sadece irade savaşı olsa neyse o alanda güçlüyüm, ısrar kıyamet, bak yemezsen küserim, senin için özel tabaklarımı çıkardım, sen seversin diye antep fıstığı aldım antep fıstığıyla yaptım, bugünlük bırak hatırım için, cart curt 35 dk konuştuAyy mis gibi de kokar resmen irade savaşı gibi bise
Harikasınsadece irade savaşı olsa neyse o alanda güçlüyüm, ısrar kıyamet, bak yemezsen küserim, senin için özel tabaklarımı çıkardım, sen seversin diye antep fıstığı aldım antep fıstığıyla yaptım, bugünlük bırak hatırım için, cart curt 35 dk konuştuhaftanın 3 günü falan kaynanamda yiyoruz hani arada bir olsa kırmayım yeyim diye ama yok yani zaten sürekli ordayız hepsinde mi kırmayacam. çok severim kaynanamı orası ayrı ya, inada bindiriyor işi. neyse yemedim eve gidiyorum
Teşekkür ederim canımTebrikler canım. Güzel bir eksi.
Yokya niye üzülüyorsun şaka yapıyordum. Birimiz şutlanmalıydık zatenÜzgünüm. Bildirim gelmeyince .birini vermek zorunda idim.
Ayyy çokkk teşekkür ederim kuşumbakmaya doyamadım öyle güzel bi sonuç
Beni nasıl mutlu ediyor böyle sözler, arada güzel kilolar verdiğim oluyor demek kien büyük tebriği zaten sen hakediyorsun
Sorma yaa, zaten sıcağı severim. Bu sene soğuklar fena yorduya biz de bir gün kısa kollu bir gün kazak saçma sapan. bugünden sonra yavaş yavaş ısınacakmış, ben artık ısınmasını istiyorum bıktım soğuktan.
Açlık vurur mu sırta abla açtım gerçekten baya ama hiç aklıma gelmedi
Mideye vuran açlık sırta da vurur ama senin derdin belliymiş zaten canım. Çok geçmiş olsunGeçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar, fibromiyalji var da bu sıralarda bel sırt boyun ağrısı çok çekiyorum. Dün uyutmayacak kadar ağrıdı ama bugün daha iyiyim şimdilik.
Soğuk mu ne soğuğu. Dışarıda halen daha kar yağıyor . Hayır yağıyor yağıyor hep eriyor .Ayyy çokkk teşekkür ederim kuşum
Beni nasıl mutlu ediyor böyle sözler, arada güzel kilolar verdiğim oluyor demek ki
Sorma yaa, zaten sıcağı severim. Bu sene soğuklar fena yordu
Canım diyetisyen listesi denemeni öneririm. Çok öğünlü ve dengeli bir menü iyi gelecektir bence.Kalori yi az yiyorum sanırım ya biraz arttirmam mi lazım acaba bide
Haklısın canim çok yemiş olurum diye aslinda denemiyordum ama yarından itibaren yapacam ilk başta belki veremem ama düzenli olunca inşallah vermeye başlarımCanım diyetisyen listesi denemeni öneririm. Çok öğünlü ve dengeli bir menü iyi gelecektir bence.
Sizin oraların soğuğunu biliyorum canım, başka bir boyut orası. Ben Ege'de yaşıyorum, bizimkine soğuk demek ayıp tabiki ama geçen sene bugünler denize havuza girilecek kadar ısınmıştı.Soğuk mu ne soğuğu. Dışarıda halen daha kar yağıyor . Hayır yağıyor yağıyor hep eriyor .
Yaw havuz diyor deniz diyorSizin oraların soğuğunu biliyorum canım, başka bir boyut orası. Ben Ege'de yaşıyorum, bizimkine soğuk demek ayıp tabiki ama geçen sene bugünler denize havuza girilecek kadar ısınmıştı.
İlk etapta vermezsen bile metabolizmayı bir düzene sokmuş olursun canım. Vücut bence kıtlık algılıyor şu an ve ciddi şekilde korumaya geçiyor. Mutlaka yeme düzeni değişikliği yapmalısın.Haklısın canim çok yemiş olurum diye aslinda denemiyordum ama yarından itibaren yapacam ilk başta belki veremem ama düzenli olunca inşallah vermeye başlarım
Cok doğru diyorsun canım haklısınİlk etapta vermezsen bile metabolizmayı bir düzene sokmuş olursun canım. Vücut bence kıtlık algılıyor şu an ve ciddi şekilde korumaya geçiyor. Mutlaka yeme düzeni değişikliği yapmalısın.
