Aynen olabilir canimen son sen mi seçmiştin ben mi? galiba ben azmeti seçmiştim. o zaman kırmızı takıma yani sana gelecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen olabilir canimen son sen mi seçmiştin ben mi? galiba ben azmeti seçmiştim. o zaman kırmızı takıma yani sana gelecek![]()
Eğer benim takimdaysannnn cikolar kurabiyeler bu hafta rafa kalksin ablacimmm bugün yediklerimiz son olsun5 Nisan
11:30
1 simit
Küflü peynir
Sürme peynir
Bal
16:00
Bikaç çiko
2 kurabiye
1 avuç kabak çekirdeği
17:00
7 hurma, 7 zeytin, 1 incir, bir tutam üzerlik tohumu, biraz zeytinyağ
Yarım lt kefir
1 lt üzeri su
3 kupa kahve
2 kupa çay
Ellssa
Boncuk2307
Takımlara girersem takım kaptanım![]()
O iş bizde kaptanimMaviş takıma hoşgeldinizhadi bakalım bu hafta bayramda depoladığımız şeker ve yağ depolarını boşaltıyoruz hep beraber
bugünden itibaren basit şeker ve hamurişi yemek yok anlaştık mıonun yerine güzel alternatifler koyuyoruz. yürüyüş yapmayı veya egzersizi unutmuyoruz
ayyy lafı fazla uzatamayacağım kırmızı takımı yeniyoruz işte anlayın
zeyneppk
@_Zeze
Ellssa
@Azmet5255
@bluegreeneyes
ayyy harikasın sen yaaMenum
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Salata
Ara 14.00
2 kucuk mercimek koftesi
2 sarma
Sade kahve
Aksam 18.30
Etli nohut yemegi
Havuc salatasi
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum
Su 1.5 olmustur suyu arttirmam lazim
Aaa tesekkur ederim ekmek yok seker yok Apaya hazirlik yapiyorum Allahim 3 ay boyunca irade gostermeyi nasip etsin insallahayyy harikasın sen yaa![]()
Sana güveniyorumben de tam gaz artık![]()
geçmişe bakma sen. yaşandı ve bittiKizzz o tatlıları derin dondurucuya yemeyim diye atmadın mii senkeçi ayağı nedir . Tamam bugün de yemişsin ama artık bitiriyoruz kaptanım yeme işini yiyeceğin zaman yaz buraya hemen
Hahaha yukarıda yedikleriyleeee hemdedu bakalım kim yenecekkkkkk ha şöyle aferim canım
Yok cicim biz almayalim bayram da yeterince yedik eğer siz yemediyseniz size yollayalim canınız çekmiştir![]()
Son olsun tatlımEğer benim takimdaysannnn cikolar kurabiyeler bu hafta rafa kalksin ablacimmm bugün yediklerimiz son olsun![]()
Sana gelecek canımHangi takıma girecek acaba feza ablaEllssa
Şaka yapıyosun dimi kaptanımbugün akşam yemeği geçe kaldı. ama zaten geç yatıyorum. gece 02.00 yi buluyor haftasonu. o nedenle sorun yok. öğlen kısırı yiyince şişirdi. ancak acıkıyoruz.
Yesin yesin sende ye hatta kapisimŞaka yapıyosun dimi kaptanım![]()
Yok canım hiç canım çekmiyor. Hatta akşam yemek için zorladım kendimi gece yememek için. Canım çok sıkıldı çünküYesin yesin sende ye hatta kapisim![]()
Nedennn canım neden sıkıldın hayırdırYok canım hiç canım çekmiyor. Hatta akşam yemek için zorladım kendimi gece yememek için. Canım çok sıkıldı çünkü