Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Oo kaptanım bayram hediyesi diyosun tebrik ederim kilo veren herkesii
Süpersin canım.
Hoşbuldum canım hayırlı bayramlar
Bir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canim

Oo 60 ı görmüşsün. O zaman 50 li rakamlar sırada
Çok tebrik ediyorum canım

Masterfitin fit hatunları günaydın
Mutlu bayramlar
Hep aklimdasiniz ama PC başına geçip bı duzenleme yapamadığım için gelemiyorum
Arada gelip bakıyorum özledim sizleri
75-76 bandında devam. Kilodan yana sorunum olmadigina spor ile kendimi toplamam gerektigine karar verdim. Etlerim limbir limbir
Havaların guzellesmesiyle umarım bende kendime bakmaya başlayacağım
Hepinizi seviyorum mutlu bayramlar

Hayirli geceler hanimlar nasilsiniz gezegenfeza ablacim nasilsin apaya devam ediyormusun nisan ayinda tekrar baslayacaklarmis sen faydasini goruyormusun
Hamdolsun tatlım iyiyim, apayrı yaşam beslenme sistemi muhteşem bişey, ona şüphem yok, faydasını da gördüm elbet, tekrar eski halime döndüysem tamamen benim pis boğazlığımdan
Bu sene gruplara katılmayı düşünmüyorum, şiddetli kabızlık yaşıyorum, benim için çok tehlikeli bir durum
Yeni bir grup oluşturuyorlar, sadece kilo vermek isteyenler için, 3 ay sürecek, fiyatı 4.500 tl
Katılmak istersen düşünebilirsin

Sen nasılsın?

Oo kaptanım bayram hediyesi diyosun tebrik ederim kilo veren herkesii

Süpersin canım.

Bir yerden gözüm ısırıyor seni, hoşgeldin canim
Teşekkür ederim kaptanım
Hayırlı bayramlar kızlar inşallah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu nice bayramlara
Hayırlı bayramlar
63-64 arasındayim tabi bugün yediklerimden sonra kaç olurum bilmiyorum

Güzel fikir ama zaman bulabilir miyim bilmiyorum

Hoşbuldum teşekkür ederim
6.takım kaptaniydim takımlar kapanınca burda devam ettik
Zaman bulabilirsen bekliyoruz mutlaka
Oo 60 ı görmüşsün. O zaman 50 li rakamlar sırada
Çok tebrik ediyorum canım
Teşekkür ederim kaptanım
Hayırlı bayramlar
Günaydın herkese hanımlar...
Günaydinlar
Selam kızlar
Hayırlı bayramlar
40 sayfa geçmiş var, ara ara okumaya geleceğim
Kilom düne kadar sabitti
Dün haliyle saçma sapan yendi
İnşallah toparlarım
Hayırlı bayramlar abla

Çok sevindim senin adına
Nisan ayı muhteşem olsun o zaman

Bayram yohhh mu hiç mi yohh ben neler yedim neler

Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz

Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz
Gönül ister ki hiç öyle şeyler yaşanmasın ama bazen akacak kan damarda durmaz. Dananın kuyruğu gerekirse inceldiği yerden kopmalı, belki öylesi daha iyi olur.

Neler yedin bakalım
Liste yaptım hepsinin yanına tik attım klasik bayram diyelim. Evime dönüyorum yarın da çocuklarla dışarıda bir kahvaltı yaparız , sarma saricam biraz sarma yerim, bir gün de et döner yeriz pideli sonra inşallah Karatay ve Yulaf kasesi tarzından beslenme sonra da keto bu aradan sonra Kurban a kadar bir keto yapsam ne iyi

Eklentiler

• 1000014059.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 4
canım biz de özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…