tam olarak kaç kilosun canım?Ben mi
Hedeften kaynakli uzaklasmadim iş hayatına girince buraya vakit ayiramadim
Şimdi hedeften birAz uzaklaştım 5 li rakamlari bile göremiyorum artık
O zman gel de beraber görelim 5leriBen mi
Hedeften kaynakli uzaklasmadim iş hayatına girince buraya vakit ayiramadim
Şimdi hedeften birAz uzaklaştım 5 li rakamlari bile göremiyorum artık
Oo kaptanım bayram hediyesi diyosunSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ
Bu haftanın kazanan takımı KIRMIZI TAKIM oluyooorrrKIRMIZI takım kaptanım FitFiliz Seni ve takımını tebrik ediyorum. Cicekbocekkaktus kaptanım seni ve takımını da tebrik ediyorum. Çok iyi yarıştınız.
Bayramdan sonraki Cumartesi hepinizi bekliyorum
Öpüyorum sizii
Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar
Masterfit 152.Etap
KIRMIZI TAKIM 22.03.2025 29.03.2025 Fark Oran FitFiliz Kırmızı Takım Kaptanı 79.20 79.50 -0,3 -0,379 ORAN Ellssa 70.40 70 0,4 0,568 @Purple58 101.20 100.4 0,8 0,790 bluegreeneyes 61.35 Beth18 69.70 @Nazlimuuu 83.80 @Thinkerwoman 66.80 66,80 0 0 @Azmet5255 65.45 65,60 -0,15 -0,229 0,750 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı- 74.50 74,2 0,3 0,403 ORAN arke 80.1 81,4 -1,3 -1,623 @gibibiseydi 90.90 90,45 0,45 0,495 @Jou 69,7 @belmayne 71.90 71 0,9 1,252 @bnnu 64.10 64,9 -0,8 -1,248 sibel_84 76.75 76.75 0 0 -0.721 HAZIRLIK 60kiloyum 81.30 82,1 -0,8 -0,984 @3R1Z 67.20 @Sem2024 85.35 @Paranoya_6616 72.40 @Lotus1234 99,8
Süpersin canım.Ellssa kaptanım ben dün foto çektim sonra buraya attım sanıyordum atmadan telefonu bırakmışım elimden şimdi listeyi görünce etiket mi yapmadım acaba dedim mesajları kontrol ettim hiç bildirim yapmamışım özür dilerim mart hedefini tutturunca sevindirik olup leylaya bağladım sanırım
Şimdi atayım geçti ama olsun
Geçen hafta 61.35
Bu hafta 60.95
Fark -400
Mart hedefi
Mthn83
Eki Görüntüle 3568667
Bir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canimHoşbuldum canım hayırlı bayramlar
63-64 arasındayim tabi bugün yediklerimden sonra kaç olurum bilmiyorumtam olarak kaç kilosun canım?
Güzel fikir ama zaman bulabilir miyim bilmiyorumO zman gel de beraber görelim 5leri
Hoşbuldum teşekkür ederimBir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canim
Oo 60 ı görmüşsün. O zaman 50 li rakamlar sıradaEllssa kaptanım ben dün foto çektim sonra buraya attım sanıyordum atmadan telefonu bırakmışım elimden şimdi listeyi görünce etiket mi yapmadım acaba dedim mesajları kontrol ettim hiç bildirim yapmamışım özür dilerim mart hedefini tutturunca sevindirik olup leylaya bağladım sanırım
Şimdi atayım geçti ama olsun
Geçen hafta 61.35
Bu hafta 60.95
Fark -400
Mart hedefi
Mthn83
Eki Görüntüle 3568667
Hamdolsun tatlım iyiyim, apayrı yaşam beslenme sistemi muhteşem bişey, ona şüphem yok, faydasını da gördüm elbet, tekrar eski halime döndüysem tamamen benim pis boğazlığımdanHayirli geceler hanimlar nasilsinizgezegenfeza ablacim nasilsin apaya devam ediyormusun nisan ayinda tekrar baslayacaklarmis sen faydasini goruyormusun
Teşekkür ederim kaptanımOo kaptanım bayram hediyesi diyosuntebrik ederim kilo veren herkesii
Süpersin canım.
Bir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canim
Hayırlı bayramlarHayırlı bayramlar kızlarinşallah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu nice bayramlara
Zaman bulabilirsen bekliyoruz mutlaka63-64 arasındayim tabi bugün yediklerimden sonra kaç olurum bilmiyorum
Güzel fikir ama zaman bulabilir miyim bilmiyorum
Hoşbuldum teşekkür ederim
6.takım kaptaniydim takımlar kapanınca burda devam ettik
Teşekkür ederim kaptanımOo 60 ı görmüşsün. O zaman 50 li rakamlar sırada
Çok tebrik ediyorum canım
Hayırlı bayramlarMasterfitin fit hatunları günaydın
Mutlu bayramlar
Hep aklimdasiniz ama PC başına geçip bı duzenleme yapamadığım için gelemiyorum
Arada gelip bakıyorum özledim sizleri
75-76 bandında devam. Kilodan yana sorunum olmadigina spor ile kendimi toplamam gerektigine karar verdim. Etlerim limbir limbir
Havaların guzellesmesiyle umarım bende kendime bakmaya başlayacağım
Hepinizi seviyorum mutlu bayramlar
GünaydinlarGünaydın herkese hanımlar...
Hayırlı bayramlar ablaSelam kızlar
Hayırlı bayramlar
40 sayfa geçmiş var, ara ara okumaya geleceğim
Kilom düne kadar sabitti
Dün haliyle saçma sapan yendi
İnşallah toparlarım
Çok sevindim senin adınaMasterfitin fit hatunları günaydın
Mutlu bayramlar
75-76 bandında devam. Kilodan yana sorunum olmadigina spor ile kendimi toplamam gerektigine karar verdim. Etlerim limbir limbir
Neler yedin bakalımBayram yohhh mu hiç mi yohhben neler yedim neler
Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruzSelam kızlar nasılsıniz ben bayram sonuna kadar hazirliktaydim yine aynı şekilde kaliyim. Diyet tartı vs düşünecek durumda değilim. Ailevi sorunlarımız var. Daha doğrusu eşimin kendi ailesi (kız kardesleri) ile sorunları var. Korkunç insanlar bir insan kendi evladına,kardesine zulmedermi, ediyormuş. Benimle ilgili olmasada ileri düzey ansiyete ve panik atağım olduğu için çok yıprandım. Huzursuzluktan tartışmalardan hiç hoşlanmıyorum. Benim ailemde böyle şeyler yok. 2 yıldır ilk defa çok şiddetli bir atak geçirdim. Kısmı felç geçirdim sağ kolum ,suratımın sağ tarafı daha yeni yeni geçti. Bayram ertesine toparlanmiş olurum. Öpüyorum hepinizi @Boncuk2307 @LenaG
Gönül ister ki hiç öyle şeyler yaşanmasın ama bazen akacak kan damarda durmaz. Dananın kuyruğu gerekirse inceldiği yerden kopmalı, belki öylesi daha iyi olur.Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz
Liste yaptım hepsinin yanına tik attımNeler yedin bakalım
canım biz de özledik seniMasterfitin fit hatunları günaydın
Mutlu bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?