Teşekkür ederim biraz daha dikkat edeceğim yarın bakalım cumartesiye hazırlıkAfiyet olsun canmspor da var
Ayy özür dilerim o kadar haklısın ki. Ablam Sivas'ta okudu oraları da biliyorumYaw havuz diyor deniz diyorbiz burda donuyozzzz soguk Erzurum da doğar sivas ta yaşarmış
Tebrik ederim canım çok güzel eksiMerhaba
Kusuruma bakmayın bugün doktora gidicektim sabah erkenden tartıldım ama aceleyle siteye giriş yapamadım
Geçte geldim . Şimdi aklıma geldi kilomu yazmak
cumartesi 66.55
Bugün 66.0
Fark -550
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Anaaa şutlanmışım
Ayyy çok tatlısınTeşekkür ederim canım benim aklım zaten mavide kalmıştı
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım çok güzel eksi
Ayyy çok tatlısın
Şöyle geçen senelerde akşam yemeği yemeden haftada 1 açlık yaptığımda ertesi gün direkt -1 kg görüyordum bu sefer erken tartılmak zorunda kaldım hemen kahvaltı etmem gerekiyordu belki bıraz daha bekleseydım tartı için -800 falan görürdüm. Ben çok memnunum vücudum için çok faydalı olduğunu düşünüyorum aralıklı orucun enerjim çok iyi oluyor ve hızla kilo veriyorum en önemli artışı buBeth18 açlık yapıyorum dediğin mesajı alıntı yapmıştım silinmiş
Hmm güzel fikirmiş
Peki etkisini nasıl görüyorsun yani sence kaç gr eksi getiriyor tahmini ?
Belki yaparım ben de
AynenSanırım
güzel etki etmiş
TeşekkürlerGayet iyi bence canım tebrik ederim.
Tebrikler canım çok güzel eksi.
Çok güzel eksi canım tebrik ederim.
Bazı kilolarda takılma yaşanıyor canım, ne olur üzme kendini, biraz sabredebilirsen düzelecek.
Tebrik ederim canım harikasın, 7ler hoş gelmiş. Darısı başıma.
Çok fazla artıda değilsin canım, gerçek bir artı bile değildir.
Su gerçekten çok önemli, fazla artın yok.
Boşalan yağ hücrelerinin içi suyla dolup artı çıkmana sebep olabilir bazen canım ama sonra tekrar eksiye geçer. o yüzden olmuş olabilir.
Erken tartılmak etkilemiştir canım.
Kuşummm sen cumartesiye kesin eksi gelirsin zaten.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Cumartesi kesin eksi gelecek senden biliyorum.
Tebrik ederim kaptanım.
Tebrikler canım.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi.
Tebrikler canım.
Abartılı bir artı yok canım, çabuk gidecektir.
Tebrik ederim filizcim.
Tebrikler canım.
TeşekkürlerCanım tebrik ederim. Üç gün için güzel bir eksi.
Ooo maşallah canım.
Güzel bir eksi tebrik ederim.
Canım sıkma güzel canını. Kilo vermek uzun bir süreç. Arada olacak böyle. 100 gr da büyük bir şey değil yani. Baskül hatası bile olabilir :)
Çok güzel canım tebrikler. yetmişler hoş gelmiş :))
Sıkma canını canım. Gönderiverirsin hemencik.
Wc kesinlikle çok etkiliyor canım. Hemencicik gider inşallah.
İnşallah canım. Geldiği gibi gitsin, bir daha gelmesin :))
Saygıyla eğiliyorum önünde, o nasıl bir eksi canım. Maşallah diyelim
Sabit iyidir canım. Cumartesiye kesin eksi.
Ooo süper bir eksi canım. Maşallah
Tatlı bir şaka gibi, bir de aynı anda paylaşım yapmışız :)) tebrik ederim kaptanım
Oooo çok güzellll, maşallah
Çok güzel canım, tebrikler.
Canım adet öncesi gayet normal. Ben de öyle oluyorum. Sakın sıkma canını.
Tebrikler canım. Güzel eksi.
Canım tebrik ederim. Güzel eksi.
Sabit de iyidir. Cumartesiyi garantilemiş oldun canım.
Sağol canımVaay tebriklerr
1 kg iyiymiş ben de deneyim inşAllahŞöyle geçen senelerde akşam yemeği yemeden haftada 1 açlık yaptığımda ertesi gün direkt -1 kg görüyordum bu sefer erken tartılmak zorunda kaldım hemen kahvaltı etmem gerekiyordu belki bıraz daha bekleseydım tartı için -800 falan görürdüm. Ben çok memnunum vücudum için çok faydalı olduğunu düşünüyorum aralıklı orucun enerjim çok iyi oluyor ve hızla kilo veriyorum en önemli artışı bu
Aynen
Teşekkürler
Teşekkürler
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?