Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Persembeden itibaren isinacakmis. Tabi ne kadar isinirsa.

Hiç orasını demiyor
Bizim buralar bugün gelen bir güncelleme ile yaza girdi, hava şu an 28 derece. Öğle vakti düşünün bir de. Yarın sizlere de sıcak göndeririz bence.

ya ben bu senenin ocak ayında denize girenler gördüm burda, ocak ayı şuandan daha sıcaktı. ne acayip bi sene oldu yavv 

Burda da öyleydi canım, mevsimler kaydı resmen. Kış ciddi anlamda daha sıcak günler yaşattı, mart ve Nisan'da soğuk yaptı. Neyse ki bugün Cemre düştüğü yerden ayağa kalkıp sıcağı verdi
Purple58 kesinlikle benim demek istediğim de buydu. bence listeleri yap, bi hafta alsan ikinci hafta verirsin. çok düşük kalorilerle beslenmek hiç sağlıklı bir şey değil işin gerçeği bu maalesef.
Kesinlikle öyle canım. Ben ramazan'da tek öğün beslendim vücudum resmen kitledi kendini. Bayramda bolca yedim ve sonra sekersize başladım, vücut hemen kilo vermeye programladı kendini tekrardan.

He çiçeğim ya can sıkıntısı ne olacak benim sinir stres işte yoksa sıkılmaya vaktim bilem yok ya bana iyi gelen şeyleri yapamıyorum ya ona da canım sıkılıyor mesela dizi izlemek yada yürüyüş artık zamanla napalim bazen kabulleniyorum bazen yine başa sarıyorum oturup kendime üzülüyorum benimki de böyle bir döngü işte
Bizim buralar bugün gelen bir güncelleme ile yaza girdi, hava şu an 28 derece. Öğle vakti düşünün bir de. Yarın sizlere de sıcak göndeririz bence.
Yaaa harika ben yaz insanıyım resmen güneş enerjisi ile çalışıyorum bugün az güneş çıktı diye mutluydum mesela sırf

Menumu de yazm girmisken

Sabah 9 30
1 dilim tb ekmeğine tost
Peynir
Domates salatalık

Ogle 13 30
1 kase şehriye çorbası
Salata

Ara 15 30
1 avuç leblebi
1 elma

Akşam 17 30
1 tabak zeytinyağlı kabak yemeği
Yogurt
1 dilim tb ekmeği

Yatmadan yine bir ara yapacağım
2 tane gün kurusu yerim

Su 3 lt ye tamamlayacağım
Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar iyi gelir

Arkedaşım ne yapıyorsun sen aç gezmişssin resmen gün içinde
Canım bilinçli yapmadım aslında. Okul yemekhanesindeki her şey karbonhidrattı. İyiki yanıma bunları almışım. Eve dönerken de bir sürü iş çıktı oraya buraya uğra derken eve geç geldim. O yüzden hatta porsiyonu büyük tuttum akşam.

Arada düşüş çok normal canım yeter ki uzun sürmesin ve kendine zarar verecek şeyler yapma..
Yaaa harika ben yaz insanıyım resmen güneş enerjisi ile çalışıyorum bugün az güneş çıktı diye mutluydum mesela sırf
Ben de yaz insanıyım. Eve giresim gelmedi bugün, bol bol yürüdüm.

16 nisan çarşamba menüsü
Kahvaltı yok (sabah dersim çok erkendi,ders biter bitmez de çıkıp eve geldim)

14.00 kahvaltı-ogle-aksam
Lorlu fit pizza (2 yumurta, 150 gr lor, 5 kaşık yulaf ile taban yapıp üzerine kaşar, sucuk, mantar, biber, domates koydum) pizzanın 3te 2 sini yedim.

14.30 ara
Çay yanında 5 hurma, 3 ceviz, avuç içi fıstık.

Su 2 litre

Ellssa Boncuk2307 sibel_84

Arada düşüş çok normal canım yeter ki uzun sürmesin ve kendine zarar verecek şeyler yapma..

Ben de yaz insanıyım. Eve giresim gelmedi bugün, bol bol yürüdüm.
Ben bahar insanıyım ilk bahar son bahar fark etmez

35 dk daha dışarıda yürüyüş yaptım. 16 Nisan Çarşamba bir buçuk saat yürüyüş yapmış oldum. Boncuk2307 Ellssa

Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
Harikasın ne güzel değil mi artık çark tersine dönüyor

Canimm akşam niye bise yemedin çok aç bırakmışsın kendini çok erken yemişsin
Kızlar bu arada bugün mağazada pantolon deniyim dedim. Diyetten önce aldığım kotlar 46 bedendi, 44 beden denedim bol geldi. 42 yoktu 40a bakayım dedim ve üstüme tam oldu aşırı mutluyum
Yaa harikaa darısı bize inşallah aminn
kızlar moralim çok bozuk. dizginlemeye çalışıyorum ama çok yeme atağım var
Canimm neden öyle oldun sen iyi gidiyordun bise mi tetikledi ki canını sıkan bise mi oldu

bu hafta çok yoğun başladı. aşırı yoğunluğa gelemiyorum. sanırım o tetikledi

Yok canım sabah kahvalti yapamayınca atıştırmalık gibi attım ağzıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…