- 28 Aralık 2023
- 6.621
- 19.826
- 168
Kaçak olsa göremezsin kiiiiiiiBurda bir kaçak gördüm sankiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçak olsa göremezsin kiiiiiiiBurda bir kaçak gördüm sankiiiiii
Geçmiş olsunSelamlar, bugun ise gitmedim izin aldim okuldan. Sabah ishalle uyandim, güvenemedim kendime. Cocuklari okula biraktiktan sonra ögleye kadar uyumusum.
Az önce has patates yedim cocuklarla iyi gelir umarim.
Bedenimi ölcemedim, spor yapacak da enerjim yok kizlar.
Aksam yazarim menümü ama kimi etiketliyoruz.
Kafa olarak haxirlanirsan tabi iyi olur ama şart değil. Hatta bu düşünce ayak bağı.Benim belim ağrıyor 2 gündürsanırım adet olacağım.. canım da çok tatlı istiyor
Eski diyet listelerimi buldum
Kafa olarak güzelce diyet moduna girip sporumu yapıp zayıflamam lazım ama tatlılar bana bakıyor kızlarduracağızzz
Burada da yağışlı. Ramazani unutmadan sanki Ramazanmis gibi davranmam lazım. Çok oruç borcum var. Ben de orucu yürüyüşten öncelikli tuttum , dışarı çıkmadım. Evde yapicam inşallahBurda hava baya yağışlı
O yüzden mi premens olduğum için mi bilmiyorumm ama hem gerginim hem modum düşük
Geldi bizim cadıNe diyeti kıaazzz seni bile yerim şu sn![]()
Güzel menü ,spor da varMenüm
Sabah 11.00
Yumurta salatasi
Mantar kavurma
Beyaz peynir
3 minik yesil zeytin
Domates salatalik
5 badem
Ara 15.00
Sade kahve
Aksam 18.00
4 yk y.mercimekli bulgur pilavi
Etli nohut yemegi (susuz)
Havuclu pancarli yogurtlu salata
Su 2 lt
Spor 23 dk youtube egzersiz
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum
11 gerçekten çok yüksek hesaplar tutmuyor.Kızlar hastaneden yeni geldim. Korkunç kalabalıktı. Allah sağlık çalışanlarına yardım etsin . Insilün direncim 11 den 3 e düşmüş. Ama yinede 2 den yüksek dedi ve 3 ay icin ilaç verdi. . D vitamini 5 den 45 e çıkmış ama yine d vitamini yazdı. Onun dışında tiroit vs normal .sadece crp yüksek . Sanırım grip olduğundan yüksek çıktı.
Aman unutma amanGeldi bizim cadıhoşgeldin
![]()
Afiyet olsun canımBoncuk2307
Ellssa P Purple58
sabah 09.30
1 orta boy muz+ 1 tk şekersiz fıstık ezmesi
öğlen 12.30
3 köfte, 1 kase salata, 2 pirinç patlağı
ara 15.20-17.00 arasında
15-20 kuruyemiş
2 kuru kayısı
1 küçük hurma
akşam 19.15
tavada 60 gr kadar hindi göğüs fileto
5-6 yk zeytinyağlı taze fasulye
salata
1 ısırık cevizli sucuk
1 yk yoğurt
20 gr keten tohumlu siyez-karabuğday ekmeği
1,5 lt su
10000 adım
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinP Purple58Boncuk2307
Ellssa
Pazartesi
Orucluydum
Sahur-su
İftar 19.30
Kremalı kabak çorba
Salata +3zeytin+5-6 küp tavuk
Turşu kavurması
10 kabuklu yer fıstığı
3 böğürtlen+ 1 çay kaşığı ev yapımı kakaolu fındık kreması
Spor. Henüz yok
(Growwithjo yapınca yazarım )
Çok haklısın canımLutfen yeme yedik zaten herseyin tadini biliyoruz yaza zayiflamamiz lazim adet olunca hurma bitter vs yiyerek tatli istegini atlatabilirsin .
Instagramda motive edici videolar izleyebilirsin birini izleyince hep o tarz videolar cikiyor zaten .Yersek fit olamayiz![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar hastaneden yeni geldim. Korkunç kalabalıktı. Allah sağlık çalışanlarına yardım etsin . Insilün direncim 11 den 3 e düşmüş. Ama yinede 2 den yüksek dedi ve 3 ay icin ilaç verdi. . D vitamini 5 den 45 e çıkmış ama yine d vitamini yazdı. Onun dışında tiroit vs normal .sadece crp yüksek . Sanırım grip olduğundan yüksek çıktı.
Hoşgeldin canımKızlar bende yarın başlıyorum diyete aranıza katılabilir miyim![]()