Iyiyim cok sukur .Cok gecmis olsun tekrar aliniyor degilmi bi dusundum ama sonra zor geldi yapamam diye vazgectim diyetisyene gidecegim senin kabizlik Apadan sonrami olduHamdolsun tatlım iyiyim, apayrı yaşam beslenme sistemi muhteşem bişey, ona şüphem yok, faydasını da gördüm elbet, tekrar eski halime döndüysem tamamen benim pis boğazlığımdan
Bu sene gruplara katılmayı düşünmüyorum, şiddetli kabızlık yaşıyorum, benim için çok tehlikeli bir durum
Yeni bir grup oluşturuyorlar, sadece kilo vermek isteyenler için, 3 ay sürecek, fiyatı 4.500 tl
Katılmak istersen düşünebilirsin
Sen nasılsın?
Cok fena yoldan çıktım sormaaaaBayram yohhh mu hiç mi yohhben neler yedim neler
Sen de ciktinmi yoldan arkemNeler yedin bakalım
ben de tatlı ve çikolata yedimSelam kızlar ne var ne yok. Yine acaip bir pazartesi geçirdim. Yorgunluktan ölüyorum. Bugün iki tatlı kaşığı Nutella yedimniye yaptım bilmiyorum aslında iyi gitmiştim gün boyu.
60'LAR LİGİ | KİLO | 70'LER LİGİ | KİLO |
@bluegreeneyes | 60.95 |
| 70 |
@bnnu | 64.90 | @belmayne | 71 |
@Azmet5255 | 65.60 | @Cicekbocekkaktus | 74.20 |
@Thinkerwoman | 66.80 | @sibel_84 | 76.75 |
| 79,50 | ||
Hiç canını sıkma canım olur öyle bazen.Selam kızlar ne var ne yok. Yine acaip bir pazartesi geçirdim. Yorgunluktan ölüyorum. Bugün iki tatlı kaşığı Nutella yedimniye yaptım bilmiyorum aslında iyi gitmiştim gün boyu.
Allah yardım etsin canim. Aslında takmamak lazım ama ben çok çok takıyorumAl benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz
Önce yazmıştım yine yazayım.İyi bayramlar herkese
Canlar tekrar ne zaman baslanacak sağlıklı beslenme ve spora dönüş ?Ellssa Boncuk2307
eline sağlık canım. bayramı da bitirdik. bakalım herkes kaç kilo çıkacak tartıdaLİG SIRALAMASI
TOPARLANMAMIZA KATKIDA OLUR BELKİ
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @bluegreeneyes 60.95 Ellssa 70 @bnnu 64.90 @belmayne 71 @Azmet5255 65.60 @Cicekbocekkaktus 74.20 @Thinkerwoman 66.80 @sibel_84 76.75 FitFiliz 79,50
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin canlarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (29.03.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Teşekkür ederim canımeline sağlık canım. bayramı da bitirdik. bakalım herkes kaç kilo çıkacak tartıda
Günaydın kızlar hayırlı bayramlar. Ben sağlık sorunları olunca annemlere gectim. 1 haftadır burdayım. Pazar günü döneceğiz. Tabi benim 1 haftadır rejim diyet yalan oldu . Artık pazar günü eve dönünce tartilip kaldığım yerden devam edicem. Burda diyet yapmak jmkansiz. babamlar 7 kardeş tüm sülale burda, her evde baklavalar ,börekler, keşkekler ,dolmalar içli köfteler ve her evde yemek zorundasın yoksa hemen küsüyorlar . Herkes bizde ye başka yerde yemezsin diyor. Valla bir haftada yüzüm gözüm balon gibi oldu.
eline sağlık canım. bayramı da bitirdik. bakalım herkes kaç kilo çıkacak tartıda
Kesin artı 5 ile dönüş yaparimTeşekkür ederim canım
Evet kim az yedi kim çok yedi belli olacak
Kesin artı 5 ile dönüş yaparimvermek ne kadar zor oysaki
Var var akşam 1 baklava yedim maalesefBayram yohhh mu hiç mi yohhben neler yedim neler
Canım Benı yazmamışsınLİG SIRALAMASI
TOPARLANMAMIZA KATKIDA OLUR BELKİ
60'LAR LİGİ KİLO 70'LER LİGİ KİLO @bluegreeneyes 60.95 Ellssa 70 @bnnu 64.90 @belmayne 71 @Azmet5255 65.60 @Cicekbocekkaktus 74.20 @Thinkerwoman 66.80 @sibel_84 76.75 FitFiliz 79,50
Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin canlarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN
Lig tablosu etap sonunda (29.03.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.
Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim
Pehhh 1 baklava da neymişVar var akşam 1 baklava yedim maalesef
Canım Benı yazmamışsın
Valla yıcem ama her yerimden fırt fırt çıkıyorPehhh 1 baklava da neymiş
34 sene sustum, kimse kırılmasın diye her yapılanı yuttum. Artık görümcem bile çıkar sesini diyor, eşim kafana takma diyor ama takmadan olmuyor işte, ne gerek vardı huysuzluğaGönül ister ki hiç öyle şeyler yaşanmasın ama bazen akacak kan damarda durmaz. Dananın kuyruğu gerekirse inceldiği yerden kopmalı, belki öylesi daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?