Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

8 nisan menü
09.30 2 haşlanmış yumurta ile salata
13.30 1 kase ayva cacığı
16.00 10 tane yer fıstığı
18.30 1 kase çorba, 2 fırında tavuk but, salata
20.30 1 dilim kek 1 bardak süt
3 litre su 10.000 adım

9 nisan menü
08.30 2 yumurta ile biberli omlet, 1 dilim peynir, 10 zeytin domates salatalık yeşillik, 1 dilim ekmek
12.30 3 kaşık kıymalı makarna, 3 kaşık yoğurt
16.00 2 kuru incir 1 fincan sütlü kahve
19.00 yarım kase çorba, 1 dilim fırında somon, salata
20.30 1 avuç karışık kuruyemiş
3 litre su 8.500 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
1000025548.webp

Sabah yaptım sirkeli su ile. Ne kadar etki ederse artık. Evde gargara yoktu canım.

Yok canım ilaç yazdiramadim ki. Ben okuldan çıkınca aile hekimliklerini kapanıyor. Cuma günü gideceğim olmazsa

Ya bir de üzerine regl eklendi. Ohhhh tuz biber oldu.

Valla canım şey derler burada . Bir totomuz düzelmedi bu sene. 🤣🤣 Kendimi iyi ediyorum çocuklar başlıyor. Ahha onlar iyi oldu. Sıra bana geliyor yeniden

Aynen canım benimde boğazım komple dolu dün gecede oğlum tekrar ateşledi. Yani sanki bir virüs girdi ara ara yokluyor

Yapıyorum yapmasına da bir işe yaradığı yok bugün tartildim herkese derken kendim yaptım hatayı ama yok gitmiyor anacim veremiyorum benim metabolizma yerlerde
OLcum aldık ya onlar bak 1 Mayıs'a 3-5 cm azalacak.
Sporda kas yapıldığı için ilk zaman tartıda artış bile olabilir.

OLcum aldık ya onlar bak 1 Mayıs'a 3-5 cm azalacak.
Sporda kas yapıldığı için ilk zaman tartıda artış bile olabilir.
O kadar az da yememe rağmen niye böyle anlamiyorum ne yapacan yardım edin yaa ben metabolizma mi çok yavaşlattim sanırım diyetisyene de gidemem şu ara

Selamlar kizlar bugünkü menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık kapya biber
1 tk tahin pekmez

Ogle
Tam buğdaylı kabak mücver gibi bise yaptım uydurmasyon

Akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe kuru fasulye
Cacık

Su 3 lt
Spor youtube videosu 22 dk
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
Menune bakayım dedim. 2 yumurta ve 1 su bardağı undan yapılan tarifin ne kadarını yedin çok çıkıyor çünkü🙈
Eğer her gün tartılıyor ve tartıyı kafaya takıyorsan kalori dışında dikkat etmen gereken bir şey daha var. Hacim
Yani hemen akşam yediklerimiz sabaha vucudu terk etmiyor. Çokça sebze ve baklagiller lifli oldukları için su tutup ağırlık yapıyor , ama 1-2 güne vücudu terk edince kilo birden azalıyor :olamaz:

Bak bu menüyu şu şekilde değiştirelim

✅Sabah aynı, tahin pekmez de dursun hatta

✅Öğlenki mücveri 2 kaşık unlu( un tam buğday veya yulaf kepeği olsa harika olur ) ve bol peynirli- kaşarlı yap. Peynir mücveri olsun😅
Ekle yanına salata veya yesillik

✅Akşam da pilav kurufasulye yerine
Tavuk veya köfte ( az değil 200 g - 5-6 tane ye )
Salata
Cacık

( Kahvaltıdaki yumurtayı arttır, zeytin ekle, 2-3 ceviz koy , olur👍.
Acıktıgin öğüne 10 kadar çiğ kuruyemis ekle o da olur.👍( kahve , sade maden suyu, yeşil çay , hindiba kahvesi bunları içerek oyalanabilirsin 2ser tane bile icebilirsin. Hem tokluk verirler hem ödem atılır )

Yıllardır tartiyla dövüşe dövüşe tartinin dilini çözdüm 😁
O tartıda 90-80-70leri gorucezEn Büyük KK. Hatta istiyorsan 60lar 50ler de gelir neden olmasinEn Büyük KK

Back
X