• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cok geçmiş olsun canim bende öyleydim değişik bir hastalık grip desen değilim ama kafamı kaldıramıyordum da bugün daha iyiyim sende çabuk toparlarsin inşallah
Teşekkür ederim canım. İnşallah kolaylıkla atlatırız 🙏malum bayram üstü. Dün bugün baya dinlendim. Daha iyi gibiyim çok şükür.
Geçmiş olsun canım

cumartesi canım

Tamam canım hallederiz. Sana hayırlı yolculuklar.
Zaten cumartesi sonrası bayram arası olur.
Teşekkür ederim kaptanım 🙏

İstersen
Cumartesiden Cumartesiye bayram tatili.
O yüzden Salı tartısı yok.
Bu Cumartesi tartı veririz.
Takım kurulmaz.
Diğer Cumartesi tekrar tartılıp başlarız 🌺
Bu çok iyi oldu kaptanım. Yoğun olurum giremem diye İzin almayı düşünüyordum. Böyle olunca gerek kalmadı. 🌸🤍

27 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Kahvaltı ettik. Melemen, fırında patates, beyaz peynir, iki çatal ev yapımı fındık ezmesi, birkaç çatal labne, biraz ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı, yarım ince dilim organik ekmek.

Su: iki litre olur
Spor: Hastayım yürüyüşe çıkamadım.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

27 mart perşembe menü
Sahur
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 10zeytin, domates salatalık yeşillik, 1 tk helva, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
İftar
1 kase çorba, 8 kaşık kıymalı karnabahar brokoli yemeği, 2 küçük dilim pide salata, 1 bardak kefir
Ara
1 tane çikolatalı gofret, 1 fincan zencefil çayı
2.5 litre su, 16.000adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz
1000022241.webp

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 FitFiliz FitFiliz

Dün ve bugün ketodan biraz düşük karbonhidrata kaydım. Bayram dönüşü keton test çubuğu alıp ölçüm yapmayı planlıyorum. Turp, soğan , ve fazla kuru yemiş yiyerek ketoda değil miyim yoksa bunu merak ediyorum :skandal:

🫒🫒🫒Perşembe 🫒🫒🫒

🫒13:

zeytinyağlı bakla+2 yk yoğurt
1 yumurta
1 peynir dolgulu turşu biber

🫒15
Kahve+1 minik kare Bitter çikolata

🫒19
Tavuk but, tursu
Salata, lahana turşusu
10 kabuklu fıstık
Antep fıstığı
Çekirdek

🫒🫒🫒 Spor 2500 adım 🫒🫒🫒

Selamlar 🌞

Dünün menüsü:

Öğlen : 1 bardak kefir, az peynir zeytin
Akşam : 1 kase çorba, 1 dilim börek, salata, 1 kaşık patlıcan yemeği, 1 kaşık pilav, 1 kaşık mantı, yarım avuç çekirdek

Su:2 litre
Yürüyüş: 5300 adım

Eklentiler

• IMG_2943.webp
    IMG_2943.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 5
Çarşamba menüm
İftar
Kuru fasulye 1 tabak. 2 yk pirinç pilavı. 3 yk yoğurt . 1 salatalık turşusu
3 hurma
Yeşil çay 2 bardak
Su 2.5 litre
Perşembe menüm
İftar
Yoğurt çorbası.Izgara balık . Salata
3 hurma
yeşil çay 1 bardak
Su 3 litre
Spor
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Screenshot_20250328_110420_Samsung Health.webpScreenshot_20250328_110404_Samsung Health.webp

Hayırlı geceler sahurlar kızlar💕 dün regl oldum ve inanılmaz sancılı geçti bugün biraz olsun daha iyiyim.
Kahvaltım
11.00 Bir simit ve ayran
Akşam iftar saati bir kase şehriye çorbası tadımlık küçük bir parça ramazan pidesi sonrası çay 1,5 lt kadar su 🌸
Umarım iyisindir. Az ve karbonhidrat olmuş . Bugün biraz protein sebze ile yarınki tartıya hazirlanalim💙
Herkese günaydın hanımlar. Kaldı son 3 diye kendimi bir şekilde teselli ediyorum.
Artık Son 1, 5 🥰 Allah tekrarını nasip etsin
25 Mart Salı menüsü
Sahur yok

İftar
Mantarlı 3 yumurta (yumurtalar küçüktü), 1 dilim süzme peynir, 2 dilim beyaz peynir, domates salatalık, biber, 13 zeytin, 1 kepekli yuvarlak lavaş, şekersiz çay.

Afiyet olsun güzel 💙
İyi akşamlar kızlar, hayırlı kandiller ❤️

Bugün yediklerim:

Öğlen : 1 bardak kefir,
Akşam : 1 kase çorba, 1.5 Sivas etli ekmek, salata, 2 bisküvi (tutku)

Su : 1,5 litre
Yürüyüş : 11 bin adım

Etli ekmek hem de Sivas neyse ki yürüyüş var. Bu gubun Sivas alt yapısı sağlamdır 😀
27 Mart Perşembe
Sahur: su
İftar: Kahvaltı ettik. Melemen, fırında patates, beyaz peynir, iki çatal ev yapımı fındık ezmesi, birkaç çatal labne, biraz ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı, yarım ince dilim organik ekmek.

Su: iki litre olur
Spor: Hastayım yürüyüşe çıkamadım.

