- 1 Eylül 2021
- 4.942
- 18.719
- 158
Çok geçmiş olsun onemsiz bir seydir diye tahmin ediyorum, sanirim cocuklarimiz yasitŞüphelinen şey çarpmaya bağlı değil kist gibi birşey dediler. Çok şükür kusma vs olmadı. Teşekkür ederim canım ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun onemsiz bir seydir diye tahmin ediyorum, sanirim cocuklarimiz yasitŞüphelinen şey çarpmaya bağlı değil kist gibi birşey dediler. Çok şükür kusma vs olmadı. Teşekkür ederim canım ☺
Çok teşekkür ederim İnşallah önemsiz bir şeydir oğlum 2022 Aralık doğumlu takvimden yaşıt gözüküyorÇok geçmiş olsun onemsiz bir seydir diye tahmin ediyorum, sanirim cocuklarimiz yasit
Aralik bebeleri tam bir yuruyen belaÇok teşekkür ederim İnşallah önemsiz bir şeydir oğlum 2022 Aralık doğumlu takvimden yaşıt gözüküyor![]()
Aralik bebeleri tam bir yuruyen belabenimki de oyle sabah bes Bucuktan beri kendini 10 defa yerlere atti
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur. Kusma baygınlık oldu mu? E nabızdan emar sonucu öğrenilebilir diye biliyorum amaİyi akşamlar hanımlar
Sahurda çeyrek pideye tost
Iftarda bir tabak pırasa yemeği tarhana çorbası bir iki kaşıkta mantar sote yedim
Su miktarını 1 litre şu anlık
Adım miktarı 12k
Bugün oğlum düştü Kafasını yardı O yüzden hastanedeydik bayağı koşturmalı geçti, Emar falan çekindik bayramdan sonraya kaldı İnşallah bir şey çıkmaz
Chocolita
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur. Kusma baygınlık oldu mu? E nabızdan emar sonucu öğrenilebilir diye biliyorum ama