Kaptanım bayram arası derken menü yazacak miyizGeçmiş olsun canım
cumartesi canım
Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.
Zaten cumartesi sonrası bayram arası olur.
İstersenKaptanım bayram arası derken menü yazacak miyiz
Guzel fikir kaptanım biraz mola veririzİstersen
Cumartesiden Cumartesiye bayram tatili.
O yüzden Salı tartısı yok.
Bu Cumartesi tartı veririz.
Takım kurulmaz.
Diğer Cumartesi tekrar tartılıp başlarız
Teşekkür ederim canım. İnşallah kolaylıkla atlatırızCok geçmiş olsun canim bende öyleydim değişik bir hastalık grip desen değilim ama kafamı kaldıramıyordum da bugün daha iyiyim sende çabuk toparlarsin inşallah
Teşekkür ederim kaptanımGeçmiş olsun canım
cumartesi canım
Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.
Zaten cumartesi sonrası bayram arası olur.
Bu çok iyi oldu kaptanım. Yoğun olurum giremem diye İzin almayı düşünüyordum. Böyle olunca gerek kalmadı.İstersen
Cumartesiden Cumartesiye bayram tatili.
O yüzden Salı tartısı yok.
Bu Cumartesi tartı veririz.
Takım kurulmaz.
Diğer Cumartesi tekrar tartılıp başlarız
Hepimize iyi gelirGuzel fikir kaptanım biraz mola veririz
Herkes yoğun olacaktır muhtemelen canım.Bu çok iyi oldu kaptanım. Yoğun olurum giremem diye İzin almayı düşünüyordum. Böyle olunca gerek kalmadı.
Umarım iyisindir. Az ve karbonhidrat olmuş . Bugün biraz protein sebze ile yarınki tartıya hazirlanalimHayırlı geceler sahurlar kızlardün regl oldum ve inanılmaz sancılı geçti bugün biraz olsun daha iyiyim.
Kahvaltım
11.00 Bir simit ve ayran
Akşam iftar saati bir kase şehriye çorbası tadımlık küçük bir parça ramazan pidesi sonrası çay 1,5 lt kadar su
Artık Son 1, 5Herkese günaydın hanımlar. Kaldı son 3 diye kendimi bir şekilde teselli ediyorum.
Afiyet olsun güzel25 Mart Salı menüsü
Sahur yok
İftar
Mantarlı 3 yumurta (yumurtalar küçüktü), 1 dilim süzme peynir, 2 dilim beyaz peynir, domates salatalık, biber, 13 zeytin, 1 kepekli yuvarlak lavaş, şekersiz çay.
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
Etli ekmek hem de Sivas neyse ki yürüyüş var. Bu gubun Sivas alt yapısı sağlamdırİyi akşamlar kızlar, hayırlı kandiller
Bugün yediklerim:
Öğlen : 1 bardak kefir,
Akşam : 1 kase çorba, 1.5 Sivas etli ekmek, salata, 2 bisküvi (tutku)
Su : 1,5 litre
Yürüyüş : 11 bin adım
Afiyet olsun ,bayrama iyiles27 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Kahvaltı ettik. Melemen, fırında patates, beyaz peynir, iki çatal ev yapımı fındık ezmesi, birkaç çatal labne, biraz ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı, yarım ince dilim organik ekmek.
Su: iki litre olur
Spor: Hastayım yürüyüşe çıkamadım.
Ba ba ba ba sofrada kaç çeşit karbonhidrat varSelamlar
Dünün menüsü:
Öğlen : 1 bardak kefir, az peynir zeytin
Akşam : 1 kase çorba, 1 dilim börek, salata, 1 kaşık patlıcan yemeği, 1 kaşık pilav, 1 kaşık mantı, yarım avuç çekirdek
Su:2 litre
Yürüyüş: 5300 adım
Sen kendi vücudunu tanıyorsun. Spordan önce ne gerek vardı diyecektim ama böyle rahat ediyorsan devam etPerşembe menüm
Sabah yok
Öğle 12.30
1 kase domates çorbası
1 p belen tava
Ara:17.30
2 ince wasa üzerine fıstık ezmesi
(Bunu spor öncesi enerji için alıyorum iyi de oluyor)
Akşam 20
1 p et sote
2 yk kadar bulgur pilavı
Cicekbocekkaktus
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3567595
12 den sonra akşama kadar birşey yemiyorum çok acıkıyorum spora enerjim kalmıyor . 6 saatlik açlıkla spor yapamıyorum. Fıstık ezmesi hem protein sağlıyor gem spora başlayacak gücümü artırıyor . Dediğin gibi de akşamı az yediriyor . Ondan tercih ediyorumUmarım iyisindir. Az ve karbonhidrat olmuş . Bugün biraz protein sebze ile yarınki tartıya hazirlanalim
Artık Son 1, 5Allah tekrarını nasip etsin
Afiyet olsun güzel
Etli ekmek hem de Sivas neyse ki yürüyüş var. Bu gubun Sivas alt yapısı sağlamdır
Afiyet olsun ,bayrama iyilesd vitamini tavuk suyu mavuk suyu için iyilesin bayramda kimseyi hasta görmek istemiyorum
Ba ba ba ba sofrada kaç çeşit karbonhidrat varişte bu yüzden diyet yapmazsak kilo alan bir milletiz. yine de birer kaşıkla durmussun tebrik ederim. Bugün biraz daha et sebze ağırlıklı ye ki yarına ödem olmasın. Afiyet olsun benim de cesiti lazım değil can çekmesin 2 çeşit böbreğe zaafım var. Bayramda yerim belki
Sen kendi vücudunu tanıyorsun. Spordan önce ne gerek vardı diyecektim ama böyle rahat ediyorsan devam et. Çünkü öğlen de akşam da az yemişsin. İkindi iştah kontrolünu saglayinca akşam da az yiyebilmissin
Hadi kızlar yarına hazirlaniyoruzzzzz
Yürüyün, uçun kaçın yeşil çay için ne yaparsanız yapın cunkum yarın eksi çıkmamız lazım
Bu Ramazan diyet anlamında iyi geçti, ibadet olarak iyi sayılır çok daha iyi olabilirdi. Manevi ödevlerin olduğu bir gruba katılmıştım o iyi geldi .
Bu Ramazan benim için tatlı bir anı olarak kalacak
Hadi son 1.5 günde Ramazan'ı güzel ugurlayalim. Tesbihlerle, dualarla. Birbirimiz için de dua edelim. Yarın Arife günü okuyabilen 1000 ihlas okuyamayanlar Esmaul Hüsna dan tesbih çekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?