Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun, koyamam ya inşallah ciddi bir şeyi yoktur.İyi akşamlar hanımlar
Sahurda çeyrek pideye tost
Iftarda bir tabak pırasa yemeği tarhana çorbası bir iki kaşıkta mantar sote yedim
Su miktarını 1 litre şu anlık
Adım miktarı 12k
Bugün oğlum düştü Kafasını yardı O yüzden hastanedeydik bayağı koşturmalı geçti, Emar falan çekindik bayramdan sonraya kaldı İnşallah bir şey çıkmaz
Chocolita
Çok geçmiş olsun, koyamam ya inşallah ciddi bir şeyi yoktur.
Persembe menum
Kusma, göz bebeklerinde kayma gibi şeyler olmadıysa bir sorun yoktur inşallah. Emar sonucunu buradan sabah sorun doktor olanlar cevaplayabilir, yada online ücretsiz soru cevaplayan doktor sitesi vardı, tabi kaç günde cevaplıyorlar bilmiyorum.Çok teşekkür ederim. Tomografi çekildi orda bir şeyden şüphelenildi ondan emar istendi emar sonucu çıktı ama bayram tatiline girdiler için içimi yiyor.![]()
Canım dün yaptım da atmayı unutmuşum 3 gün peşpeşe yürüdüm menümü de paylasayimBu haftaki tartı ceza egzersizim bitti. E Esmusum 1 kaldı.
Hiç başlamayanlarespressoc
labellevie
TheDandelion Cumartesiye kadar bekliyorum kızlar. Önümüz bayram şu 2 gün hareketli geçer adımları gönderelim
Günaydın geçmiş olsun e nabız girin sag üstten kizinizin profiline geçiş yapın radyoloji girin görüntülerin altinda raporlar var orayı tıklayıp raporu okuyabilirsiniz sonuç tanida birşeyler yaziyordur acillerdeki doktorda yorumlayabilirÇok teşekkür ederim. Tomografi çekildi orda bir şeyden şüphelenildi ondan emar istendi emar sonucu çıktı ama bayram tatiline girdiler için içimi yiyor.![]()
Günaydın geçmiş olsun e nabız girin sag üstten kizinizin profiline geçiş yapın radyoloji girin görüntülerin altinda raporlar var orayı tıklayıp raporu okuyabilirsiniz sonuç tanida birşeyler yaziyordur acillerdeki doktorda yorumlayabilir
Stres yapmayın ins önemli bir şey yoktur
Kusma, göz bebeklerinde kayma gibi şeyler olmadıysa bir sorun yoktur inşallah. Emar sonucunu buradan sabah sorun doktor olanlar cevaplayabilir, yada online ücretsiz soru cevaplayan doktor sitesi vardı, tabi kaç günde cevaplıyorlar bilmiyorum.
Mr raporu çıkmadan Dr bakmıyor zatenGünaydin teşekkür ederimemarın raporu yok malesef sadece görüntüsü var
inşallah bir şey yoktur. Dua ediyorum bende
Mr raporu çıkmadan Dr bakmıyor zaten
Msj geliyor telefonunuza mr raporu çıkmıştır diye Allah şifa versin
Benim kizimdan rutin erken ergenlik için emar istendi emarda kist görüldü fln yazıyordu bende sizin gibi kahroldum geçen haftalarda burdada yazdım sonuç doğuştan olan bir kistmis senede bir defa emar ile takip edilecekmis korkmayın belki sizinkide öyle bir şey olabilirŞüphelinen şey çarpmaya bağlı değil kist gibi birşey dediler. Çok şükür kusma vs olmadı. Teşekkür ederim canım ☺
Benim kizimdan rutin erken ergenlik için emar istendi emarda kist görüldü fln yazıyordu bende sizin gibi kahroldum geçen haftalarda burdada yazdım sonuç doğuştan olan bir kistmis senede bir defa emar ile takip edilecekmis korkmayın belki sizinkide öyle bir şey olabilir