merhaba. hoşgeldin canım aramızaADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 68,3
HEDEF KİLONUZ:54
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: düzensiz ve sık beslenme, abur cubur tatlı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: alerji
Foto çekemedım annemde tartı yoktu en son cuma günü evde tartıldım 69.4 geldım ama foto çekmemişim
Sağol ama dalga mı gectın yoksa gerçekten mı bılemedım çünkü en son sütlaç vardı
Bu hafta mola mı verıldı ben devam ediyorum ama.
Tamam etıketlemem kısmı etıketlıcem peki?
Diyeti ufaktan toparladım ben .Ama dizlerim ağrıyor . Sağda bağ zedelenmesi ve ödem vardı da yürüyüşe çıktım sol dizim de ağrıyordu nolduysaKızlar nasılsınız? Her şey yolundadır inş. Ben kendimi fazla saldım. İyi de hissetmiyorum. Yeniden başlamam lazim ipin ucunu yakalayip. Sizde durumlar nasil
ben de çok şükür Ramazanda kilo almadım. hatta 1,5 kilo verdim. sonlara doğru 1 kilosunu geri aldım ama Ramazan sonunda sabit gibiydim. akşamları tatlı yesem de gün içinde 10.000-14.000 arası yürüyüş yaptım hep. o nedenle sorun olmadı.Kızlar nasılsınız? Her şey yolundadır inş. Ben kendimi fazla saldım. İyi de hissetmiyorum. Yeniden başlamam lazim ipin ucunu yakalayip. Sizde durumlar nasil
hoşgeldin Büşracımİyi geceler, benimde buralara temelli dönme vaktim geldi... Yıllar önce burda çok güzel kilolar vermiştik. İnşallah yine başarabilirim. Tekrar 90ları görmek biraz kötü hissettirdi. Ama inanıyorum tekrar yapabilirim...
Hoşbuldumm. Cumartesi tartı resmi ile başlayacağız inşallahhoşgeldin Büşracım
kilo cetvelini de güncelle istersen. motive ediyorKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) eski nickim Aijoo
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:159
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: psikolojik yeme bozukluğu
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:
Pco, depresyon (ilaç kullanıyorum)
Ah, hazır değilimkilo cetvelini de güncelle istersen. motive ediyor
hep beraber birbirimizi motive ederiz. oruçtan sonra bayramda herkes tatlıları, börekleri, sarmaları kaçırdı. cumartesi hepimiz için yeni bir başlangıç olur. yaparız tatlımHoşbuldumm. Cumartesi tartı resmi ile başlayacağız inşallah
cumartesi kilo bildirimi yapıp, hergün düzenli olarak menü ve spor paylaşınca ve kendine özel tarifler hazırlayınca motive olursun. yeterki yapıcam deAh, hazır değilim90lara çıkacağımı hiç düşünmüyordum yaa
evet yeni tartı fotosu atacağız canım. yeniden takımlar kurulacak. ben de kilomu merak ediyorum. ama cumartesi sabahına kadar bakmayacağım.Cumartesi günü yeni tartı fotolarını mi atacagiz nasıl olacak. Aldım herhalde ben ya. Pantolonlar sıkmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?