Katılabiirsin tabiki canımGünaydın kızlar uzun zaman oldu gelemeyeli.
Yogun bir dönem oldu babam amelyat oldu hamdolsun duzelmeye başladı bazı seyler çok şükür yerli yerine oturdu
kendime zaman ayırmayı özledim
Burda beraber motive olmayı özledim
Aranıza tekrar katılabilir miyim?
sevgili kaptanlarım
Boncuk2307
Ellssa
Aman Allah'ım birileri daha mı dönmüş yoksa, hoş geldin canımkızlarrrrrrr hellooowww
gelicemmm cumartesi günü bayram öncesi dönüş vaktidir artık. özledim sizi çokkkAman Allah'ım birileri daha mı dönmüş yoksa, hoş geldin canım
Aç geziyorsun maşallah26 Mart Çarşamba menüsü
Sahur yok
İftar
1 tabak beşamel soslu mantarlı tavuk (fırında), salata.
Su 2 litre
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus
ben bilmiyorum kac aldımSorma burdan gittigimden beri 9 kilo almişim kendimize haksizlik ediyoruz aslinda anlik mutluluklara aldaniyoruz cuma tarti fotosu atip baslayalim insallah
sagol kaptanımKatılabiirsin tabiki canım
Benim aklimda yanlis kalmis öyleyseben bilmiyorum kac aldıminsa canım tartı gunleri cumartesi degil miydi degismis mi
sagol kaptanım
tartı günü cumartesi mi cuma mi
Cok geçmiş olsun canim bende öyleydim değişik bir hastalık grip desen değilim ama kafamı kaldıramıyordum da bugün daha iyiyim sende çabuk toparlarsin inşallahSelam kızlar, nasılsınız?
tam kışı atlattık derken hasta oldum. Yatıyorum sürekli, kafamı kaldıramıyorum. İnşallah kolay atlatırım.
26 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: bir tabak et döner, iki el kadar lavaş, mevsim salata, 2 yumurta, biraz beyaz peynir
Çayın yanında çiğ fındık
Su: 1,5 litre
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş
Bayramda biraz rahat davranıp su 9 gün geçince tekrar başlarız. Yolumuz uzun . Eninde sonunda göreceğiz inşallah hedef kilolariIyi akşamlar canlar bayram öncesi sanırım yine ikili rakamları göremeyeceğim malesef bugün tartildim yok gitmiyor neyse sağlık olsun gider elbet napalim
Menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
İftar
1 kase ezogelin çorbası
Dünden kalan ızgara tavuk
Brokoli salatası
Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz
Senin msjlarin hep iyi geldi bana çok teşekkür ederim canım inşallahBayramda biraz rahat davranıp su 9 gün geçince tekrar başlarız. Yolumuz uzun . Eninde sonunda göreceğiz inşallah hedef kilolari
Geçmiş olsun canımSelam kızlar, nasılsınız?
tam kışı atlattık derken hasta oldum. Yatıyorum sürekli, kafamı kaldıramıyorum. İnşallah kolay atlatırım.
26 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: bir tabak et döner, iki el kadar lavaş, mevsim salata, 2 yumurta, biraz beyaz peynir
Çayın yanında çiğ fındık
Su: 1,5 litre
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş
cumartesi canımben bilmiyorum kac aldıminsa canım tartı gunleri cumartesi degil miydi degismis mi
sagol kaptanım
tartı günü cumartesi mi cuma mi
Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.Canımlar cumartesi günü şehir dışına gidiyorum da ben, listeleri yapamam gibi gözüküyor. Listeyi cumartesi ve salı günü için yapabilecek biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?