Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba canim nasilsin yarinki tartidan sonra bende hedef koymak isterim
Hosgeldiniz
Afiyet olsun guzel bir baslangic

Evime geldim yarın foto atıcam canım
Ben yıne tabloda yokum canım

Ama gruba dahil miyim degil miyim bilmiyorum ki hala .

Yarın sabah kilonu bildir. Baskül fotosu da at. 1 hafta hazırlıkta olursun , düzenli menü bildirimi ve salı cunartesi kilo bildirimi ile takımlara girersin.

bugün yine tatlıları gömdüm şu yeme bozukluğunu çözmem lazım bir an önce
Yeterince yedik degilmi her tatlinin tadini biliyoruz sonrasi pismanlik yarindan itibaren kendimize dur diyoruz ve artik yemiyoruz tamammi zayif seni hayal et en guzel pastada bile o lezzet yok

Yeterince yedik degilmi her tatlinin tadini biliyoruz sonrasi pismanlik yarindan itibaren kendimize dur diyoruz ve artik yemiyoruz tamammi zayif seni hayal et en guzel pastada bile o lezzet yok
hem de nasıl yedik yıllarca niye böyle oluyor anlamıyorum. sanki hiç daha önce yememişim gibi oluyor. evde varsa dibini görücem yoksa içim rahat etmiyor, aklım hep onda oluyor ☹

hem de nasıl yedik yıllarca niye böyle oluyor anlamıyorum. sanki hiç daha önce yememişim gibi oluyor. evde varsa dibini görücem yoksa içim rahat etmiyor, aklım hep onda oluyor ☹
Evde varsa ya komsuya ver yada buzluga at yememeyi ogrenmemiz lazim yoksa surekli bir kisir döngü yasiyoruz

Aferin bana çünkü kılo almamışım
Bugünkü menu
Günümün çoğu yolda gectı ama artık kendımı nasıl alıştırdıysam saat 15.45 gibi bıtırdım yemegi

Öğlen 11 cıvarı
Bıraz fazla kacırdım karbpnhodratı ama ablam geldı uğurlamaya Benı son gün diye yedım bir şeyler olsun kilo almamışım aferin bana
3parmak büyüklüğünde 2 tane börek biri peynırlı biri patatesli
Yarım haşlanmış yumurta
bolca yeşıllık
Domates
Salatalık
Çeyrek simit
Biraz peynir
Çay

Ara
Ablam ekler ve küçük tartoletlerden almış
1 ekler
1 tartolet
Çay

Akşamüstü 15.45 gıbı
Çocuklara İskender söylemiştim onlardan kalan tereyagsız ekmeklerden 3 4 lokma
4 kaşık yoğurt
3 tane soğan halkası
2 dılım domates

Bitti tükkanı kapattım

Ellssa Boncuk2307

Yarın sabah kilonu bildir. Baskül fotosu da at. 1 hafta hazırlıkta olursun , düzenli menü bildirimi ve salı cunartesi kilo bildirimi ile takımlara girersin.
Saka gibi, ama gercek bugun yeni tarti almistim calistiramadim ,sabah tekrar deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…