Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

SEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ :KK200:

Bu haftanın kazanan takımı KIRMIZI TAKIM oluyooorrr:KK37: KIRMIZI takım kaptanım FitFiliz FitFiliz Seni ve takımını tebrik ediyorum. :KK19: Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi yarıştınız.

Bayramdan sonraki Cumartesi hepinizi bekliyorum :KK200:

Öpüyorum sizii :KK60:

Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar :KK200:

Masterfit 152.Etap

KIRMIZI TAKIM22.03.202529.03.2025FarkOran
FitFiliz FitFiliz Kırmızı Takım Kaptanı79.2079.50-0,3-0,379
ORAN
Ellssa Ellssa 70.40700,40,568
@Purple58101.20100.40,80,790
bluegreeneyes bluegreeneyes 61.35
Beth18 Beth18 69.70
@Nazlimuuu83.80
@Thinkerwoman66.8066,8000
@Azmet525565.4565,60-0,15-0,229
0,750
MAVİ TAKIM
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı-74.5074,20,30,403
ORAN
arke arke 80.181,4-1,3-1,623
@gibibiseydi90.9090,450,450,495
@Jou69,7
@belmayne71.90710,91,252
@bnnu64.1064,9-0,8-1,248
sibel_84 sibel_84 76.7576.7500
-0.721
HAZIRLIK
60kiloyum 60kiloyum 81.3082,1-0,8-0,984
@3R1Z67.20
@Sem202485.35
@Paranoya_661672.40
@Lotus123499,8
Oo kaptanım bayram hediyesi diyosun 🙏🩷 tebrik ederim kilo veren herkesii
Ellssa Ellssa kaptanım ben dün foto çektim sonra buraya attım sanıyordum atmadan telefonu bırakmışım elimden şimdi listeyi görünce etiket mi yapmadım acaba dedim mesajları kontrol ettim hiç bildirim yapmamışım özür dilerim 🤍🤍 mart hedefini tutturunca sevindirik olup leylaya bağladım sanırım
Şimdi atayım geçti ama olsun
Geçen hafta 61.35
Bu hafta 60.95
Fark -400 💃💃💃
Mart hedefi 🎯🎯
Mthn83 Mthn83

Eki Görüntüle 3568667
Süpersin canım.
Hoşbuldum canım hayırlı bayramlar🥰
Bir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canim

Ellssa Ellssa kaptanım ben dün foto çektim sonra buraya attım sanıyordum atmadan telefonu bırakmışım elimden şimdi listeyi görünce etiket mi yapmadım acaba dedim mesajları kontrol ettim hiç bildirim yapmamışım özür dilerim 🤍🤍 mart hedefini tutturunca sevindirik olup leylaya bağladım sanırım
Şimdi atayım geçti ama olsun
Geçen hafta 61.35
Bu hafta 60.95
Fark -400 💃💃💃
Mart hedefi 🎯🎯
Mthn83 Mthn83

Eki Görüntüle 3568667
Oo 60 ı görmüşsün. O zaman 50 li rakamlar sırada
Çok tebrik ediyorum canım ♥️

Masterfitin fit hatunları günaydın 😍
Mutlu bayramlar ♥️
Hep aklimdasiniz ama PC başına geçip bı duzenleme yapamadığım için gelemiyorum 🫣
Arada gelip bakıyorum özledim sizleri ♥️
75-76 bandında devam. Kilodan yana sorunum olmadigina spor ile kendimi toplamam gerektigine karar verdim. Etlerim limbir limbir 🤪🫣
Havaların guzellesmesiyle umarım bende kendime bakmaya başlayacağım 🤲🙄
Hepinizi seviyorum mutlu bayramlar ♥️

Hayirli geceler hanimlar nasilsiniz gezegenfeza gezegenfeza ablacim nasilsin apaya devam ediyormusun nisan ayinda tekrar baslayacaklarmis sen faydasini goruyormusun
Hamdolsun tatlım iyiyim, apayrı yaşam beslenme sistemi muhteşem bişey, ona şüphem yok, faydasını da gördüm elbet, tekrar eski halime döndüysem tamamen benim pis boğazlığımdan 😔
Bu sene gruplara katılmayı düşünmüyorum, şiddetli kabızlık yaşıyorum😔, benim için çok tehlikeli bir durum😔
Yeni bir grup oluşturuyorlar, sadece kilo vermek isteyenler için, 3 ay sürecek, fiyatı 4.500 tl
Katılmak istersen düşünebilirsin

Sen nasılsın?

