• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Chocolita Chocolita
Sahur yok
İftar 1 tabak makarna 1 kase yoğurt 1 tabak salata
1,5 lt su
2 çay
1 kahve
IMG_9686.webp

İyi akşamlar hanımlar
Sahurda çeyrek pideye tost
Iftarda bir tabak pırasa yemeği tarhana çorbası bir iki kaşıkta mantar sote yedim

Su miktarını 1 litre şu anlık
Adım miktarı 12k
Bugün oğlum düştü Kafasını yardı O yüzden hastanedeydik bayağı koşturmalı geçti, Emar falan çekindik bayramdan sonraya kaldı İnşallah bir şey çıkmaz🥺🙁
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000028130.webp
    1000028130.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 8
İyi geceler, perşembe günü menüm
Sahur; peynir, 5/6 zeytin, 1 dilim ekmek, domates

İftar; 1 orta boy kumpir ev yapımı biraz karnabahar

Su 1,5 litre

Cuma günü menüm

Sahur yok

İftar ; mantı, 1-2 parça pide üzerine tereyağ, salata

Çay yanında biraz tatlı

İstanbul ‘a geldim bizim orada ramazan pidesi yok özlemişim yedim pişman değilim 😁

Bugün hep havalimanlarında yürüdüm ama yeterli değil yarın telafi ederim. Chocolita Chocolita

İyi akşamlar hanımlar
Sahurda çeyrek pideye tost
Iftarda bir tabak pırasa yemeği tarhana çorbası bir iki kaşıkta mantar sote yedim

Su miktarını 1 litre şu anlık
Adım miktarı 12k
Bugün oğlum düştü Kafasını yardı O yüzden hastanedeydik bayağı koşturmalı geçti, Emar falan çekindik bayramdan sonraya kaldı İnşallah bir şey çıkmaz🥺🙁
Chocolita Chocolita
Çok geçmiş olsun, koyamam ya inşallah ciddi bir şeyi yoktur.

Persembe menum
2 yumurta peynir zeytin domates 2d ekmek 1b kahve

Aksam
3k bulgur pilavi 2k kuru fasulye 1 kase cacik
2lt su

Cuma menum
1 tost domates 1b kahve

Aksam
2 adet lahmacun salata ayran
2lt su
Haftalik adimlarim

Eklentiler

• 1000014829.webp
    1000014829.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 6
Çok teşekkür ederim. Tomografi çekildi orda bir şeyden şüphelenildi ondan emar istendi emar sonucu çıktı ama bayram tatiline girdiler için içimi yiyor. 🥺
Kusma, göz bebeklerinde kayma gibi şeyler olmadıysa bir sorun yoktur inşallah. Emar sonucunu buradan sabah sorun doktor olanlar cevaplayabilir, yada online ücretsiz soru cevaplayan doktor sitesi vardı, tabi kaç günde cevaplıyorlar bilmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20250329-034233.webp
    Screenshot_20250329-034233.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 6
Çok teşekkür ederim. Tomografi çekildi orda bir şeyden şüphelenildi ondan emar istendi emar sonucu çıktı ama bayram tatiline girdiler için içimi yiyor. 🥺
Günaydın geçmiş olsun e nabız girin sag üstten kizinizin profiline geçiş yapın radyoloji girin görüntülerin altinda raporlar var orayı tıklayıp raporu okuyabilirsiniz sonuç tanida birşeyler yaziyordur acillerdeki doktorda yorumlayabilir
Stres yapmayın ins önemli bir şey yoktur

Günaydın geçmiş olsun e nabız girin sag üstten kizinizin profiline geçiş yapın radyoloji girin görüntülerin altinda raporlar var orayı tıklayıp raporu okuyabilirsiniz sonuç tanida birşeyler yaziyordur acillerdeki doktorda yorumlayabilir
Stres yapmayın ins önemli bir şey yoktur

Günaydin teşekkür ederim 🤲 emarın raporu yok malesef sadece görüntüsü var 🙁 inşallah bir şey yoktur. Dua ediyorum bende

Kusma, göz bebeklerinde kayma gibi şeyler olmadıysa bir sorun yoktur inşallah. Emar sonucunu buradan sabah sorun doktor olanlar cevaplayabilir, yada online ücretsiz soru cevaplayan doktor sitesi vardı, tabi kaç günde cevaplıyorlar bilmiyorum.

Şüphelinen şey çarpmaya bağlı değil kist gibi birşey dediler. Çok şükür kusma vs olmadı. Teşekkür ederim canım ☺

Şüphelinen şey çarpmaya bağlı değil kist gibi birşey dediler. Çok şükür kusma vs olmadı. Teşekkür ederim canım ☺
Benim kizimdan rutin erken ergenlik için emar istendi emarda kist görüldü fln yazıyordu bende sizin gibi kahroldum geçen haftalarda burdada yazdım sonuç doğuştan olan bir kistmis senede bir defa emar ile takip edilecekmis korkmayın belki sizinkide öyle bir şey olabilir

Benim kizimdan rutin erken ergenlik için emar istendi emarda kist görüldü fln yazıyordu bende sizin gibi kahroldum geçen haftalarda burdada yazdım sonuç doğuştan olan bir kistmis senede bir defa emar ile takip edilecekmis korkmayın belki sizinkide öyle bir şey olabilir

Okumuştum tekrar geçmiş olsun size de. Başka bir doktor kist dedi emar çekildiğimiz hastanede yapısal olabilir dedi ama genede sabit bişey duymayınca insan üzülüyor.

Back
X