Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Senin menüler hoşuma gidiyor. Ben de mi keto yapsam acaba. Dayanamam diye korkuyorum karbonhidratsızlığa
Bu benim 5. Defa oldu ama 2. Defa ciddi yapışım. Ketokafasi YouTube kanalını çokça izlemenu tavsiye ederim.Sorularına cevap ve motivasyon bulursun. Ben biraz mecbur kaldım başka türlü karbonhidrat alimimi azaltamiyirorum. Kahvaltıda 1 dilim ekmek , akşam yemeğinde 3-5 kaşık pilav sınırı yok bende. Rahatlıkla 2 tabak makarna yiyebilirim. Canımin sıkkın olduğu bir gün sabahtan akşama kadar 5 tabak makarna 5-6 lahmacunla günü gecirebilirim
Biraz ara vericem. Tatilden sonra beraber başlayalım inşallah

Boncuk2307 kaptanım ellerine sağlık

Cicekbocekkaktus kaptanım tebrik ederim, ne güzel bir eksiyle gelmişsin öyle. Kaptan olmak sana gerçekten yarıyor

FitFiliz kaptanım seni de tebrik ederim
Kaptanım beni gönderebilirdin aslında Gerçekten ne oluyor anlamıyorum, sahur bile yapmıyorum ama sürekli artıdayım. bu gece de sahur yapmadım sabah 81.5 gördüm, inşallah cumartesiye gidecek. Hemen bu çorbayı yapayım, bir de bol bol ödem çayı içeyim.
Çok teşekkür ederim canım kaydettim.
Çok fair playsin mavi takip kaptişim , utandirdin biraz çünkü ben olsam nasıl geçtim ama modunda olurdum
Valla ben de senin gibi yapardım sanırım
İnsan kazanmaya alışınca bir mutevazı oluyor ulu bir çınar gibi dallarımi eğmişim
Vayy vayyy vayyy kaptanım nasıl da mütevazi
Hoşgeldin canım
Sen de hoşgeldin canım

Hosbuldum arke cim

Dün yedıklerımde akşam ton balıklı salata yıyecegım demiştim ama yapamadım marketten suşi almıştım onu yedım iyi del ama yedim canım çok istedi

Ona rağmen tartıda -300 gram fark vardı :)
Çünkü erken yedım ve erken uyudum. Kızlar gerçekten erken uyuyup erken yemek defterini kapatmak çok iyi oluyor.

Tek öğün mu yapıyorsun

Çarşamba
9

Sucuklu yumurta
1 kase keto sütlaç
1 minik kare Bitter+ kahve

15
1 kase kremalı mantar çorba
Salata
10 kabuklu fıstık
Antep fıstığı 20;kadar
1 avuç cekirdek

18.30
Marul arası 2 köfte ile hanburger yaptım
1 tabak z.yagli bakla+2 YK yoğurt (bu kısım keto olmadı )
Çayın yanında 1 yk tahin+1 çk stevya

Spor.6900 adım

Ellssa @Bocuk2307 FitFiliz

Hosgeldinnn canim bende yeni geldim hadi gel beraber azimli motiveli baslayalim saglikli beslenmek kendine özen gostermek bile ne guzel demi
Babaciğina gecmis olsun canim
sagol canım benim walla kendimize bakamadık yaa
sende hosgelmissin o zaman
sagol arkecim

Hemen gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…