• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar uzun zaman oldu gelemeyeli.🙋🏻‍♀️
Yogun bir dönem oldu babam amelyat oldu hamdolsun duzelmeye başladı bazı seyler çok şükür yerli yerine oturdu ❤️
kendime zaman ayırmayı özledim 🥹
Burda beraber motive olmayı özledim🥹
Aranıza tekrar katılabilir miyim?

sevgili kaptanlarım
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Katılabiirsin tabiki canım :KK200: :KK200:

Sağlıksız şeyler canımız cektiğinde onun yerine sağlıklı alternatifler böyleymiş kizlar

Eklentiler

• 1000176536.webp
    1000176536.webp
    22 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar, nasılsınız?
tam kışı atlattık derken hasta oldum. Yatıyorum sürekli, kafamı kaldıramıyorum. İnşallah kolay atlatırım.

26 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: bir tabak et döner, iki el kadar lavaş, mevsim salata, 2 yumurta, biraz beyaz peynir
Çayın yanında çiğ fındık

Su: 1,5 litre
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Sorma burdan gittigimden beri 9 kilo almişim kendimize haksizlik ediyoruz aslinda anlik mutluluklara aldaniyoruz cuma tarti fotosu atip baslayalim insallah
ben bilmiyorum kac aldım 🙈🙈insa canım tartı gunleri cumartesi degil miydi degismis mi
Katılabiirsin tabiki canım :KK200: :KK200:
sagol kaptanım ❤️
tartı günü cumartesi mi cuma mi

Iyi akşamlar canlar bayram öncesi sanırım yine ikili rakamları göremeyeceğim malesef bugün tartildim yok gitmiyor neyse sağlık olsun gider elbet napalim

Menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

İftar
1 kase ezogelin çorbası
Dünden kalan ızgara tavuk
Brokoli salatası

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

Canımlar cumartesi günü şehir dışına gidiyorum da ben, listeleri yapamam gibi gözüküyor. Listeyi cumartesi ve salı günü için yapabilecek biri var mı ?

tam kışı atlattık derken hasta oldum. Yatıyorum sürekli, kafamı kaldıramıyorum. İnşallah kolay atlatırım.

26 Mart Çarşamba
İftar: bir tabak et döner, iki el kadar lavaş, mevsim salata, 2 yumurta, biraz beyaz peynir
Çayın yanında çiğ fındık

Cok geçmiş olsun canim bende öyleydim değişik bir hastalık grip desen değilim ama kafamı kaldıramıyordum da bugün daha iyiyim sende çabuk toparlarsin inşallah

Iyi akşamlar canlar bayram öncesi sanırım yine ikili rakamları göremeyeceğim malesef bugün tartildim yok gitmiyor neyse sağlık olsun gider elbet napalim

Menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

İftar
1 kase ezogelin çorbası
Dünden kalan ızgara tavuk
Brokoli salatası

Su 2.5 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
Bayramda biraz rahat davranıp su 9 gün geçince tekrar başlarız. Yolumuz uzun . Eninde sonunda göreceğiz inşallah hedef kilolari

26 Mart Çarşamba
Çayın yanında çiğ fındık

Geçmiş olsun canım
ben bilmiyorum kac aldım 🙈🙈insa canım tartı gunleri cumartesi degil miydi degismis mi

sagol kaptanım ❤️
tartı günü cumartesi mi cuma mi
cumartesi canım
Canımlar cumartesi günü şehir dışına gidiyorum da ben, listeleri yapamam gibi gözüküyor. Listeyi cumartesi ve salı günü için yapabilecek biri var mı ?
Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.
Zaten cumartesi sonrası bayram arası olur.

Back
X