Oo kaptanım bayram hediyesi diyosun 🙏🩷 tebrik ederim kilo veren herkesii

Süpersin canım.

Bir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canim
Teşekkür ederim kaptanım🤍🤍
Hayırlı bayramlar kızlar 💐✨🩷 inşallah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu nice bayramlara
Hayırlı bayramlar🍭🍭
63-64 arasındayim tabi bugün yediklerimden sonra kaç olurum bilmiyorum 😅

Güzel fikir ama zaman bulabilir miyim bilmiyorum

Hoşbuldum teşekkür ederim
6.takım kaptaniydim takımlar kapanınca burda devam ettik 😊
Zaman bulabilirsen bekliyoruz mutlaka🌼
Oo 60 ı görmüşsün. O zaman 50 li rakamlar sırada
Çok tebrik ediyorum canım ♥️
Teşekkür ederim kaptanım🤍🤍🤍
Mutlu bayramlar ♥️
Hep aklimdasiniz ama PC başına geçip bı duzenleme yapamadığım için gelemiyorum 🫣
75-76 bandında devam. Kilodan yana sorunum olmadigina spor ile kendimi toplamam gerektigine karar verdim. Etlerim limbir limbir 🤪🫣
Hayırlı bayramlar🍭🍭🍭
Günaydın herkese hanımlar...
Günaydinlar 🌼🌼
Selam kızlar
Hayırlı bayramlar 🥰🥰🥰
40 sayfa geçmiş var, ara ara okumaya geleceğim
Kilom düne kadar sabitti
Dün haliyle saçma sapan yendi
İnşallah toparlarım 🤲🏼
Hayırlı bayramlar abla 🌼🤍

Mutlu bayramlar ♥️
Çok sevindim senin adına 🤗
Nisan ayı muhteşem olsun o zaman ♥️

pazar günü
Sabah
1 tavada yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek simit
Roka
1 Kk peynir
2 zeytin
2 sucuk
Salatalık domates

Akşam
1 kase ezogelin corba
4 yemek kaşığı pırasa yemeğı
1 tavuk but
1 kaşık pilav
Salata

1 tane baklava+çay

FitFiliz FitFiliz Ellssa Ellssa
Bayram yohhh mu hiç mi yohh o_O ben neler yedim neler:KK45:

Selam kızlar nasılsıniz ben bayram sonuna kadar hazirliktaydim yine aynı şekilde kaliyim. Diyet tartı vs düşünecek durumda değilim. Ailevi sorunlarımız var. Daha doğrusu eşimin kendi ailesi (kız kardesleri) ile sorunları var. Korkunç insanlar bir insan kendi evladına,kardesine zulmedermi, ediyormuş. Benimle ilgili olmasada ileri düzey ansiyete ve panik atağım olduğu için çok yıprandım. Huzursuzluktan tartışmalardan hiç hoşlanmıyorum. Benim ailemde böyle şeyler yok. 2 yıldır ilk defa çok şiddetli bir atak geçirdim. Kısmı felç geçirdim sağ kolum ,suratımın sağ tarafı daha yeni yeni geçti. Bayram ertesine toparlanmiş olurum. Öpüyorum hepinizi @Boncuk2307 @LenaG
Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz😔

Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz😔
Gönül ister ki hiç öyle şeyler yaşanmasın ama bazen akacak kan damarda durmaz. Dananın kuyruğu gerekirse inceldiği yerden kopmalı, belki öylesi daha iyi olur.

Neler yedin bakalım :KK53:
Liste yaptım hepsinin yanına tik attım :KK53:klasik bayram diyelim. Evime dönüyorum yarın da çocuklarla dışarıda bir kahvaltı yaparız , sarma saricam biraz sarma yerim, bir gün de et döner yeriz pideli 🙈 sonra inşallah Karatay ve Yulaf kasesi tarzından beslenme sonra da keto 🙌 bu aradan sonra Kurban a kadar bir keto yapsam ne iyi🥳😍

1000014063.webp

1000014061.webp

Eklentiler

• 1000014059.webp
    1000014059.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 4
Mutlu bayramlar ♥️
canım biz de özledik seni :KK60:

Back
X