Afiyet olsun ,bayrama iyiles😀 d vitamini tavuk suyu mavuk suyu için iyilesin bayramda kimseyi hasta görmek istemiyorum🤪
Selamlar 🌞

Dünün menüsü:

Öğlen : 1 bardak kefir, az peynir zeytin
Akşam : 1 kase çorba, 1 dilim börek, salata, 1 kaşık patlıcan yemeği, 1 kaşık pilav, 1 kaşık mantı, yarım avuç çekirdek

Su:2 litre
Yürüyüş: 5300 adım

Ba ba ba ba sofrada kaç çeşit karbonhidrat var :KK14: işte bu yüzden diyet yapmazsak kilo alan bir milletiz. :KK1:yine de birer kaşıkla durmussun tebrik ederim. Bugün biraz daha et sebze ağırlıklı ye ki yarına ödem olmasın. Afiyet olsun💙 benim de cesiti lazım değil can çekmesin 2 çeşit böbreğe zaafım var. Bayramda yerim belki ☺️
Perşembe menüm
Sabah yok

Öğle 12.30
1 kase domates çorbası
1 p belen tava

Ara:17.30
2 ince wasa üzerine fıstık ezmesi
(Bunu spor öncesi enerji için alıyorum iyi de oluyor)

Akşam 20
1 p et sote
2 yk kadar bulgur pilavı
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Boncuk2307 Boncuk2307
Eki Görüntüle 3567595
Sen kendi vücudunu tanıyorsun. Spordan önce ne gerek vardı diyecektim ama böyle rahat ediyorsan devam etHoppa. Çünkü öğlen de akşam da az yemişsin. İkindi iştah kontrolünu saglayinca akşam da az yiyebilmissin:KK9:

Hadi kızlar yarına hazirlaniyoruzzzzz:KK55:

Yürüyün, uçun kaçın yeşil çay için ne yaparsanız yapın cunkum yarın eksi çıkmamız lazım :21:

Bu Ramazan diyet anlamında iyi geçti, ibadet olarak iyi sayılır çok daha iyi olabilirdi. Manevi ödevlerin olduğu bir gruba katılmıştım o iyi geldi .

Bu Ramazan benim için tatlı bir anı olarak kalacak🥹

Hadi son 1.5 günde Ramazan'ı güzel ugurlayalim. Tesbihlerle, dualarla. Birbirimiz için de dua edelim❤️. Yarın Arife günü okuyabilen 1000 ihlas okuyamayanlar Esmaul Hüsna dan tesbih çekebilir ❤️

Umarım iyisindir. Az ve karbonhidrat olmuş . Bugün biraz protein sebze ile yarınki tartıya hazirlanalim💙

Artık Son 1, 5 🥰 Allah tekrarını nasip etsin

Afiyet olsun güzel 💙

Etli ekmek hem de Sivas neyse ki yürüyüş var. Bu gubun Sivas alt yapısı sağlamdır 😀

Afiyet olsun ,bayrama iyiles😀 d vitamini tavuk suyu mavuk suyu için iyilesin bayramda kimseyi hasta görmek istemiyorum🤪

Ba ba ba ba sofrada kaç çeşit karbonhidrat var :KK14: işte bu yüzden diyet yapmazsak kilo alan bir milletiz. :KK1:yine de birer kaşıkla durmussun tebrik ederim. Bugün biraz daha et sebze ağırlıklı ye ki yarına ödem olmasın. Afiyet olsun💙 benim de cesiti lazım değil can çekmesin 2 çeşit böbreğe zaafım var. Bayramda yerim belki ☺️

Sen kendi vücudunu tanıyorsun. Spordan önce ne gerek vardı diyecektim ama böyle rahat ediyorsan devam etHoppa. Çünkü öğlen de akşam da az yemişsin. İkindi iştah kontrolünu saglayinca akşam da az yiyebilmissin:KK9:
12 den sonra akşama kadar birşey yemiyorum çok acıkıyorum spora enerjim kalmıyor . 6 saatlik açlıkla spor yapamıyorum. Fıstık ezmesi hem protein sağlıyor gem spora başlayacak gücümü artırıyor . Dediğin gibi de akşamı az yediriyor . Ondan tercih ediyorum
Artık eve erken geliyorum ya spor programımı bu şekilde kurdum 🥰

Hadi kızlar yarına hazirlaniyoruzzzzz:KK55:

Yürüyün, uçun kaçın yeşil çay için ne yaparsanız yapın cunkum yarın eksi çıkmamız lazım :21:

Bu Ramazan diyet anlamında iyi geçti, ibadet olarak iyi sayılır çok daha iyi olabilirdi. Manevi ödevlerin olduğu bir gruba katılmıştım o iyi geldi .

Bu Ramazan benim için tatlı bir anı olarak kalacak🥹

Hadi son 1.5 günde Ramazan'ı güzel ugurlayalim. Tesbihlerle, dualarla. Birbirimiz için de dua edelim❤️. Yarın Arife günü okuyabilen 1000 ihlas okuyamayanlar Esmaul Hüsna dan tesbih çekebilir ❤️
:KK200: :KK200: :KK200:

Herkesler bayram hazırlığında sanırım 😂
Bende bugün temizlik yaptım yoruldum baya

Bugünkü menum

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik

İftar
1 kase şehriye çorbası
Ekmeksiz ev yapımı iskender