Öğretmen kuzenim bayramda " bu tabaklari mutfağa ben götürüyorum" dedi. Öğretmen kardeşim de diyor ki "Öğretmenler odasından kalan kötü aliskanlik , yaptığın her işi söyle ki iş yapmıyorsun sanmasınlar "Hem de nasıl. Artık bu camiada olmak istiyor muyum kendime soruyorum. Eğitimciler bunu yaparsa diyorum. Boş muhabbet eğitim öğretim adına birşey yok. Çocuk adına birşey yok. Kıyasıya rekabet...
Bikaç öneri gelmiş ben de aklıma gelenleri yazayım yineGünaydın Hanımlar
Sabah 7.30
İçeceğim den 1 kasık aldim aç karnina
Şekersiz çay
Cha tohumlu pulbiberli yogurt
Haslanmis yumurta
Ve şuan miğdem kazınıo ne yapmalıyım bilemedim
Aralıklı oruç yapıyorum haftada bir gün akşamları yemiyorumNiye öyle yapıyorsun
gerçekten tam bir kan ter gözyaşı hikayesi okudum ya, pırıl pırıl bir öğretmen kaybetmiş güzel memleketim, daha iyi şartlarda geri dönersiniz temennimO hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim
Afiyet olsun canım.menu harika...
Valla canım bundan önceki okulumda bu şekilde değildik. Sinifciyim. Sorular havada ucusurdu. Bunun başka çözümü var mı? Başka yöntemler başka teknikler başka etkinlikler. Karşılıklı hep etkileşim halindeydik. Ama buraya ve en acısı kendi memleketime geldim buradaki muhabbet Ajda bilezik, araba, ev başka bir muhabbet yok. Ha bir de idareye yaranma. Eskiler bilir beni. Depremden çıkmış biri olarak şimdi bu muhabbetler o kadar yoruyor ki . Keşke orada kalsaydım sanki orada daha mutluydum. Sanki orada mesleğimi daha severek yapıyordum. Burada ayaklarım resmen geri geri gidiyor. Sadece görevimi yerine getirmeye gidiyorum. Hani böyle aşkla değil.Öğretmen kuzenim bayramda " bu tabaklari mutfağa ben götürüyorum" dedi. Öğretmen kardeşim de diyor ki "Öğretmenler odasından kalan kötü aliskanlik , yaptığın her işi söyle ki iş yapmıyorsun sanmasınlar "
Aslında bütün memurluklar is yerleri bu şekilde sadece sizin öğretmenler odanız toplama kampı gibi
Her fikirden , her dereceden insan olur . Her gün 30 kişiyle yaşanmaz... İş ortaminda da insanlardan sadeleşebildiğin kadar sadeleş en güzeli. Meslekle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Sağol canım. İnşallah hepimizin gönlünden geçenleri verir Allah'ım canım.Ne kadar gayret dolu bir hikâye canım. Yürekten tebrik ederim, azmine hayran kaldım. Bundan sonrası da gönlüne göre olsun inşallah
65 tane red yedim ama bir evet hepsini sıfırladı canımKız sen neyi basarmissinhayran kaldım valla 66 başvuruyu bırak 6. Da pes ederdim ben ( Ama artık sen dedin ya ben de pes etmem ) aynı yaştayız ama işe yeni başlıyorsun heyecanlısın falan anlayamamıştım ilk başta neler olduğunu. Şimdi anladım her şey gönlünce olsun bak samimi söylüyorum bu hikayeden sonra
SEN HER ŞEYİ BAŞARIRSIN
Teşekkür ederim Başak'cim. Evet bu gruba geldiğimde simdiki okulumdaydim. Yani biraz kafam rahatlamıştı iş buldum diye. Sırada ideal kiloya inmek var işte canımgerçekten tam bir kan ter gözyaşı hikayesi okudum ya, pırıl pırıl bir öğretmen kaybetmiş güzel memleketim, daha iyi şartlarda geri dönersiniz temennimçok çok takdir ettim. sen gruba ilk başladığında da bu işe başlamış mıydın filizciğim?
Afiyet olsun neden bu kadar erken bitirdin sorabilirmiyimBugünkü menüm
10.45
7 kaşık (unsuz) bakla
6 yk yoğurt+ 1 yk chia
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Ara
1 Türk kahvesi+ 1 küçük kurabiye
14.45
1 kefir+ 1 ekşi mayalı ekmek
Bugün erken bitirecegım yarın sabaha kadar açım
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Afiyet olsun sporu göremedimDün menüsünü yazmak istiyorum
10:30
Omlet peynir 2 dilim ekmek 5 zeytin yeşillik
1 tatlı kaşığı çikolata
Öğle
2 dilim kaşarlı pide
Salata
Akşam 19:00
Tavuk sote 3 kaşık
2 kaşık makarna sade
2 litre su
bluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Güzel afiyet olsun14 Nisan Pazartesi menüsü
11.30 ilk öğün
1 tavuk sinitzel (hazır olanlardan), 1 kepçe çorba, salata ayran (yemekhane yemeği)
12.30 ara
1 kaşık sütle sade kahve
15.45 ara
4 hurma, 2 ceviz
16.30 akşam
Ton balıklı salata, 1 dilim ekmek. Yemeğin üstüne avuç içi fıstık.
Su 2.5 olacak gün bitene kadar.
Ellssa Boncuk2307 sibel_84
Afiyet olsun menüyü görünce şöyle oldum
Aslında ekmek olmasa ya da 1 dilim çok da sıkıntı değil afiyet olsunHayırlı akşamlar bende hemen menümü yazayım
Sabah yok
Öğlen bir kase havuç salatası
Akşam açlıktan ölüyordum resmen tek öğün oldu ve biraz abartı oldu yazıyorum şimdi
Bir tabak döner
Bir kase kuru cacık
İki dilim ekmek tam buğday
Bir kase mercimek çorbası
Meyve yedim 4 5 çilek
2 büyük boy muz az da elma
Çay yanına bir kaç çubuk attım ağzıma
Şu 2lt geçmiştir
Spor 30dk Leslie
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes tatlı yemedim muz çilek bastırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?