- 14 Şubat 2021
- 2.018
- 12.056
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyorum yapmasına da bir işe yaradığı yok bugün tartildim herkese derken kendim yaptım hatayı ama yok gitmiyor anacim veremiyorum benim metabolizma yerlerdeKimler spor yapıyor?
Canim oğlum 11 kızım 4 yasindaoğlun kaç yaşında canım?
Sabah yaptım sirkeli su ile. Ne kadar etki ederse artık. Evde gargara yoktu canım.
Yok canım ilaç yazdiramadim ki. Ben okuldan çıkınca aile hekimliklerini kapanıyor. Cuma günü gideceğim olmazsa
Ya bir de üzerine regl eklendi. Ohhhh tuz biber oldu.
Valla canım şey derler burada . Bir totomuz düzelmedi bu sene.Kendimi iyi ediyorum çocuklar başlıyor. Ahha onlar iyi oldu. Sıra bana geliyor yeniden
Öyle yapayımCumartesi tartı günümüz canım cumartesi tartı resmi atarsın
TamamdırBu başlangıç tartın olur.
Cumartesi günü fotoğrafli tartı günü
Salilari foto atmadan kilo bildiriyiruz
Hoşbuldum
çok geçmiş olsun canımAynen canım benimde boğazım komple dolu dün gecede oğlum tekrar ateşledi. Yani sanki bir virüs girdi ara ara yokluyor
Ay bilmiyorum midemiz genişlemiş herhalde. Önce onu küçültmemiz lazım. Bir de çok yemek istersek zararlı şeyleri ağzımıza acı biber sürmemiz lazım :)biz niye böyleyiz yaa![]()
OLcum aldık ya onlar bak 1 Mayıs'a 3-5 cm azalacak.Yapıyorum yapmasına da bir işe yaradığı yok bugün tartildim herkese derken kendim yaptım hatayı ama yok gitmiyor anacim veremiyorum benim metabolizma yerlerde
O kadar az da yememe rağmen niye böyle anlamiyorum ne yapacan yardım edin yaa ben metabolizma mi çok yavaşlattim sanırım diyetisyene de gidemem şu araOLcum aldık ya onlar bak 1 Mayıs'a 3-5 cm azalacak.
Sporda kas yapıldığı için ilk zaman tartıda artış bile olabilir.
Tatlı şeyleri yediğin için tekrar istiyor aslında. Tam bir kısır döngü.Canım tatlı şeyler istiyor sankı yememişim gıbı
Menune bakayım dedim. 2 yumurta ve 1 su bardağı undan yapılan tarifin ne kadarını yedin çok çıkıyor çünküSelamlar kizlar bugünkü menum
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık kapya biber
1 tk tahin pekmez
Ogle
Tam buğdaylı kabak mücver gibi bise yaptım uydurmasyon
Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kuru fasulye
Cacık
Su 3 lt