Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

11:00'de, 2 yumurta ile sahanda yumurta, 6 zeytin, 1 dilim kaşar, 1 tatlı kaşığı bal, 1 dilim ekmek yedim. 2 bardak süt içtim.
16:00'da, 1 bardak filtre kahve ve 2 kare çikolata yedim.
19:00'da, 1 ızgara biftek ve salata yedim.
1 meyve yiyeceğim.
20:30'dan sonra birşey yemeyeceğim.
Su:1 lt.
Adımlarım şu an 3896.
5000'e tamamlarım
Chocolita Chocolita
1000088067.webp

Sabah 2 domates
Yarım dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
Kahvaltılık sos 2 tatlı kaşığı
Akşam 1 kase mercimek çorbası
2 konserve balıkla salata yaptım. Mısır marul turşu yeşil soğan karışık. 2 lokma ekmekle
Börek yapmıştım dün. Tadımlık yedim.
1070 kalori almışım
Yarısını da yakmış oldum

Eklentiler

• 1000022519.webp
    1000022519.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 3
Uf kızlar bugun spor yaparken belimi sakatladım. Tam videonun yarısında saatimin sarjı bitti. Sinirlendim gittim sarja taktım. Spora devam edicektim acele edip harekete sert basladım herhalde kıt diye ses geldi belimden. Öyle böyle sıcağı sıcağına bitirdim videoyu.
Suan doğrulamıyorum yürüyemiyorum oturamıyorum 😣😣😣😿
Neyse video suydu foto cektim
45dklık gwj-5000 adım videosu
Menü

🥦Kahvaltı 12.00
1 havuç
1 salatalık
2 hindi füme
1 kibrit kutusu beyaz peynir
Yulaf tostu kaşarlı
5 siyah zeytin
🥦 Ara öğün
1 çilek
1/2 muz
1/2 kesme maraş dondurması
🥦Akşam19.00
1 tabak nohutlu mantı
2 kaşık yoğurt
- yemek yapamadım valla ağrıdan. difrizden mantı cıkardım allah affetsin cok guzeldi 😝

+2.5 litre su

Eklentiler

• 1000155444.webp
    1000155444.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 5
Uf kızlar bugun spor yaparken belimi sakatladım. Tam videonun yarısında saatimin sarjı bitti. Sinirlendim gittim sarja taktım. Spora devam edicektim acele edip harekete sert basladım herhalde kıt diye ses geldi belimden. Öyle böyle sıcağı sıcağına bitirdim videoyu.
Menü

🥦Kahvaltı 12.00
1 havuç
1 salatalık
2 hindi füme
Yulaf tostu kaşarlı
5 siyah zeytin
🥦 Ara öğün
1 çilek
1/2 muz
🥦Akşam19.00
1 tabak nohutlu mantı
2 kaşık yoğurt
- yemek yapamadım valla ağrıdan. difrizden mantı cıkardım allah affetsin cok guzeldi 😝

+2.5 litre su
Saatte Yarım kalan antrenman kaydı
Saat tarih yazıyor

Eklentiler

• 1000155457.webp
    1000155457.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 5
Selam herkese💜
Sabah menüm ekte
Ara kahve
Soda
Akşam 1 kase pirpirim çorbası 1 kabak dolma 1 patlıcan 3 sarma 1 ayran
2,5 lt su
Adım 3. Gün ceza
Chocolita Chocolita Bonus Bonus

Eklentiler

• IMG_9807.webp
    IMG_9807.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_9804.webp
    IMG_9804.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 1
Afiyet olsun canım nasıl oldunuz? Çocukla hastaydınız

Allah zihin açıklığı versin. 🩷
Zihin açıklığı demişken spor yapmanın öğrenmeye ciddi faydası varmış

1) Kan akışı artar: Egzersiz sırasında beyne giden kan artar, bu da daha fazla oksijen ve besin demek. Beyin hücreleri daha iyi çalışır.

2) Beyin kimyasalları artar: Özellikle dopamin, serotonin ve endorfin gibi "iyi hissettiren" kimyasallar salgılanır. Bu da dikkati artırır, ruh halini iyileştirir

3) BDNF (beyin türevli nörotrofik faktör) seviyesi artar: Bu protein, yeni sinir bağlantıları kurulmasını kolaylaştırır. Yani öğrenmeyi ve hafızayı güçlendirir.

4) Stresi azaltır: Spor, zihinsel gürültüyü azaltır. Böylece konsantrasyon ve odaklanma kolaylaşır.
Sağol canım çocuklar tekrar ateşlendi benim de boğazlarım çok kötü bakalım toparlamaya çalışıyoz

Gelmişken menümü de paylaşayım
Sabah ıhlamur içtim peşine simit yedim dışarıdaydım
Ikındın şehriye çorbası
Akşam tavuk döner yaptı eşim onu yedim izin almak istemiyorum artık iyileşene kadar önüme ne gelirse ondan yıyecem suyumu içiyorum Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250407-222555_Step Counter - Pedometer.webp
    Screenshot_20250407-222555_Step Counter - Pedometer.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 1
Menü

🥦Kahvaltı 12.00
1 havuç
1 salatalık
2 hindi füme
Yulaf tostu kaşarlı
5 siyah zeytin
🥦 Ara öğün
1 çilek
1/2 muz
🥦Akşam19.00
1 tabak nohutlu mantı
2 kaşık yoğurt

+2.5 litre su
Üzüldüm çok geçmiş olsun ☘️ Spor kazası bende de olmuştu. Plank yapmaktan dirsek içinde su toplanmış şişti. Hala şiş kaç yıl oldu. Dikkat etmek lazım

Ah ya.. Günlük spor yapmak çok güzel ama ceza egzersizi olmadıkça her gün spor şartı yok biz de. Ceza olunca kanıtlı bekliyoruz. İnşallah geçer çabucak
Ben biraz sağlık için duzenli her gün yapmaya odaklandım kendimi. Evde geçiriyorum coğu zamanımı hareketli bir yaşam iyi gelmişti birkaç haftadır. Simdi spor yapamayacak olmak üzüyor çok alışmıştım 😿 bir de spor yapmayınca kilo veremiyorum metabolizmam cok yavas tiroit sorunum var malesef. Bence insülin direncim de var ama doktor onaylı değil 😄 annem babam seker hastası. Pcos var bende bir de cok dikkatli olmam lazım seker hastası olmamak için bu çabam biraz da aslında..

Merhaba kızlar menümü paylaşayım
Sabah sade türk kahvesi 2 ceviz 1meyve

Öğlen iki hindi füme domates yeşillik iki dilim peynir 2dilim tm buğday ekmeği ile sandviç

Ara sade türk kahvesi 2hurma 15cig badem

Akşam nohut yemeği 6 kaşık bulgur pilavı

20:00 gibi 3 çatal kadar pasta
Spor
1000021540.webp

Pazartesi yüz yüze diyetisyene başlıyorum geçen sene 18kilo verdiğim diyetisyenle doğum iznindeydi bugün aradı randevu oluşturduk
Online yapamadım beni dinlemiyor anlamıyor gibi hissediyorum
Yüz yüze psikolojik açıdan da konuşup çare arıyoruz bana çok şey kattı kendisi ama tek yapamıyorum

Yarın akşam 2doz kortizon iğnesi yaptıracağım muhtemelen cumartesi sabahı sabit bile çıkabilirim ins bu sefer faydası olur

Back
X