Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Katılabiirsin tabiki canım

Selam kızlar, nasılsınız?
tam kışı atlattık derken hasta oldum. Yatıyorum sürekli, kafamı kaldıramıyorum. İnşallah kolay atlatırım.

26 Mart Çarşamba
Sahur: su
İftar: bir tabak et döner, iki el kadar lavaş, mevsim salata, 2 yumurta, biraz beyaz peynir
Çayın yanında çiğ fındık

Su: 1,5 litre
Spor: 40 dk dışarıda yürüyüş

Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Sorma burdan gittigimden beri 9 kilo almişim kendimize haksizlik ediyoruz aslinda anlik mutluluklara aldaniyoruz cuma tarti fotosu atip baslayalim insallah
ben bilmiyorum kac aldım insa canım tartı gunleri cumartesi degil miydi degismis mi
Katılabiirsin tabiki canım
sagol kaptanım
tartı günü cumartesi mi cuma mi

Iyi akşamlar canlar bayram öncesi sanırım yine ikili rakamları göremeyeceğim malesef bugün tartildim yok gitmiyor neyse sağlık olsun gider elbet napalim

Menum
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

İftar
1 kase ezogelin çorbası
Dünden kalan ızgara tavuk
Brokoli salatası

Su 2.5 lt
Ellssa Boncuk2307 FitFiliz

Canımlar cumartesi günü şehir dışına gidiyorum da ben, listeleri yapamam gibi gözüküyor. Listeyi cumartesi ve salı günü için yapabilecek biri var mı ?

Cok geçmiş olsun canim bende öyleydim değişik bir hastalık grip desen değilim ama kafamı kaldıramıyordum da bugün daha iyiyim sende çabuk toparlarsin inşallah

Bayramda biraz rahat davranıp su 9 gün geçince tekrar başlarız. Yolumuz uzun . Eninde sonunda göreceğiz inşallah hedef kilolari

Geçmiş olsun canım
ben bilmiyorum kac aldım insa canım tartı gunleri cumartesi degil miydi degismis mi

sagol kaptanım
tartı günü cumartesi mi cuma mi
cumartesi canım
Canımlar cumartesi günü şehir dışına gidiyorum da ben, listeleri yapamam gibi gözüküyor. Listeyi cumartesi ve salı günü için yapabilecek biri var mı ?
Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.
Zaten cumartesi sonrası bayram arası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…