- 14 Şubat 2021
- 1.887
- 11.188
- 158
- 44
Harika videoyu da yapacaksın değil miBende kalkip alicam simdi
Zaten kahvalti yapmadim daha
akşam bende yapıcam çiçeğimm bana 49 diye kızıyordun sabah 50 yi gördüm ibre yukarı tırmanıyor sanki sürekli ama hırs ettim inat ettim bende yopsunluysam o 47 yi görecem mutsuz oluyom işte ya herkes mutlu olduğu kiloya insin amaa sübhaneke dinimiz aminnHarika videoyu da yapacaksın değil mi
Yaaa Allah kolaylık versin benimde ikizlerim varBende sevinemiyorum bile okul başladı diye bi oğlu okula gidiyor ikizlerim var bide onlar la uğraşıyorum evde
Onun icin soz veremiycem canimHarika videoyu da yapacaksın değil mi
Beni takıma ekleyebilirsiniz tşk ederimBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Girmek isteyen 3 kişi vardı onları takımlarınıza ekledim kaptanlarım P Purple58 ve60kiloyum
Masterfit 154.Etap
KIRMIZI TAKIM P Purple58 Kırmızı Takım Kaptanı Cicekbocekkaktus @Sem2024 Beth18 @FitFiliz @sibel_84 @gezegenfeza yosunlupapatya MAVİ TAKIM 60kiloyum Mavi Takım Kaptanı zeyneppk @bluegreeneyes _Zeze Ellssa @Azmet5255 I Ilyusa suspushanimcim HAZIRLIK @arke @belmayne @bnnu Boncuk2307 @gibibiseydi Jou Lotus1234 @Nazlimuuu @Paranoya_6616 @Thinkerwoman @Amine Busra fayfeyfiy @nil202035
Ben yarın ölçü alıcam inşaAllah bugün annemdeyim sabah erken çıktım evdenBugün ölçüleri aldık mı
En son basen bölgesi 115 ölmüştüm 7 cm kadar orası gitmiş
Göbeği de 105-107 olcuyordum 102-103 ölçtüm. Bakalim bu sefer nasıl olacak,
7 Nisan 1 Mayıs 2025 Bel 82 Göbek 103 -99 Basen 98.5
Kilom 74.5
Yaaa Allah kolaylık versin benimde ikizlerim var
Yaa seninkiler ne kadarlık canım Allah razı olsunYaaa Allah kolaylık versin benimde ikizlerim var
Ayy harikasın bende yaptım duşa girdim hemen
Ayyy çok geçmiş olsunTünaydın kızlar sağlıklı ve bol eksili bir haftamız olsun. Bugüne randevu aldım dahiliye bölümüne insilün direnci ve vitamin değerlerim için öğleden sonra sonuçlar çıkacak. Bu arada yine grip olduk . Tövbe valla bu kış hastalıklardan kurtulamadık. Amcamın oğlu ile vedalaştık köyden dönerken meğer gripmiş . Çoluk çocuk yine grip olduk
Ayy çok geçmiş olsunSelamlar, bugun ise gitmedim izin aldim okuldan. Sabah ishalle uyandim, güvenemedim kendime. Cocuklari okula biraktiktan sonra ögleye kadar uyumusum.
Az önce has patates yedim cocuklarla iyi gelir umarim.
Bedenimi ölcemedim, spor yapacak da enerjim yok kizlar.
Aksam yazarim menümü ama kimi etiketliyoruz.
Cok gecmis olsunSelamlar, bugun ise gitmedim izin aldim okuldan. Sabah ishalle uyandim, güvenemedim kendime. Cocuklari okula biraktiktan sonra ögleye kadar uyumusum.
Az önce has patates yedim cocuklarla iyi gelir umarim.
Bedenimi ölcemedim, spor yapacak da enerjim yok kizlar.
Aksam yazarim menümü ama kimi etiketliyoruz.
Lutfen yeme yedik zaten herseyin tadini biliyoruz yaza zayiflamamiz lazim adet olunca hurma bitter vs yiyerek tatli istegini atlatabilirsin .Benim belim ağrıyor 2 gündürsanırım adet olacağım.. canım da çok tatlı istiyor
Eski diyet listelerimi buldum
Kafa olarak güzelce diyet moduna girip sporumu yapıp zayıflamam lazım ama tatlılar bana bakıyor kızlarduracağızzz
Cok gecmis olsun
Takima girmedim henüz haftayaEllssa Boncuk2307 kaptanlarimizi etiketleyebilirsin takimlara girmismiydin
Mavi takim P Purple58
Kirmizi takim60kiloyum
suspushanimcim mesaji sana atmistim kendi paylasimima atmisim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?