şeyleri yapamıyorum ya ona da canım sıkılıyor mesela dizi izlemek yada yürüyüş artık zamanla napalim bazen kabulleniyorum bazen yine başa sarıyorum oturup kendime üzülüyorum benimki de böyle bir döngü işte 
Ben de yaz insanıyım. Eve giresim gelmedi bugün, bol bol yürüdüm.Yaaa harika ben yaz insanıyım resmen güneş enerjisi ile çalışıyorumbugün az güneş çıktı diye mutluydum mesela sırf
Ben bahar insanıyım ilk bahar son bahar fark etmezArada düşüş çok normal canım yeter ki uzun sürmesin ve kendine zarar verecek şeyler yapma..
Ben de yaz insanıyım. Eve giresim gelmedi bugün, bol bol yürüdüm.
Kilo verince asıl mutluluk bu oluyor canım. Süper.Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
35 dk daha dışarıda yürüyüş yaptım. 16 Nisan Çarşamba bir buçuk saat yürüyüş yapmış oldum.Selam kızlar, bugün erken kapattım, yazayım menümü.
16 Nisan Çarşamba
12.00: bir dilim kaşar, 4 ceviz
15.00: 1 orta boy kase kısır, 1 dilim elma
Su: iki lt olur
spor: 55 dakika dışarıda yürüyüş.
15 Nisan Salı Spor: 55 dk dışarıda yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
HarikasınKızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
Canimm akşam niye bise yemedin çok aç bırakmışsın kendini çok erken yemişsin16 nisan çarşamba menüsü
Kahvaltı yok (sabah dersim çok erkendi,ders biter bitmez de çıkıp eve geldim)
14.00 kahvaltı-ogle-aksam
Lorlu fit pizza (2 yumurta, 150 gr lor, 5 kaşık yulaf ile taban yapıp üzerine kaşar, sucuk, mantar, biber, domates koydum) pizzanın 3te 2 sini yedim.
14.30 ara
Çay yanında 5 hurma, 3 ceviz, avuç içi fıstık.
Su 2 litre
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Yaa harikaa darısı bize inşallah aminnKızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
Canimm neden öyle oldun sen iyi gidiyordun bise mi tetikledi ki canını sıkan bise mi oldukızlar moralim çok bozuk. dizginlemeye çalışıyorum ama çok yeme atağım var
bu hafta çok yoğun başladı. aşırı yoğunluğa gelemiyorum. sanırım o tetiklediCanimm akşam niye bise yemedin çok aç bırakmışsın kendini çok erken yemişsin
Yaa harikaa darısı bize inşallah aminn
Canimm neden öyle oldun sen iyi gidiyordun bise mi tetikledi ki canını sıkan bise mi oldu
Yaa Allah kolaylık versin canım keşke her sıkıntı da yemeğe atmasak kendimizi ama biliyorum ki bu mümkün değilbu hafta çok yoğun başladı. aşırı yoğunluğa gelemiyorum. sanırım o tetikledi
Yok canım sabah kahvalti yapamayınca atıştırmalık gibi attım ağzıma.Oyyy ne güzel mavioldun
Afiyet olsun canm
Kaptanım sana kavanoz salatası yapıp göndermek istiyorum öğlen içinacıkınca hep bi atıştırma ihtiyacın oluyor gibi
Afiyet olsun canm
Allah'ım irade sınavında kolaylık versin canm
Afiyet olsun canm
Arkedaşım ne yapıyorsun sen aç gezmişssin resmen gün içinde
Afiyet olsun canm
Afiyet olsun abla
Afiyet olsun canm
Canım o kadar irade sporu yaptın o bile yeter düne
Afiyet olsun canmağrın için Dr gitsen acaba en azından biraz rahatlatsın ağrı kesici vs verir
Yaaa bende mi var acaba problembenim kaptanlığımda sen karb. havuzuna girmiş gibi oluyorsun
Geriye takılma canm normal düzende devam et çok sıkı tutarsan sonrasında kıtlıktan çikmiş gibi oluyoruz
Afiyet olsun canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?