Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hamdolsun tatlım iyiyim, apayrı yaşam beslenme sistemi muhteşem bişey, ona şüphem yok, faydasını da gördüm elbet, tekrar eski halime döndüysem tamamen benim pis boğazlığımdan 😔
Bu sene gruplara katılmayı düşünmüyorum, şiddetli kabızlık yaşıyorum😔, benim için çok tehlikeli bir durum😔
Yeni bir grup oluşturuyorlar, sadece kilo vermek isteyenler için, 3 ay sürecek, fiyatı 4.500 tl
Katılmak istersen düşünebilirsin

Sen nasılsın?
Iyiyim cok sukur .Cok gecmis olsun tekrar aliniyor degilmi bi dusundum ama sonra zor geldi yapamam diye vazgectim diyetisyene gidecegim senin kabizlik Apadan sonrami oldu

LİG SIRALAMASI

TOPARLANMAMIZA KATKIDA OLUR BELKİ :KK66: :KK36:

60'LAR LİGİ :KK37:KİLO70'LER LİGİ :super:KİLO
@bluegreeneyes60.95 Ellssa Ellssa 70
@bnnu64.90@belmayne71
@Azmet525565.60@Cicekbocekkaktus74.20
@Thinkerwoman66.80@sibel_8476.75
FitFiliz FitFiliz 79,50
80' LER LİGİ :KK6:KİLO
@arke81.40
60kiloyum 60kiloyum 82.10
90'LAR LİGİ HoppaKİLO
ALTIN LİG :KK50:KİLO
P Purple58 100.40

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin canlarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (29.03.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:

Al benden de o kadar, bizde de sıkıntı var, üstelik ben de içindeyim. Bencil insanlara tahammülüm kalmadı, büyük bir buluşma+ tartışma olacak, vaktini bekliyoruz😔
Allah yardım etsin canim. Aslında takmamak lazım ama ben çok çok takıyorum 😪

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar🍭🍬. Ben sağlık sorunları olunca annemlere gectim. 1 haftadır burdayım. Pazar günü döneceğiz. Tabi benim 1 haftadır rejim diyet yalan oldu 🙄. Artık pazar günü eve dönünce tartilip kaldığım yerden devam edicem. Burda diyet yapmak jmkansiz. babamlar 7 kardeş tüm sülale burda, her evde baklavalar ,börekler, keşkekler ,dolmalar içli köfteler ve her evde yemek zorundasın yoksa hemen küsüyorlar . Herkes bizde ye başka yerde yemezsin diyor. Valla bir haftada yüzüm gözüm balon gibi oldu. 😁

LİG SIRALAMASI

@bnnu64.90@belmayne71
FitFiliz FitFiliz 79,50
@arke81.40
90'LAR LİGİ HoppaKİLO
P Purple58 100.40

🌟🌟 Herhangi bir yanlışlık gördüyseniz lütfen bildirin canlarım, ŞİMDİDEN KUSURUMA BAKMAYIN:KK200:
🌟🌟Lig tablosu etap sonunda (29.03.2025) sadece bildirim yapan arkadaşlarımızı kapsamaktadır. Aynı kiloda olma durumunda alfabetik sıraya göre yerleştirilmiştir.

Tabloda olmak istemeyen ya da olmak isteyip de tabloda olmayan varsa söyleyin bir dahakine kaydedeyim :KK68:
eline sağlık canım. bayramı da bitirdik. bakalım herkes kaç kilo çıkacak tartıda 🤦‍♀️😂

Günaydın kızlar hayırlı bayramlar🍭🍬. Ben sağlık sorunları olunca annemlere gectim. 1 haftadır burdayım. Pazar günü döneceğiz. Tabi benim 1 haftadır rejim diyet yalan oldu 🙄. Artık pazar günü eve dönünce tartilip kaldığım yerden devam edicem. Burda diyet yapmak jmkansiz. babamlar 7 kardeş tüm sülale burda, her evde baklavalar ,börekler, keşkekler ,dolmalar içli köfteler ve her evde yemek zorundasın yoksa hemen küsüyorlar . Herkes bizde ye başka yerde yemezsin diyor. Valla bir haftada yüzüm gözüm balon gibi oldu. 😁

eline sağlık canım. bayramı da bitirdik. bakalım herkes kaç kilo çıkacak tartıda 🤦‍♀️😂

Teşekkür ederim canım
Evet kim az yedi kim çok yedi belli olacak 🤗
Kesin artı 5 ile dönüş yaparim 😂😂😂 vermek ne kadar zor oysaki

Bayram yohhh mu hiç mi yohh o_O ben neler yedim neler:KK45:
Var var akşam 1 baklava yedim maalesef
LİG SIRALAMASI

@bnnu64.90@belmayne71
FitFiliz FitFiliz 79,50
@arke81.40
90'LAR LİGİ HoppaKİLO
P Purple58 100.40

Canım Benı yazmamışsın

Dün yediklerim
Sabah
1 tavada yumurta
Biraz peynir
Köz biber
Çeyrek simit
1 dılım ekmek
Bol bol salatalık domates
Zeytin
Ortada olanlardan yedim ama çok yemeyeyim diye salata tarzı şeylere yuklendım

Ablam tatlı yapmış sadece 2 çatal aldım

Akşam
Dışarı cıktık
Bol salata ve 1 etli ekmek

FitFiliz FitFiliz Ellssa Ellssa

Gönül ister ki hiç öyle şeyler yaşanmasın ama bazen akacak kan damarda durmaz. Dananın kuyruğu gerekirse inceldiği yerden kopmalı, belki öylesi daha iyi olur.
34 sene sustum, kimse kırılmasın diye her yapılanı yuttum. Artık görümcem bile çıkar sesini diyor, eşim kafana takma diyor ama takmadan olmuyor işte, ne gerek vardı huysuzluğa 😔
Karar verdim dananın kuyruğu kopsun, ondan sonra kim haklı kim suçlu umrunda olmasın

Back
X