Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirli cumalar kizlar
Dun aksam Ahmet Apanin canli yayini vardi 13 nisanda 3 aylik zayiflama grubu olusturuyor katilip katilmama arasinda kalmistim ama dunku yayin beni inanilmaz motive etti ve gruba katildim 13 nisana kadar ön hazirlik olarak ekmegi ve sekeri keserek baslayabilirsiniz dedi .
Bende bugun saglikli beslenmeye basladim insallah 14 temmuzda bitecek benimde hedefim insallah 14 temmuzda -20 kilo kiloyu gormek kahvaltimi ekmeksiz yaparak basladim ama tartilmadim yarin sizlerle beraber tartilacagim azmimiz motivemiz eksilerimiz bol olsun insallah bu yaz bizim yazimiz olsun bizi her gordugunde cok kilo almissin diyenler artik ne guzel kilo vermissin ne yaptin diye bize imrensinler insallah . Aminn

Canım ellerine sağlık benim hedef 82 olsun

Hoşbuldumm

Biz de hedefi belirtecek miyizzz

Ben 65 demek istiyorum zor ama

72 kg nisan hedefim

ben yarın sabah tartıya bakıp yazayım. eline sağlık canım

Hoşgeldin

Hedef tutmadı şekeri hak etmesek de yedik valla hemde bollll bolll
Valla canım bırakınca verdiğinin daha fazlasını alıyorsun kendimden biliyorum ne kadar nankör demi bu kilo işi. Neyse ne diyoruz çabuk gelen çabuk gider insallahhhhh yarın bismillah diyip başlıyor muyuz ben 2 gündür başladım yavaştan ama tartilmadim
Nisan hedefim 98.5 olsun canım biraz sıkalım artık

Iyi akşamlar canlarım nasılsınız ben 2 gündür diyet moduna girdim çok şükür dün menü yazmadım da bugün yazayım artık bakalım yarın kaç cikcaz tartıda kaç artı desem daha doğru olur bide yarın regl olmayı bekliyorum onun şişliği de var üzerimde havalar düzelir yürüyüşe çıkabilsem artık inşallah cok iyi olacak.

Nisan sonu hedefim 77,7 olsun bakalım..aldım kabul ettim yedi yedi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…