Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cok geçmiş olsun canim bende öyleydim değişik bir hastalık grip desen değilim ama kafamı kaldıramıyordum da bugün daha iyiyim sende çabuk toparlarsin inşallah
Teşekkür ederim canım. İnşallah kolaylıkla atlatırız malum bayram üstü. Dün bugün baya dinlendim. Daha iyi gibiyim çok şükür.
Geçmiş olsun canım

cumartesi canım

Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.
Zaten cumartesi sonrası bayram arası olur.
Teşekkür ederim kaptanım

İstersen
Cumartesiden Cumartesiye bayram tatili.
O yüzden Salı tartısı yok.
Bu Cumartesi tartı veririz.
Takım kurulmaz.
Diğer Cumartesi tekrar tartılıp başlarız
Bu çok iyi oldu kaptanım. Yoğun olurum giremem diye İzin almayı düşünüyordum. Böyle olunca gerek kalmadı.

27 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Kahvaltı ettik. Melemen, fırında patates, beyaz peynir, iki çatal ev yapımı fındık ezmesi, birkaç çatal labne, biraz ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı, yarım ince dilim organik ekmek.

Su: iki litre olur
Spor: Hastayım yürüyüşe çıkamadım.

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

27 mart perşembe menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 tk helva, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 8 kaşık kıymalı karnabahar brokoli yemeği, 2 küçük dilim pide salata, 1 bardak kefir
Ara
1 tane çikolatalı gofret, 1 fincan zencefil çayı
2.5 litre su, 16.000adım
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Ellssa
Boncuk2307 FitFiliz

Dün ve bugün ketodan biraz düşük karbonhidrata kaydım. Bayram dönüşü keton test çubuğu alıp ölçüm yapmayı planlıyorum. Turp, soğan , ve fazla kuru yemiş yiyerek ketoda değil miyim yoksa bunu merak ediyorum

Perşembe

13:

zeytinyağlı bakla+2 yk yoğurt
1 yumurta
1 peynir dolgulu turşu biber

15
Kahve+1 minik kare Bitter çikolata

19
Tavuk but, tursu
Salata, lahana turşusu
10 kabuklu fıstık
Antep fıstığı
Çekirdek

Spor 2500 adım

Selamlar

Dünün menüsü:

Öğlen : 1 bardak kefir, az peynir zeytin
Akşam : 1 kase çorba, 1 dilim börek, salata, 1 kaşık patlıcan yemeği, 1 kaşık pilav, 1 kaşık mantı, yarım avuç çekirdek

Su:2 litre
Yürüyüş: 5300 adım

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Eklentiler

• IMG_2943.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 4
Çarşamba menüm
İftar
Kuru fasulye 1 tabak. 2 yk pirinç pilavı. 3 yk yoğurt . 1 salatalık turşusu
3 hurma
Yeşil çay 2 bardak
Su 2.5 litre
Perşembe menüm
İftar
Yoğurt çorbası.Izgara balık . Salata
3 hurma
yeşil çay 1 bardak
Su 3 litre
Spor
Ellssa Boncuk2307

Umarım iyisindir. Az ve karbonhidrat olmuş . Bugün biraz protein sebze ile yarınki tartıya hazirlanalim
Herkese günaydın hanımlar. Kaldı son 3 diye kendimi bir şekilde teselli ediyorum.
Artık Son 1, 5 Allah tekrarını nasip etsin
Afiyet olsun güzel
Etli ekmek hem de Sivas neyse ki yürüyüş var. Bu gubun Sivas alt yapısı sağlamdır
Afiyet olsun ,bayrama iyiles d vitamini tavuk suyu mavuk suyu için iyilesin bayramda kimseyi hasta görmek istemiyorum
Ba ba ba ba sofrada kaç çeşit karbonhidrat var işte bu yüzden diyet yapmazsak kilo alan bir milletiz. yine de birer kaşıkla durmussun tebrik ederim. Bugün biraz daha et sebze ağırlıklı ye ki yarına ödem olmasın. Afiyet olsun benim de cesiti lazım değil can çekmesin 2 çeşit böbreğe zaafım var. Bayramda yerim belki
Sen kendi vücudunu tanıyorsun. Spordan önce ne gerek vardı diyecektim ama böyle rahat ediyorsan devam et. Çünkü öğlen de akşam da az yemişsin. İkindi iştah kontrolünu saglayinca akşam da az yiyebilmissin

Hadi kızlar yarına hazirlaniyoruzzzzz

Yürüyün, uçun kaçın yeşil çay için ne yaparsanız yapın cunkum yarın eksi çıkmamız lazım

Bu Ramazan diyet anlamında iyi geçti, ibadet olarak iyi sayılır çok daha iyi olabilirdi. Manevi ödevlerin olduğu bir gruba katılmıştım o iyi geldi .

Bu Ramazan benim için tatlı bir anı olarak kalacak

Hadi son 1.5 günde Ramazan'ı güzel ugurlayalim. Tesbihlerle, dualarla. Birbirimiz için de dua edelim. Yarın Arife günü okuyabilen 1000 ihlas okuyamayanlar Esmaul Hüsna dan tesbih çekebilir

12 den sonra akşama kadar birşey yemiyorum çok acıkıyorum spora enerjim kalmıyor . 6 saatlik açlıkla spor yapamıyorum. Fıstık ezmesi hem protein sağlıyor gem spora başlayacak gücümü artırıyor . Dediğin gibi de akşamı az yediriyor . Ondan tercih ediyorum
Artık eve erken geliyorum ya spor programımı bu şekilde kurdum

Herkesler bayram hazırlığında sanırım
Bende bugün temizlik yaptım yoruldum baya

Bugünkü menum

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

İftar
1 kase şehriye çorbası
Ekmeksiz ev yapımı iskender
Salata ve yoğurt

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz kaptisim nereye kayboldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…