Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ayy mis gibi de kokar resmen irade savaşı gibi bise
sadece irade savaşı olsa neyse o alanda güçlüyüm, ısrar kıyamet, bak yemezsen küserim, senin için özel tabaklarımı çıkardım, sen seversin diye antep fıstığı aldım antep fıstığıyla yaptım, bugünlük bırak hatırım için, cart curt 35 dk konuştu haftanın 3 günü falan kaynanamda yiyoruz hani arada bir olsa kırmayım yeyim diye ama yok yani zaten sürekli ordayız hepsinde mi kırmayacam. çok severim kaynanamı orası ayrı ya, inada bindiriyor işi. neyse yemedim eve gidiyorum

Harikasın tebrik ederim seni valla

bakmaya doyamadım öyle güzel bi sonuç
Ayyy çokkk teşekkür ederim kuşum
en büyük tebriği zaten sen hakediyorsun
Beni nasıl mutlu ediyor böyle sözler, arada güzel kilolar verdiğim oluyor demek ki
ya biz de bir gün kısa kollu bir gün kazak saçma sapan. bugünden sonra yavaş yavaş ısınacakmış, ben artık ısınmasını istiyorum bıktım soğuktan.
Sorma yaa, zaten sıcağı severim. Bu sene soğuklar fena yordu

Açlık vurur mu sırta abla açtım gerçekten baya ama hiç aklıma gelmedi

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar, fibromiyalji var da bu sıralarda bel sırt boyun ağrısı çok çekiyorum. Dün uyutmayacak kadar ağrıdı ama bugün daha iyiyim şimdilik.
Mideye vuran açlık sırta da vurur ama senin derdin belliymiş zaten canım. Çok geçmiş olsun

Ayyy çokkk teşekkür ederim kuşum

Beni nasıl mutlu ediyor böyle sözler, arada güzel kilolar verdiğim oluyor demek ki

Sorma yaa, zaten sıcağı severim. Bu sene soğuklar fena yordu
Soğuk mu ne soğuğu. Dışarıda halen daha kar yağıyor . Hayır yağıyor yağıyor hep eriyor .

Canım diyetisyen listesi denemeni öneririm. Çok öğünlü ve dengeli bir menü iyi gelecektir bence.
Haklısın canim çok yemiş olurum diye aslinda denemiyordum ama yarından itibaren yapacam ilk başta belki veremem ama düzenli olunca inşallah vermeye başlarım

Soğuk mu ne soğuğu. Dışarıda halen daha kar yağıyor . Hayır yağıyor yağıyor hep eriyor .
Sizin oraların soğuğunu biliyorum canım, başka bir boyut orası. Ben Ege'de yaşıyorum, bizimkine soğuk demek ayıp tabiki ama geçen sene bugünler denize havuza girilecek kadar ısınmıştı.

Sizin oraların soğuğunu biliyorum canım, başka bir boyut orası. Ben Ege'de yaşıyorum, bizimkine soğuk demek ayıp tabiki ama geçen sene bugünler denize havuza girilecek kadar ısınmıştı.
Yaw havuz diyor deniz diyor biz burda donuyozzzz soguk Erzurum da doğar sivas ta yaşarmış

Haklısın canim çok yemiş olurum diye aslinda denemiyordum ama yarından itibaren yapacam ilk başta belki veremem ama düzenli olunca inşallah vermeye başlarım
İlk etapta vermezsen bile metabolizmayı bir düzene sokmuş olursun canım. Vücut bence kıtlık algılıyor şu an ve ciddi şekilde korumaya geçiyor. Mutlaka yeme düzeni değişikliği yapmalısın.

Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Anaaa şutlanmışım
Teşekkür ederim canım benim aklım zaten mavide kalmıştı
Ayyy çok tatlısın

Beth18 açlık yapıyorum dediğin mesajı alıntı yapmıştım silinmiş

Hmm güzel fikirmiş
Peki etkisini nasıl görüyorsun yani sence kaç gr eksi getiriyor tahmini ?
Belki yaparım ben de
Şöyle geçen senelerde akşam yemeği yemeden haftada 1 açlık yaptığımda ertesi gün direkt -1 kg görüyordum bu sefer erken tartılmak zorunda kaldım hemen kahvaltı etmem gerekiyordu belki bıraz daha bekleseydım tartı için -800 falan görürdüm. Ben çok memnunum vücudum için çok faydalı olduğunu düşünüyorum aralıklı orucun enerjim çok iyi oluyor ve hızla kilo veriyorum en önemli artışı bu
Sanırım

güzel etki etmiş
Aynen
Teşekkürler
Teşekkürler
Sağol canım

1 kg iyiymiş ben de deneyim inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…